Vogualura
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vogualura Role Playing Game'e Hosgeldiniz!

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Köle Alımları

5 posters
YazarMesaj
Kamilla Vladislav
Yönetim | Rus Çariçesi
Yönetim | Rus Çariçesi
Kamilla Vladislav

Lakap : Кам

Köle Alımları Empty
MesajKonu: Köle Alımları   Köle Alımları I_icon_minitimeCuma Şub. 01, 2013 11:53 am

Alıntı :
Başvuru Formu
Karakter Adı:
Rp Seviyesi:
Karakter Özellikleriniz:
Karakterinizin Geçmişi:
İstediğiniz Rütbe:

**Başvurabileceğiniz konumlar:
-Kralliyet Köleleri (Kral ve kraliçeye yada prense veya prenseslere yada başka kralliyet ailesinden olan birine ait kölelerdir.)
-Soyluların Köleleri (Soyluların ailelerine ait kölelerdir.)
-Genel Köle (Herhangi bir rütbedeki birinin kölesidir.)
**Özel köle olmak istediğiniz zaman onaylanmasının bir garantisi yok; eğer özel kurgunuz varsa onaylanma şansı daha çoktur.
Victor Swendorf
Irk Başv. Modu | Rusya | Kraliyet Kölesi
Irk Başv. Modu | Rusya | Kraliyet Kölesi
Victor Swendorf

Köle Alımları Empty
MesajKonu: Geri: Köle Alımları   Köle Alımları I_icon_minitimeC.tesi Şub. 02, 2013 9:06 pm

Karakter Adı: Victor Swendorf
Rp Seviyesi: Harikulade
Karakter Özellikleriniz: Sakin, tutumlu ve sahibine bağlı biri. İtaatkar, huzursuzluk yaratmayan hayatından memnun. Dürüsttür, onun için insanların kişilikleri önemlidir, kendinden üst mevkilerdeki insanlara karşı saygılıdır, tüm insanlara karşı naziktir.
Karakterinizin Geçmişi: Victor hayatı boyunca evlatlık olarak büyütülmüştür, gerçek ailesini bilmiyor. Üvey anne babası ona sürekli kötü davranmışlardır. Bu yüzden Victor sürekli evden kaçıp uzaklara gitmek istemiştir. Gel gör ki, bir gün cesaretini toplayarak asıl evinden kaçıp Rusya'ya yerleşmiştir. Burda kurtadama dönüştükten sonra köle olarak alınmıştır. O zamandan beri ne gerçek ailesini, ne de üvey ailesini görüyor.
İstediğiniz Rütbe: Kraliyet Kölesi.

Kamilla Vladislav
Yönetim | Rus Çariçesi
Yönetim | Rus Çariçesi
Kamilla Vladislav

Köle Alımları Empty
MesajKonu: Geri: Köle Alımları   Köle Alımları I_icon_minitimeC.tesi Şub. 02, 2013 9:13 pm

Onaylandı.
Isaac Utkin
Rusya | Utkin Soylu Ailesinin En Büyük Oğlu
Rusya | Utkin Soylu Ailesinin En Büyük Oğlu
Isaac Utkin

Köle Alımları Empty
MesajKonu: Geri: Köle Alımları   Köle Alımları I_icon_minitimeC.tesi Şub. 02, 2013 9:19 pm

Karakter Adı: Isaac Lahey
Rp Seviyesi: Muhteşem
Karakter Özellikleriniz: Oldukça zeki, kafasına koyduğundan vazgeçmeyen bir kişiliği vardır. Dediğim dediktir. Dış görünüşü ile çok övünür bu yüzden elinden geldiğince değerlendirir bunu. Kendinden üst mevkideki insanlara saygılıdır ama kendini de ezdirmez sonuçta.
Karakterinizin Geçmişi: Doğma, büyüme rusyalıdır bu yüzden kurt kanı damarlarında akar. babasının para sorunları sebebiyle evlerine türlü hacizler gelmiştir. En sonunda evlerini yıkmış ve babası idama çarptılmıştır, annesi onu doğururken can vermiştir. Kraliyet muhafızları babasını idam ettikten sonra Isaac'i idam edeceklerinde kararları değişti ve saraya alındı. Henüz gelişmemiş bir çocuk olsa da fiziksel olarak çok beğenildiği için prenseslerin kölesi halini aldı. O zamandan beri sarayda prensesler adına çalışmakta. Zekası ve çalışkanlığı sebebiyle prensesler bazı işlerinden ondan fikir dahi alırlar ve savaşlarda gözetmenliğe götürebiliyorlar. Şimdi ise 22 yaşında ve görevine devam ediyor.
İstediğiniz Rütbe: Kraliyet Kölesi
Kamilla Vladislav
Yönetim | Rus Çariçesi
Yönetim | Rus Çariçesi
Kamilla Vladislav

Köle Alımları Empty
MesajKonu: Geri: Köle Alımları   Köle Alımları I_icon_minitimeC.tesi Şub. 02, 2013 9:22 pm

Onaylandı.
Febris Deshumhein
İskandinavya | Kraliyet Kölesi
İskandinavya | Kraliyet Kölesi
Febris Deshumhein

Köle Alımları Empty
MesajKonu: Geri: Köle Alımları   Köle Alımları I_icon_minitimePtsi Şub. 04, 2013 8:42 am

Karakter Adı: Febris Deshumhein.
Rp Seviyesi: Harikulade.
Karakter Özellikleriniz: Febris konuşmayı tercih etmeyen bir kızdır. Hatta önceleri dili kesilmiş zannediliyordu. O, soylu bir ailenin gayrimeşru çocuğu olduğu için saraydan atılmış ve köle yapılmış olduğu için hayata kızgındır ve tüm suskunluğunun sebebi budur. Hiçbir zaman bir topluma kabul edilmediği için en büyük hayali bir topluma dahil olabilmektir. Bunun için oldukça uğraşır ve kimsenin gözüne batmamaya gayret eder. Yeme bozukluğu vardır, bu yüzden saraya köle olarak seçilmiştir zaten. Çok fazla yemek yemez, çok hareket eder ve iyi hizmet eder. İdeal bir köle profili çizmesine rağmen etrafına yaydığı negatif aurası, gerçekten altıncı hissi yüksek olan kişilerce algılandığı için genç kızın 'imajını' olumsuz yönde etkilemektedir. Büyünün temelleri üzerine çalışmaktadır.
Karakterinizin Geçmişi: Eski soylulardan Ulrich Rtuvenstein'ın bir fahişeden olma gayrimeşru kızıdır. Bu yüzden ortaya çıktığından beri bütün toplumlarca reddedilmiştir. Hatta Febris'i dışlamakla yetinmeyen toplum, ailesi Rtuvenstein'ları da dışlamış ve soyluluklarını lekelemişlerdir. Alınlarına kazınmış bu hakareti gözlerinin önünde tutmak istemedikleri için Febris'in soyadını değiştirip onu Rusya'ya köle olarak yollamışlardır.
İstediğiniz Rütbe: Kraliyet Kölesi.
Leofric E. Derrick
Yönetim | Bağımsız | İsyancı Lideri
Yönetim | Bağımsız | İsyancı Lideri
Leofric E. Derrick

Köle Alımları Empty
MesajKonu: Geri: Köle Alımları   Köle Alımları I_icon_minitimePtsi Şub. 04, 2013 8:49 am

Onaylandı.

Köle Alımları
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Köle Alımları
» Köle Alımları
» Köle Alımları
» Köle Alımları
» Korsan Alımları