Catalina Castillian Özel Yetenek Modu | İspanya | Kraliçe
| Konu: gökyüzüvehayalgücü. Çarş. Ocak 30, 2013 11:07 pm | |
| ASLI SEN BİR İLAHSIN.
TO OTHER PEOPLE: YOUR ARGUMENT IS INVALID. O BİR İLAH. | |
|
| |
| Konu: Geri: gökyüzüvehayalgücü. Salı Şub. 05, 2013 8:15 pm | |
| BEN BU ADAMI ÇOK SEVİYORUM AMA. CERÖN. VİKTOR. ASLI. BEY. HANIM. OF NE KARMAŞIK BİR DÜNYA. BUGÜN HAVA NE GÜZEL. KUŞLAR NE GÜZEL ÖTÜYOR. Ben iyice mala bağlıyorum. | |
|
| Konu: Geri: gökyüzüvehayalgücü. Salı Şub. 05, 2013 10:24 pm | |
| Sometimes I realize that I don't talk English in my daily life to look cool or to be any kind of cool person but because it feels right, feels better. Like the English word is better than the Turkish one and it just makes more sense to me. I also realize that I like to write in English. Helps me to calm down and just helps me to get things out of my chest. I do that in Turkish while talking and Rping but I don't quite feel like Rping in English sites, I don't know why. I don't mean the sound cocky or anything but I can write in English and it is not bad, just somehow it doesn't feel write. So I am writing this to you diary because I can and nobody can stop me. I shouldn't listen to saddening music, it makes me write this type of diary entries... So, yeah. Also:
Kızım, oturup Rp'lerini yaz sen ya. Adam ol, of bir öğrenemedin. Tembellik de neymiş; bırak şu tembellik bahanesini. Oturup yazıyorsun, itiraz yok.
| |
|
Jeanne von Mattherhorn İspanya | Von Matterhorn Leydisi
| Konu: Geri: gökyüzüvehayalgücü. Çarş. Şub. 06, 2013 11:05 am | |
| VİKTOR GÖRÜP DAMLADIM GÜNLÜĞÜNE. GÜNLÜĞE DAMLAMAK YASAK MI? BENCE DEYIL. | |
|
| Konu: Geri: gökyüzüvehayalgücü. Çarş. Şub. 06, 2013 11:20 am | |
| Yasak olsa bile kime ne ya, sen damla istediğin gibi Cerön. BENCE YASAK OLMAMALI, YANİ BEN GÜNLÜK SAHİBİ OLARAK GÜNLÜĞÜME GELEBİLECEK ZARARLARI KABULLENİYORUM, SİGORTAM DA ÖYLE. SİGORTAM VAR MI BİLMİYORUM GERÇİ.
Ceren, sana şimdi duygusal bir konuşma yazmak geldi içimden. Neden? Ah, gidiyorsun(uz) çünkü. Seninle tam bir yıl önce tanışmışız, ne kadar uzun zaman olmuş. Yada tam olarak tanışmasak bile bir yıl önce ben o malum siteye geldim, birbirimizi görmüşüzdür. Vera ve Dex'i daha tanımadan sevmiştim; çok şirin bir çiftlerdi çünkü. Sonra Vera'nın yeğeni oldum ve seninle de tanıştım. O site bana pek bir şey katmadı ama kattığı birkaç şeyden biri de seninle Didem. Sonra sizinle daha bir sürü şey yaşadık ve hepsi o kadar ayrı ayrı güzel ve özeldi ki. Şimdi daha ben Marq Rp'sini yazamıyor halde dolaşırken Didem beni dövmüyor. Sen dövmüyorsun. Belki de yazamamamın bir sebebi bir çeşit elveda demek yazmak ama bu bir elveda değil. Ölüme gitmiyorsunuz sonuçta, alt tarafı uzun bir süre görüşemeyeceğiz ama sanki Marq'a yazmak size güle güle demek oluyor. Ben size güle güle demek istemiyorum. Güle güle demek birinin gittiğini kabullenmek ve unutmak demek; bu tarz bir lafın İngilizcesini bana daha geçen gün Aslı söylemişti ve bence doğru. İnsanlar o yüzden uzun ayrılıklarda güle güle diyemiyor, korkuyorlar unutulmaktan ve unutmaktan ama bir gün elbet oturup o nalet olmayası Marq Rp'sini de yazacağım ve siz de Pc'ye girdiğiniz o ender zamanlardan birinde okursunuz. Demek istiyorum ki, sizi çok özleyeceğim. Gerçekten. Şu alemde tanıdığım en iyi insanlardansınız ve çok iyi birer dosttunuz bana. İkinizi de ayrı ayrı çok seviyorum. Ayrıca sizin kadar iyi kurgularım olduğu çok az insan oldu, bizim kurgularımız çok ayrı ve başkaydı. Sizinle o kadar uyumluyduk ki Rp ve kurgu konusunda, şaşırıyorum. Belki de birbirimize bu kadar ısınmamız bunu sayesinde oldu. Eğer bunu okumazsanız, önemli değil. Belki de daha iyi olur zaten. Hüzünlenmeyiz ayrılırken, güleriz onun yerine. Zaten son Msn konuşmasında hüzünlenini dövüyorlarmış diye duydum, ben diyeyim de. Onun dışında, mutlu olun. Ne olursa olsun, kim ne yaparsa yapsın; onun yüzüne bakıp onun inadına gülümseyin çünkü siz bunu hak ediyorsunuz. Siz en iyisine layıksınız. Sizi gerçekten çok ama çok seviyorum. -Gökçe PS: Şuan bunu yazmak evlat acısı kadar koydu. Ben evlat acısını mı nereden bilirim? Siz hiç Jön'le tanışmadınız sanırım.
| |
|
Angelina von Matterhorn İspanya | Von Matterhorn Lordun Kardeşi
| Konu: Geri: gökyüzüvehayalgücü. Perş. Şub. 07, 2013 9:44 pm | |
| Tam Rp havasına giriyorum dedim, yazıyorum dedim. Oturdum, Rp'ye baktım falan sonra ablamın arkadaşı odaya daldı ve onunla sohbet ettik. Resmen bozuldu her şey ya, gidip şimdi onlarla oturmazsam içimde kalacak. Tek isteğim bu gece sızmamak ve gönül rahatlığıyla uyumak. Ayrıca bugün çok eğlendim. Naz ve Aslı sizi çok seviyorum bebeklerim. Öykö ve Ley; sizsiz olmuyor tabii. Sizinle de buluşacağız en kısa sürede, inanıyorum buna kalpten. | |
|
| Konu: Geri: gökyüzüvehayalgücü. Cuma Mart 01, 2013 8:51 pm | |
| | |
|