Vogualura
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vogualura Role Playing Game'e Hosgeldiniz!

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

I will become Pirate-King!

+3
Aurélien Fitzwilliam
Catalina Castillian
Felix Lindgren
7 posters
YazarMesaj
Felix Lindgren
İskandinavya | Veliaht Prensi
Felix Lindgren

I will become Pirate-King! Empty
MesajKonu: I will become Pirate-King!   I will become Pirate-King! I_icon_minitimeSalı Şub. 05, 2013 7:18 pm

I will become Pirate-King! Tumblr_lksg9ptudv1qi7fsg

21 | İskandinav Veliaht Prensi | Korsan-Viking Arası bir şey.

Felix Lindgren karakter oluştururken demiş ki:

Serseri ve belki de biraz da kuraltanımaz yapısıyla belki de kraliyet ailesinde görmeyi bile bekleyeceğiniz son kişilerdendir. Küçük bir çocuk olduğu dönemlerden beri mitoloji, efsaneler vb. ile aşırı derecede ilgilenmiş ve en sonunda kendisini en az onlar kadar macera dolu bir hayat yaşama arzusuyla dolu bir genç olarak bulmuştur. Pek kendisinden beklenmese bile hareketlerinde, özellikle de karşısındaki bir bayansa bir nezaket vardır. Tabii bu zaman zaman arkasında çapkınlık gibi sebepler bulunduğu için de olabilir.

Doğduğundan beri her zaman 'en iyi' olmak için eğitilmiştir Felix. Japonya'dan gelen gezgin bir kılıç ustasından aldığı dersler olsun, belki bir gün geçeceği tahtta yapacağı konuşmalar için aldığı Hitabet dersleri olsun hepsinin de üstesinden gelmeyi başarmıştır. Zaman zaman ufak maceralar da yaşayan, sarayın haylaz çocuğu olarak büyüdüğü de işin bir diğer kısmıdır tabii. Bütün bunlara rağmen elini attığı işi becerebilen birisi olması, zamanla insanların onu sevip saymasını sağladı. On yedi yaşından itibarense o çok sevdiği efsanelerdeki Viking'ler gibi bir geminin üzerinde, denizlerde ufak maceralar peşinde koşmaya başlamıştır. Zaman zaman çıktığı bu yolculuklarda pek kayda değer bir şey olmamışsa bile onun denizcilik konusunda bir miktar tecrübe kazanmasını sağlamışlardır.

Spoiler:

Kurgulara gelirsek; şu ana kadar birkaç kurgu konuştuğumuz vardı, ancak hiçbirini tam olarak detaylandıramadığımız ve tam olarak hatırlayamadığım için onlardan öncelikle bir hatırlatmalarını isteyeceğim. Bunun dışında sizden gelebilecek her türlü kurgu fikrine de açığım. ^^
Catalina Castillian
Özel Yetenek Modu | İspanya | Kraliçe
Catalina Castillian

MesajKonu: Geri: I will become Pirate-King!   I will become Pirate-King! I_icon_minitimeSalı Şub. 05, 2013 7:29 pm

Bir tek bizim kurgumuz yok dedim, bari gelip kurgu yapayım ve aynı zamanda tanışmadığımızı düşündüğüm için de tanışayım dedim.
Felix Lindgren
Felix Lindgren

MesajKonu: Geri: I will become Pirate-King!   I will become Pirate-King! I_icon_minitimeSalı Şub. 05, 2013 7:34 pm

Ne güzel dedin öyle. Aklında herhangi bir kurgu var mıydı yoksa tartışalım mı diyorum o zaman ben de. Very Happy ^^
Aurélien Fitzwilliam
İngiltere | Prenses
İngiltere | Prenses
Aurélien Fitzwilliam

MesajKonu: Geri: I will become Pirate-King!   I will become Pirate-King! I_icon_minitimeSalı Şub. 05, 2013 7:41 pm

Aurélien mükemmeliyetçi ve kusursuz sayılabilecek biridir. Çılgınlığı ve deli cesaretiyle her zaman belayı üzerine rahatça çekebilmesini sağlamıştır. Değişik bir karakterdir.Kalabalık bir ortamda bir şey yapmasa bile rahatlıkla ilgi çekicidir. Tehlikelidir ve güçlüdür ancak sevmek ister. Acımasızdır ama kırılgandır da. İnsani yönünü koruyabilmiştir ve normal bir vampirlerden farklıdır ve daha güçlüdür de denilebilir. Hislidir, bakışlarına baktığında ne düşündüğünü anlayabilirsin onu tanıyorsan. Tehlikeden uzak durmaz, korkusuzdur. Tek korktuğu ise sevgidir. Ölümü görür, duru görü bir şeydir ancak Aurélien'ı çoğu zaman çıkmaza sürükleyen bir şeydir.

Kısacası karakterim böyledir. Aklında bir şey var mı?
Felix Lindgren
Felix Lindgren

MesajKonu: Geri: I will become Pirate-King!   I will become Pirate-King! I_icon_minitimeSalı Şub. 05, 2013 7:46 pm

Hmm... Mükemmeliyetçiliği yüzünden başta iyi anlaşamamalarına rağmen sonradan işler değişebilir belki? Tehlikeden uzak duramıyorsa falan Felix'in de maceraperest yanını gördükten sonra daha arkadaşça bir kıvama gelmiş olabilir o halde ilişkileri?
Aurélien Fitzwilliam
İngiltere | Prenses
İngiltere | Prenses
Aurélien Fitzwilliam

MesajKonu: Geri: I will become Pirate-King!   I will become Pirate-King! I_icon_minitimeSalı Şub. 05, 2013 7:47 pm

Evet, güzel olabilir. Sık sık saraydan kaçar zaten.
Felix Lindgren
Felix Lindgren

MesajKonu: Geri: I will become Pirate-King!   I will become Pirate-King! I_icon_minitimeSalı Şub. 05, 2013 7:54 pm

Hmm... Bu kaçışların bazılarında sizi gemimize de bekleriz o halde. ^^
Aurélien Fitzwilliam
İngiltere | Prenses
İngiltere | Prenses
Aurélien Fitzwilliam

MesajKonu: Geri: I will become Pirate-King!   I will become Pirate-King! I_icon_minitimeSalı Şub. 05, 2013 7:57 pm

Yazdığımız rp ile geliştirebileceğimizi düşünüyorum kurguyu. Güzel olacaktır.
Felix Lindgren
Felix Lindgren

MesajKonu: Geri: I will become Pirate-King!   I will become Pirate-King! I_icon_minitimeSalı Şub. 05, 2013 8:06 pm

Tamamdır o halde kurgumuz. ^^

Next!
Camilla Coronna
Fransız | Coronna Soylu Ailesi
Fransız | Coronna  Soylu Ailesi
Camilla Coronna

Lakap : Cam.

MesajKonu: Geri: I will become Pirate-King!   I will become Pirate-King! I_icon_minitimeSalı Şub. 05, 2013 8:29 pm

Kurgumuzu oturttugumuzu dusunmekteyim. Very Happy
Catalina Castillian
Catalina Castillian

MesajKonu: Geri: I will become Pirate-King!   I will become Pirate-King! I_icon_minitimeSalı Şub. 05, 2013 8:37 pm

Bence biz Msn'den veya ÖM'den kurgu yapalım; bu başlıklar da çok kaybolup gidiyor. Aklıma bir şeyler geliyor gibi gibi işte. Very Happy
Elise Cleveland
Av-İm Modu | İngiltere | Normal Ajanı
Av-İm Modu | İngiltere | Normal Ajanı
Elise Cleveland

MesajKonu: Geri: I will become Pirate-King!   I will become Pirate-King! I_icon_minitimeSalı Şub. 05, 2013 8:49 pm

Macera nerede ben orada! Very Happy
Böyle özel tarzda bir kurgu düşünebiliriz bence.
Şimdi Burkay'a söyledim ben kurgu planımı. Kabul ederse sen de onun kardeşi olduğun açısından hoş şeyler gelişebilir.
Flörtlü atışmalı bir şeyler olabilir bence.
Lavonne Fitzwilliam
Av-İm Modu | İngiltere | Kraliyet Ajanı
Av-İm Modu | İngiltere | Kraliyet Ajanı
Lavonne Fitzwilliam

MesajKonu: Geri: I will become Pirate-King!   I will become Pirate-King! I_icon_minitimeSalı Şub. 05, 2013 9:10 pm

Partner kurgusu olabilir demiştik en son, ne yapalım onu? ^^
Felix Lindgren
Felix Lindgren

MesajKonu: Geri: I will become Pirate-King!   I will become Pirate-King! I_icon_minitimeSalı Şub. 05, 2013 9:54 pm

Camilla Coronna demiş ki:
Kurgumuzu oturttugumuzu dusunmekteyim. Very Happy

Bence, de. Sadece bu başlığa kurguları listelemeye üşeniyorum biraz.

Catalina Castillian demiş ki:
Bence biz Msn'den veya ÖM'den kurgu yapalım; bu başlıklar da çok kaybolup gidiyor. Aklıma bir şeyler geliyor gibi gibi işte. Very Happy

Özelden ya da buradan msn atarsan istediğin zaman tartışabiliriz.

Elise Cleveland demiş ki:
Macera nerede ben orada! Very Happy
Böyle özel tarzda bir kurgu düşünebiliriz bence.
Şimdi Burkay'a söyledim ben kurgu planımı. Kabul ederse sen de onun kardeşi olduğun açısından hoş şeyler gelişebilir.
Flörtlü atışmalı bir şeyler olabilir bence.

Kurgu planından pek haberim olmadığından bir şey diyemeyeceğim. -yoksa vardı da unuttum mu? o.O - Konuşalım. ^^

Lavonne Fitzwilliam demiş ki:
Partner kurgusu olabilir demiştik en son, ne yapalım onu? ^^

Yapalım bence onu. Gerçi onun da detaylarını konuşacaktık daha diye hatırlıyorum?
Balder Lindgren
Av-İm Modu | İskandinavya | Prens
Av-İm Modu | İskandinavya | Prens
Balder Lindgren

Lakap : Ben Prensim!

MesajKonu: Geri: I will become Pirate-King!   I will become Pirate-King! I_icon_minitimeC.tesi Şub. 09, 2013 3:14 pm

Kardeşim! kurgu yapmalıyız. Zaten bizden başka aile üyesi yok. Bari biz bir şeyler yapalım. Very Happy
http://cookieandmilkshake.tumblr.com/

I will become Pirate-King!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yo ho yo how a pirate's life for me!
» A Pirate's Life For Me