Diomeda Anea Forum Oyunları Modu | Rusya | Kraliyet Ajanı
Konu: Only you and me Cuma Şub. 01, 2013 8:56 pm
H O L G E R ! -biri beni vursun lütfen.-
HOLGER SENI ISIRMAK ISTIYORUM. HOLGER SENI YEMEK ISTIYORUM. HOLGER SENINLE EVLENEBILIR MIYIM? HOLGER SENI OPEBILIR MIYIM? HOLGER SANA BABA DIYEBILIR MIYIM? HOLGER..
En son Diomeda Anea tarafından Ptsi Şub. 18, 2013 7:13 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Laetitia Blackbeard İspanyol Korsanı | Korsan
Konu: Geri: Only you and me Salı Şub. 05, 2013 7:02 pm
Eskiler.. Eskiler dediğim de bi 6-7 ay öncekiler. Şimdi düşünüyorum da ne çok şey değişmiş. Kimler geçip gitmiş hayatımdan. Bir müzik dinliyorum ''aa bunu o yollamıştı.'' diyorum. Fakat ona yazmak için girdiğimde o, orada olmuyor. Bir an kendimi yalnız hissediyorum. Boşlukta gibi. Sonra aklıma eski konuşmalar, gülüşmeler geliyor. Ne kadar eğlenirdik diyorum. O bana bunu derdi, ben ona bunu derdim. Oradan aklıma bir başkası geliyor. O da bıraktığım yerde durmuyor. İnsanlar, hayatımdan çıkmış. Bir kaç ay önce tanıştığım, gülüp eğlendiğim hayatımın büyük bir kısmına giren, her akşam konuştuğum kişi artık yok. Unutuyorsun fakat aklına gelince de üzülüyorsun işte. En çok da zor zamanlarında yanında olan, her şeyini bilen kişilerin artık olmaması koyuyor. Neyse canım, onlar da geçmişte kalan tatlı hatıralar olsun.
Konu: Geri: Only you and me Çarş. Şub. 06, 2013 9:55 pm
Sevgili günlük, biliyorum uyumam gerekiyor fakat ben inatla uyumuyorum. Yarın 12de derse gideceğim.. Geometriden nefret ediyorum. Geometriyi yaratan her kimse yattığı yerde sızlansın. Yok bu çok ağır oldu vazgeçtim. Neyse insan halime dönüyorum fakat farkettim de sevdiklerime zarar veren kişilerle atışırken insanlıktan çıktığım doğrudur. Bir de kıskanırken insanlığımı evde unuttuğumm hatta klozete atıp sifonu çektiğim de olası doğrulardan biridir.
Çok sevdiğim şarkılardan biridir kendileri :
Bir de şu var:
florence + the machine deyince aklıma direk GÖKÇE geliyor. En sevdiğimiz şarkıcılardandır kendileri.
Çok konuştuğumu fark ettim. Yatsam iyi olacak gibi.
Konu: Geri: Only you and me Perş. Şub. 07, 2013 10:25 pm
Bazen böyle boş boş ekrana bakıyorum. Ne yazsam diye düşünüyorum. Sonra aklıma hiçbir şey gelmiyor. Ama ben yine de yazmak istiyorum. Yazarak içimi döktüğüme hatta rahatladığıma inanıyorum. Şuan bunu yazmamı sağlayan dinlediğim dubsteplerin ardından çalan slow şarkılar oldu. Evet, ruh halim anında değişebiliyor. Kova burcunun özelliklerinden olsa gerek. Mutluyken anında mutsuz olabiliyorum veya tam tersi. Bu iyi mi kötü mü hala çözebilmiş değilim. Bazen unutmak için çok şey yaparsın. Ama başaramazsın. Biri gelir ve o aklına gelmez. Peki ya o gidince? Sanırım fazla saçmaladım. Ya da öyle birşey. Yine duygularım birbirine girdi. Şuan dokunsan ağlayacak moddayım. Neden bilmiyorum ama öyle işte. Oluyor bazen. İşte böyle zamanlarda keşke Leyla burda olsaydı diyorum. Anında ben güldürür, saçmaladığımı söyler ve bana sıkıca sarılırdı. insanın kızkardeşi kilometrelerce uzaktayken bir yanı hep boş kalıyor. İçten içe yalnız. Evet, şuan Teoman çalması da iyice beyin fonksiyonlarımı yitirmeme neden oldu. Sanırım yazmayı durdurmalıyım. Yoksa hiç hoş olmayacak.
Konu: Geri: Only you and me C.tesi Şub. 09, 2013 8:51 pm
REGİNA GEBER !!! GEBERECEEEKSİN GECE GELİCEZZZ
AŞKIM YAA NASIL DA KALBİNİ SIKTI ÖYLE KIYAMAM BEN SANA
Konu: Geri: Only you and me Paz Şub. 10, 2013 3:33 pm
SANA UYUZ OLUYORUM. EVET, UYUZ. NASIL DA ANINDA MORALİMİ BOZABİLİYOSUN YA. BURAYA DUYGU PATLAMASI YAŞAMASAM YAZMAM AMA EVET, ŞUAN YAŞIYORUM. SİNİRLENDİM. BOK YE OLDU MU? İNŞALLAH MUZLAR DOLU Bİ ODADA FALAN YAŞARSIN. -_-
Konu: Geri: Only you and me Paz Şub. 10, 2013 9:21 pm
ANNA KARENİNA AŞKIM. Sonunda aldım seni. Bu kitabı okumak için canımı veririm vallahi. Yine kendimi kaybedeceğimi umarak ilk sayfadan başlıyorum okumaya. Az önce Mert ile facetime ile tango yaptık. Fazla başarılıyız. Ayrıca ıphone'un gözünü yiyim.
Konu: Geri: Only you and me Ptsi Şub. 11, 2013 5:38 pm
Kesinlikle ve kesinlikle Geometri çalışmak dışında her şeyi yapıyorum. Az önce yok mu ilahi bir güç, gelecek ve diyecek ki Naz tıkınmayı, boş boş şeylerle uğraşmayı bırak da test çöz.. İçtiğim su boğazımda kaldı, yemin ederim gidiyodum. Hayatım film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti yani. Şu oreo'yu yaratan kimse alnından öpmek istiyorum. Oreo'lu milka ve Klasik oreo sizi kimseye değişmem. Ama ehem, graham ve holgi'yi saymazsak tabii..
Konu: Geri: Only you and me Perş. Şub. 14, 2013 10:12 pm
Böyle bazı zamanlar geliyo ki, sarılıp içime sokasım geliyo. O kadar çok seviyorum. O kadar çok rahat oluyorum konuşurken. O kadar çok güldürüyo beni, içimi ısıtıyo. Öyle yani.
Konu: Geri: Only you and me Perş. Şub. 14, 2013 10:16 pm
Bazen de ağzını yüzünü kırmak istiyorum. Böyle sinir ettiği zaman özellikle. Gerçekten muzlarla işkence yapasım geliyor.
Catalina Castillian Özel Yetenek Modu | İspanya | Kraliçe
Konu: Geri: Only you and me C.tesi Şub. 16, 2013 10:06 pm
AŞKIM DOĞUM GÜNÜN ÇOOOOK ÇOOOOK KUTLU OLSUN. SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM. EVET. HEM DE ÇOK. AŞKIMSIN YA. İYİ Kİ TANIŞTIK SANA BAYILIYORUM, HEM DE GEREĞİNDEN FAZLA VE ÇOK ÇÜNKÜ SEN O KADAR MÜKEMMEL, SÜPER BİR İNSANSIN Kİ. SANA RESMEN AŞIĞIM YA. BEBEĞİMSİN VE HEP ÖYLE KALACAKSIN. BİZ HEP OLACAĞIZ. AY NELER NELER GELİYOR ŞİMDİ AKLIMA YA, BURAYA HEPSİNİ DÖKMEYE KALKSAM YER VE ZAMAN YETMEZ. O KADAR YANİ.
Konu: Geri: Only you and me Ptsi Şub. 18, 2013 6:36 pm
SANA AŞIĞIM LAN BEN. ŞUAN GÖRDÜM BUNU VE NASIL DUYGULANDIM. İYİ Kİ VARSIN KADIN. SENİ ÇOK SEVİYORUM ! TABİKİ BİZ HEP OLACAĞIZ. SONUNA KADAR. BİZİ AYIRMAYA ÇALIŞANLARA, KISKANANLARA İNAT OLACAĞIZ. SONUNA KADAR. PİYULAR, HAYDOLAR ÖLENE KADAR BERABER OLACAK. SENİ İNANILMAZ ÇOK SEVİYORUM. SANA BAYILIYORUM ANANASIM BENİM. KIVIRCIK GÜZELİM. İYİ Kİ TANIŞTIK. İYİ Kİ BENİMSİN. HEP DE OYLE OLACAK GERSİ. KARI-KOCA OLARAK YAŞLANIP ÖLECEĞİZ. SENİ BÖYLE İÇİME SOKMAK İSTİYORUM ŞUAN. ÖHM. FANTAZİLERİMİ YAZIP SİTEDEKİ İNSANLARIN PSİKOLOJİK RUHLARINI ÇÖKERTMEK İSTEMİYORUM. :utanansurat: AMA SEN ONLARI TAHMİN EDEBİLMİŞSİNDİR. HUHU. SONSUZA KADAR KALPLERLE SARILIYOM SANA. ŞUAN DA SARILIYORUM. AMA SEN FARK ETMİYON. ET KADIN. ŞUAN ÜZERİNE ATLADIM GADFJK. ATLADIM KAFANA.
Konu: Geri: Only you and me Ptsi Şub. 18, 2013 6:44 pm
Arda ve telefonu açar açmaz bana o mikemmel sesiyle söylediği şarkı sözleri ;
Only you can make this world seem right Only you can make the darkness bright Only you and you alone Can thrill me like you do And fill my heart with love for only you
Only you can make this change in me For it's true, you are my destiny When you hold my hand I understand the magic that you do You're my dream come true My one and only you
Only you can make this change in me For it's true, you are my destiny When you hold my hand I understand the magic that you do You're my dream come true My one and only you
Allahım benim ne çok kart sesiyle şarkı söylemekten çekinmeyen arkadaşlarım, ailem var böyle.. Herkes ayrı bir cins sesiyle bağıra bağıra kulağımın dibinde haahha. Sizi seviyorum. İstisna olarak bir Leyli'nin sesi güzeldir. Onun dışında ben dahil, çevremdeki herkes şarkı söylerken camları kırıyoruz adsjfk. Olsun, sevgilerini böyle gösteriyolar ne kadar tontiler.
Konu: Geri: Only you and me Ptsi Şub. 18, 2013 7:08 pm
SEVİYORUM.
Evet, bu kelimeyi bağıra bağıra söyleyebilirim. Hem de sonsuza dek. Sevdiğimi inkar etmiyorum. Edemem. Bu sefer yalancı olmayacak mıyım?
Peki ya sen? Sen itiraf edebilecek misin? Seviyorum diye haykırabilecek cesarette misin?
Hayatıma girdiğinden beri düşünmediğim dakika yok. Her saniyemde sen varsın artık. Resim çizerken bile derste sıkılınca, farkında olmadan adını karaladığım kağıtlarım var benim. Rüyamda bile sen varken, nasıl olur da seni unutabilirim? Bana unut deme. Unutamam. Olamayacak bir şey için çabalıyorum. Biliyorum.
Seninle konuşmadığım her dakikam cehennem gibi geliyor. Küçük atışmalar bile yüzümü güldürürken, sen yokken nasıl gülmemi bekliyorsun?
Salaksın. Evet, salak. Bana bunları yaşattığın için senden belki de nefret etmem gerekir. Olmayacak bir şey. Ama insan nerede olmayacak şey var, onun peşinden koşar değil mi? Onu sever. Onu. Sadece onu. İşte benimki de öyle bir şey. Sonu olmayan bir şeyi istiyorum. Her saniyem mesaj gelecek umuduyla geçerken, nasıl olur da rahat olmam gerekir. Değilim işte. Senin yüzünden.
Artık rahat değilim. Peki bunu sevmiyor muyum? Yoo. Gayet hoşuma gidiyor. Hani derler ya ''rahat battı'' diye işte o hesap. Batıyor rahat olmak. Seninleyken rahatsız olmak asıl hoşuma giden. Sen varsan eğer, ben rahatsız olmaya razıyım.
Belki ben umurunda bile değilim. Uçan sinekten, kapı kolundan ne bileyim.. Yazdığın kalemden farkım yoktur..
Konu: Geri: Only you and me Salı Şub. 19, 2013 6:32 pm
Hayatımda an itibariyle ÇOK ciddi değişiklikler yapacağım. Bunları yapmaya başladım.
Evet bu günlük bu kadar.
Konu: Geri: Only you and me Cuma Şub. 22, 2013 4:42 am
DONUYORUM?!?!!?!? Hava bu kadar spguk olmak zorunda misin?
Konu: Geri: Only you and me Salı Şub. 26, 2013 8:32 pm
AY ALLAH SİZİ KAHRETMESİN AHAHAHAHDNSKSF 653879 SAATTİR GÜLÜYORUM. harlemshakecilerin içine muz girmiş...