Vogualura
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vogualura Role Playing Game'e Hosgeldiniz!

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Fransa: Baudelaire Soylu Ailesi Alımları

5 posters
YazarMesaj
Océane Beauford
Yönetim | Fransız Kraliçesi
Yönetim | Fransız Kraliçesi
Océane Beauford

Lakap : Océa. -sadece yakınları ona bu lakabı ile hitap eder.

Fransa: Baudelaire Soylu Ailesi Alımları Empty
MesajKonu: Fransa: Baudelaire Soylu Ailesi Alımları   Fransa: Baudelaire Soylu Ailesi Alımları I_icon_minitimeCuma Şub. 01, 2013 5:25 pm

B A U D E L A İ R E M A L İ K A N E S İ

-BAUDELAİRE SOYLU AİLESİ ALIMLARI-

*Aile başvurularınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.
*Aileye katılmak için Role Play Seviyeniz en az: 'Anlatılmaz Yaşanır' olmalıdır.
*Lord & Leydi olabilmek için Role Play Seviyeniz en az 'Akıllara Zarar' olmalıdır.
*Kişisel Özelliklerin en az '3' satır olması gerekmektedir.

Alıntı :
- Başvuru Formu -

Ad/Soyad :
Rp Seviyesi:
Karakter Geçmişi:
Kişisel Özellikleri:
Ailedeki Yeri(Leydi, Büyük Kız, Erkek):
Neden Baudelaire ailesi?:

Aile alimlarinda öncelik role play seviyesi daha güçlü olana verilir.
___________________________________________________________________________________

A İ L E Ü Y E L E R İ
Lord: -
Leydi: -
En büyük oğul: -
İkiz oğul: -Leandre Beaudelaire
İkiz kız: -Leana Beaudelaire
En büyük kız: -Adelynn Beaumont
Küçük kız: -
Adelynn Baudelaire
Fransız | Baudelaire Ailesinin Büyük Kızı
Fransız | Baudelaire Ailesinin Büyük Kızı
Adelynn Baudelaire

MesajKonu: Geri: Fransa: Baudelaire Soylu Ailesi Alımları   Fransa: Baudelaire Soylu Ailesi Alımları I_icon_minitimeSalı Şub. 05, 2013 3:21 pm

Ad/Soyad: Adelynn Beaumont
Rp Seviyesi: Anlatılmaz Yaşanır (Elise Cleveland, geçirilmesi için başvuruldu.)
Karakter Geçmişi: İyi bir aile kızı olmuştur her zaman. Buna rağmen içindeki özgürlük, evden ayrılma duygusu zamanla artmıştır. Herkesten beklenildiği gibi davranma koşulları, kendisine uygulanan baskı onu sıkmaya başlamıştır bir süre sonra da. Evden sürekli kaçmaya çalışmasının nedenleridir bunlar.
Kişisel Özellikleri: Biraz anaçtır kızımız. Asi tavırları vardır. Gerçek aşka inanır. Asildir ve her hareketinde mutlaka bir zariflik vardır.
Ailedeki Yeri(Leydi, Büyük Kız, Erkek): Büyük kız.
Neden Baudelaire ailesi?: En uygunu o gibi geldi.
Leofric E. Derrick
Yönetim | Bağımsız | İsyancı Lideri
Leofric E. Derrick

MesajKonu: Geri: Fransa: Baudelaire Soylu Ailesi Alımları   Fransa: Baudelaire Soylu Ailesi Alımları I_icon_minitimeSalı Şub. 05, 2013 3:23 pm

Onaylandı.
Leana Beaudelaire
Fransız | Baudelaire Ailesinin İkiz Kızı
Fransız | Baudelaire Ailesinin İkiz Kızı
Leana Beaudelaire

Lakap : Lea.

MesajKonu: Geri: Fransa: Baudelaire Soylu Ailesi Alımları   Fransa: Baudelaire Soylu Ailesi Alımları I_icon_minitimeÇarş. Şub. 06, 2013 8:27 am

~/Leana Beaudelaire, Kusursuza Yakın
    ~/Beaudelaire Malikanesi'nde doğmuştur ve hayatının çoğunu ikizi ile birlikte malikanede geçirmiştir Çoğunu dememiz daha uygun çünkü malikanede herkes onların kaçışını birkaç defa görmüştür. Aslında isteseler kimseye gözükmeyecek olan zeki ikizler gerektiğinde kaçtıkları anlaşılmasın diye daima gürültü çıkartırlar. Leana ikizinden çok daha sinsi olduğunu iddia eder ve genel olarak öyledir de. Leandre'nin sahip olduğu bir gıdım merhamete dahi sahip değildir. Acımasızdır ve yeri geldiğinde onu sadece ikizi sakinleştirebilir. Hayatının neredeyse tamamını ikizi ile geçirmiştir. Leana inkar etse de Leandre'nin de dediği gibi: İkisi birbirine bağlıdır, bağımlıdır.
    ~/Zeki, acımasız, karşı cins düşkün, biraz züppe ve kendini beğenmiş, yalancı olsa da güvenebileceğiniz en iyi insandır. Tek kelime ile çelişkili.
    ~/Leydi ve Lord'un ikizlerinden (kız).
    ~/Çünkü bu ailenin bende ayrı yeri var. Yani nereden esinlenerek alınmış bilmiyorum ama TSD'de geçen bir aile. Ayrıca bir de Fransız görünce... İkizlere en uygun yer burası diye düşündüm ^^
Leandre Beaudelaire
Fransız | Baudelaire Ailesinin İkiz Oğlu
Fransız | Baudelaire Ailesinin İkiz Oğlu
Leandre Beaudelaire

Lakap : Lean.

MesajKonu: Geri: Fransa: Baudelaire Soylu Ailesi Alımları   Fransa: Baudelaire Soylu Ailesi Alımları I_icon_minitimeÇarş. Şub. 06, 2013 8:28 am

~/Landre Beaudelaire, Kusursuza Yakın
    ~/Beaudelaire Malikanesi'nde doğmuştur ve hayatının çoğunu ikizi ile birlikte malikanede geçirmiştir Çoğunu dememiz daha uygun çünkü malikanede herkes onların kaçışını birkaç defa görmüştür. Aslında isteseler kimseye gözükmeyecek olan zeki ikizler gerektiğinde kaçtıkları anlaşılmasın diye daima gürültü çıkartırlar. İkiz kız kardeşi Leana'ya gerçekten çok bağlıdır. Leana inkar etse de onun da öyle olduğunu bilir. Ondan daha mantıklı düşündüğünü iddia eder ve genel olarak öyledir de. İkizinin yanından ayrıldığı an onun çevre için tehlikeli olduğunu bilir. Devamlı onu sakinleştirmeye çalışır. Bu ikizlerin hayatı birbiri üstüne kuruludur, duvarları kalındır.
    ~/Mantıklı, çalışkan, karşı cinse düşkün, biraz züppe ve kendini beğenmiş, dürüst olsa da güvenemeyeceğiniz biridir aslında. Tek kelime ile çelişkili.
    ~/Leydi ve Lord'un ikizlerinden (erkek).
    ~/Çünkü bu ailenin bende ayrı yeri var. Yani nereden esinlenerek alınmış bilmiyorum ama TSD'de geçen bir aile. Ayrıca bir de Fransız görünce... İkizlere en uygun yer burası diye düşündüm ^^
Leofric E. Derrick
Leofric E. Derrick

MesajKonu: Geri: Fransa: Baudelaire Soylu Ailesi Alımları   Fransa: Baudelaire Soylu Ailesi Alımları I_icon_minitimeÇarş. Şub. 06, 2013 10:09 am

İkisi de onaylandı.

Fransa: Baudelaire Soylu Ailesi Alımları
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Fransa: Loreille Soylu Ailesi Alımları
» Fransa: Coronna Soylu Ailesi Alımları
» Ingiltere: Benetham Soylu Ailesi Alimlari
» Ingiltere: Horst Soylu Ailesi Alimlari
» Ingiltere: Westmoreland Soylu Ailesi Alimlari