| Başvurular | |
|
+32Helaine M. Kathyleen Lynncia Kasparova Alexander Raethra Sydney Shannon Carter Juan Elijah de Hervías Amy Loreille Ravenna Utkin Black Fitzwilliam Vasa Ea Borealis Joseph Ansfride Nicholas Beauford Calanthe H. Fitzwilliam Boris Dimitrov Frederik Hegiler Carmen Castillian Aegir Saga Biorn Blodöks Amunet Aziza Astrea Lenore Konstantin M. Duchovny Clementina Fitzwilliam Aurora S. O'Dowd Febris Deshumhein Harvey Talbot Victor Swendorf Aurélien Fitzwilliam Balder Lindgren Elina Mortern Clarissa Westmoreland Lucian Castillian Felix Lindgren Leofric E. Derrick 36 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Leofric E. Derrick Yönetim | Bağımsız | İsyancı Lideri
| Konu: Başvurular Salı Ara. 11, 2012 6:40 pm | |
| Avatar-imza başvuruları için aşağıdaki forumu doldurunuz.
Avatar-İmza Moderatörleri: -Balder Lindgren -Harvey Talbot -Venüs Di Pierre -Lavonne Fitzwilliam
- Alıntı :
Başvuru Formu: Ünlünüz: Takımınız için özel istekleriniz: Takımınızın üstüne yazılmasını istedikleriniz: Yapmanızı istediğiniz bir moderatör:
| |
|
| |
Felix Lindgren İskandinavya | Veliaht Prensi
| Konu: Geri: Başvurular Cuma Şub. 01, 2013 8:41 pm | |
| Ünlünüz: Alex Pettyfer Takımınız için özel istekleriniz: Rütbeyle uyumlu renkler kullanılırsa hoş olacağı düşüncesindeyim. Takımınızın üstüne yazılmasını istedikleriniz: Size bırakıyorum. Yapmanızı istediğiniz bir moderatör: - | |
|
| |
Lucian Castillian İspanya | Veliaht Prens
Mesaj Sayısı : 41 Lakap : Lucy. Diyeni ejderha ısırır benden söylemesi .D
| Konu: Geri: Başvurular C.tesi Şub. 02, 2013 6:03 pm | |
| Ünlünüz: Edward Speleers Takımınız için özel istekleriniz: Şöyle Eragondaki haline benzer olursa iyi olur. Takımınızın üstüne yazılmasını istedikleriniz: Adımın yazılması yeterli. Yapmanızı istediğiniz bir moderatör: Yok valla kim yaparsa memnun olurum.
| |
|
| |
Clarissa Westmoreland İngiltere | Westmoreland Ailesinin En Büyük Kızı
| Konu: Geri: Başvurular Paz Şub. 03, 2013 4:05 pm | |
| Ünlünüz: Nina Dobrev Takımınız için özel istekleriniz: Rütbeye uysa yeter. :) Takımınızın üstüne yazılmasını istedikleriniz: Clarissa Yapmanızı istediğiniz bir moderatör: Fark etmez:) | |
|
| |
Elina Mortern İngiltere | Normal Ajan
| Konu: Geri: Başvurular Paz Şub. 03, 2013 4:19 pm | |
| Ünlünüz:Anna Hathaway Takımınız için özel istekleriniz:Aslında zevkinize uygun ama ağırbaşlı bir takım hoş olurdu. Takımınızın üstüne yazılmasını istedikleriniz:Elizabeth Yapmanızı istediğiniz bir moderatör:- | |
|
| |
Balder Lindgren Av-İm Modu | İskandinavya | Prens
| Konu: Geri: Başvurular Ptsi Şub. 04, 2013 11:03 am | |
| Luciano Castillian takımı yapılmıştır.
Elina Mortern takımı yapılmıştır.
En son Balder Lindgren tarafından Ptsi Şub. 04, 2013 11:24 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Aurélien Fitzwilliam İngiltere | Prenses
| Konu: Geri: Başvurular Ptsi Şub. 04, 2013 11:04 am | |
| Ünlünüz: Alena Blohm. Takımınız için özel istekleriniz: Çok karanlık olmamalı aslında. Gizemli ve ihtiraslı bir şeyler. Takımınızın üstüne yazılmasını istedikleriniz: Zevkinize bırakıyorum. Yapmanızı istediğiniz bir moderatör: - | |
|
| |
Victor Swendorf Irk Başv. Modu | Rusya | Kraliyet Kölesi
| Konu: Geri: Başvurular Ptsi Şub. 04, 2013 12:48 pm | |
| Ünlünüz: Colton Haynes Takımınız için özel istekleriniz: biraz soluk olsun yeter aslınd ^^. Takımınızın üstüne yazılmasını istedikleriniz: sadece ismim yazsın. Yapmanızı istediğiniz bir moderatör: farketmez kim yaparsa aşlsg | |
|
| |
| Konu: Geri: Başvurular Ptsi Şub. 04, 2013 2:10 pm | |
| Clarissa Westmoreland takımı yapılmıştır. | |
|
| |
Harvey Talbot Av-İm Modu | Bağımsız | Yaratık Avcısı
| Konu: Geri: Başvurular Ptsi Şub. 04, 2013 7:02 pm | |
| Victor Swendorf & Aurélien Fitzwilliam'ın takımları yapılmıştır. Aklınıza sinmeyen bölümleri pm'den çekinmeden söyleyebilirsiniz. | |
|
| |
Febris Deshumhein İskandinavya | Kraliyet Kölesi
| Konu: Geri: Başvurular Salı Şub. 05, 2013 8:55 am | |
| Ünlünüz: Terese Pagh. Takımınız için özel istekleriniz: Soluk ve karanlık olursa sevinirim. Takımınızın üstüne yazılmasını istedikleriniz: Febris Deshumhein ve eğer hoş durursa ingilizce bir şarkı sözü olabilir. Yapmanızı istediğiniz bir moderatör: Yok, müsait olan varsa o yapsın :B | |
|
| |
Aurora S. O'Dowd Irk Başv. Mod | Fransa | Normal Ajan
| Konu: Geri: Başvurular Salı Şub. 05, 2013 1:57 pm | |
| Ünlünüz: Mary Elizabeth Winstead Takımınız için özel istekleriniz: Biraz daha çekici resimlerinden yapılırsa sevinirim,mümkünse yeni olanlardan ve uzun saçlı hakinden. Takımınızın üstüne yazılmasını istedikleriniz: Aurora,küçük olarakta take me down to the paradise city. Yapmanızı istediğiniz bir moderatör: Harvey olabilir. | |
|
| |
Harvey Talbot Av-İm Modu | Bağımsız | Yaratık Avcısı
| Konu: Geri: Başvurular Salı Şub. 05, 2013 4:06 pm | |
| Aurora S. O'Dowd'ın takımı yapıldı. Aklınıza sinmeyen bölümleri pm'den çekinmeden söyleyebilirsiniz. | |
|
| |
Clementina Fitzwilliam Ünlü Listesi Modu | İngiltere | Prenses
| Konu: Geri: Başvurular Salı Şub. 05, 2013 7:51 pm | |
| Ünlünüz: Amanda Seyfried Takımınız için özel istekleriniz: Özel bir şey yok aslında. Takımınızın üstüne yazılmasını istedikleriniz: Ad&Soyad dışında, herhangi güzel İngilizce bir söz olabilir, size kalmış:') Yapmanızı istediğiniz bir moderatör: - | |
|
| |
| Konu: Geri: Başvurular Çarş. Şub. 06, 2013 8:45 am | |
| Clementina Fitzwilliam takımı yapıldı. | |
|
| |
Konstantin M. Duchovny Rus Ordusu | General
| Konu: Geri: Başvurular Çarş. Şub. 06, 2013 9:00 am | |
| Ünlünüz: Pierce Brosnan
Takımınız için özel istekleriniz: Kırmızı halıda çekilmiş tarzda bir fotoğraf olmasın yeter. General olacağı için ağır bir hali tercihim. Misal olarak bir resim koyacaktım ama yeni üyelerin böyle bir izni yokmuş.
Takımınızın üstüne yazılmasını istedikleriniz: İsminin yazması yeterli, koyu bir renk tonu daha iyi olur. Örnek vermek gerekirse Harvey Talbot'un takımındaki gibi.
Yapmanızı istediğiniz bir moderatör: -
| |
|
| |
| Konu: Geri: Başvurular Çarş. Şub. 06, 2013 9:07 am | |
| - Febris Deshumhein demiş ki:
- Ünlünüz: Terese Pagh.
Takımınız için özel istekleriniz: Soluk ve karanlık olursa sevinirim. Takımınızın üstüne yazılmasını istedikleriniz: Febris Deshumhein ve eğer hoş durursa ingilizce bir şarkı sözü olabilir. Yapmanızı istediğiniz bir moderatör: Yok, müsait olan varsa o yapsın :B ile - Konstantin M. Duchovny demiş ki:
- Ünlünüz: Pierce Brosnan
Takımınız için özel istekleriniz: Kırmızı halıda çekilmiş tarzda bir fotoğraf olmasın yeter. General olacağı için ağır bir hali tercihim. Misal olarak bir resim koyacaktım ama yeni üyelerin böyle bir izni yokmuş.
Takımınızın üstüne yazılmasını istedikleriniz: İsminin yazması yeterli, koyu bir renk tonu daha iyi olur. Örnek vermek gerekirse Harvey Talbot'un takımındaki gibi.
Yapmanızı istediğiniz bir moderatör: -
daha yapılmamıştır. Beklemede kalınız. | |
|
| |
Astrea Lenore Bağımsız | İsyancı Yardımcısı
| Konu: Geri: Başvurular Çarş. Şub. 06, 2013 1:04 pm | |
| ~/Anna Speckhart ve Max Irons ~/Kardeş takımı istiyorum. ~/les jumeaux les plus étonnantes ~/Şimdiden çok teşekkürler. | |
|
| |
Lucian Castillian İspanya | Veliaht Prens
Mesaj Sayısı : 41 Lakap : Lucy. Diyeni ejderha ısırır benden söylemesi .D
| Konu: Geri: Başvurular Çarş. Şub. 06, 2013 6:44 pm | |
| Ünlünüz: Simon van Meervenne Takımınız için özel istekleriniz: Şöyle veliaht prens havasında bir takım güzel olurdu. Takımınızın üstüne yazılmasını istedikleriniz: Adım yeterli. Yapmanızı istediğiniz bir moderatör: - | |
|
| |
Amunet Aziza Mısır Vatandaşı | Tüccar Çırağı
| Konu: Geri: Başvurular Perş. Şub. 07, 2013 10:56 am | |
| Astrea Lenore ve Lucian Castillian'ın takımları yapılmıştır. İçinize sinmeyen kısımları pmden düdütleyebilirsiniz.
Ufak bir ekleme olarak, umarım Astrea Lenore'nın kardeş takımdan kastı budur. Ve çok kıymetli veliaht prensimiz, ne yazık ki isteğinize layık bişiyler yapamadık. Olmadı, beceremedik. Resim bulamadım ya la... Umarım bu da hoşunuza gitmiştir. | |
|
| |
Biorn Blodöks İskandinavya | Wodan Heerst Paralı Asker Grubu Lideri
| Konu: Geri: Başvurular C.tesi Şub. 09, 2013 4:43 am | |
| Ünlünüz: Stellan Skarsgard
Takımınız için özel istekleriniz: King Arthur ( 2004 ) filmindeki Cerdic karakterinin fotoları kullanılırsa.Ve renk teması rütbeye uyumlu olursa sevinirim.Ayrıca mümkün olursa avatar ve imza için farklı fotolar seçilsin.
Takımınızın üstüne yazılmasını istedikleriniz: İmzaya soy isim ve "A dead enemy always smells good." alıntısı iliştirilirse hoş olur.
Şimdiden teşekkürler!
| |
|
| |
Aegir Saga İskandinavya | Wodan Heerst Paralı Asker Grubu Üyesi
| Konu: Geri: Başvurular C.tesi Şub. 09, 2013 8:57 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Başvurular C.tesi Şub. 09, 2013 3:48 pm | |
| Febris Deshumhein takımı yapılmıştır. | |
|
| |
Amunet Aziza Mısır Vatandaşı | Tüccar Çırağı
| Konu: Geri: Başvurular C.tesi Şub. 09, 2013 5:20 pm | |
| Konstantin M. Duchovny'nin "saatim görünüyor mu" isimli sanatsal çalışması 3 yıllık rötar sonunda nihayet yapılmıştır. İçinize sinmeyen şeyler varsa pm'den bildirmekten çekinmeyin. ps. evet müdür, ben de avatardaki duruşunu pek sevmedim. Ama suç bende değil. Adam yerinde durmuyor, adamın tüm resimleri ya "gülben ergenin selülitleri" ya da "meryem üzerli kırmızı halıda" temalı. | |
|
| |
Carmen Castillian İspanya | Prenses
| Konu: Geri: Başvurular C.tesi Şub. 09, 2013 7:38 pm | |
| - Astrea Lenore demiş ki:
~/Anna Speckhart ve Max Irons ~/Kardeş takımı istiyorum. ~/les jumeaux les plus étonnantes ~/Şimdiden çok teşekkürler. Yapildi. | |
|
| |
| Başvurular | |
|