| Prince Charming! | |
|
+8Amunet Aziza Abeel Bones Victoria Fitzwilliam Aurélien Fitzwilliam Elise Cleveland Catalina Castillian Diomeda Anea Julian Castillian 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Julian Castillian İspanya | Prens
| |
| |
Diomeda Anea Forum Oyunları Modu | Rusya | Kraliyet Ajanı
| Konu: Geri: Prince Charming! Çarş. Şub. 06, 2013 3:24 pm | |
| Sevgili prensim, kurgumuz hali hazırda konuştuğumuz gibi ilginç derecede şehvetli vee tutkulu olacak. Duygu yok, yalnızca tatmin edilme arzusu var. -aslında fark etmedikleri şey de bu olsun, duygu var ama onlar belli etmiyor.- | |
|
| |
| Konu: Geri: Prince Charming! Çarş. Şub. 06, 2013 3:26 pm | |
| Ah, Diomeda, ah... Sen yok musun sen! | |
|
| |
| Konu: Geri: Prince Charming! Çarş. Şub. 06, 2013 3:27 pm | |
| Diomeda bugün tam havasında. Yaramazlık yapmak istiyor sayın prensim. | |
|
| |
Catalina Castillian Özel Yetenek Modu | İspanya | Kraliçe
| Konu: Geri: Prince Charming! Çarş. Şub. 06, 2013 3:31 pm | |
| HÖST. BURADA YARAMAZLIK FALAN OKUYORUM, OĞLUMLA NELER YAPACAKSIN SEN. RUS AJAN YAKTIN ÇIRANI, BUNDAN SONRA BAŞINA GELECEKLERDEN BEN SORUMLU DEĞİLİM. Şimdi sakin ve cool kraliçe moduna girerek oğlum kendine dikkat etmeni öğütlüyorum, mazallah kötü şeyler kapma böyle şeyler yaparak. | |
|
| |
Elise Cleveland Av-İm Modu | İngiltere | Normal Ajanı
| Konu: Geri: Prince Charming! Çarş. Şub. 06, 2013 3:41 pm | |
| Ünlünün dudaklarına bayıldım yalnız. Tam öpülesi, tiryakisi olunası gfdasdfgh Şimdi benim bir Fransız soylu ailelerinden bir hatunum var, Adelynn Baudelaire. Bu hatun senin sevgililerinden biri olabilir. Ama o kendisini tek sanmalı. Sonradan açığa çıkacak gerçekle senin karakter tokadı yiyecek ama bu çok sonraları gerçekleşecek tabi. Kızımız kıskanç değildir kesinlikle, ÇOK kıskançtır. Biraz saftır ama, kolayca gönlü alınabilecek tiplerden. Her neyse konuyu anladın sen, bu tarz bir şeyler.. Bir de bu İngiliz hatunumuz var, Elise Cleveland. Julian buna asıldığı anda tokadı yer. Sert ve elde edilmesi zor bir kızdır yani, ehehe. Atışmalı şeyler olsun bence ama flört falan da olabilir. Ya da ikisi birden bilemem Sana kalmış. | |
|
| |
| Konu: Geri: Prince Charming! Çarş. Şub. 06, 2013 3:42 pm | |
| - Catalina Castillian demiş ki:
- HÖST. BURADA YARAMAZLIK FALAN OKUYORUM, OĞLUMLA NELER YAPACAKSIN SEN. RUS AJAN YAKTIN ÇIRANI, BUNDAN SONRA BAŞINA GELECEKLERDEN BEN SORUMLU DEĞİLİM. Şimdi sakin ve cool kraliçe moduna girerek oğlum kendine dikkat etmeni öğütlüyorum, mazallah kötü şeyler kapma böyle şeyler yaparak.
Oğlunuz emin ellerde kraliçem. Nazın ellerinde. Naz ona çok iyi bakar. | |
|
| |
| Konu: Geri: Prince Charming! Çarş. Şub. 06, 2013 3:47 pm | |
| Catalina Castillian:Anneciğim, bana karışmazsan sevinirim. Ağabeyime kimse kızmıyor! Ancak bana karışıyorsunuz! Bundan sonra böyle. Diomeda'yı... faydalı bir arkadaş olarak görüyorum. Sevgiler Diomeda Anea GreyjoyBakacaksın, öyle değil mi Bakarsın, eminim Elise Cleveland:İkisine de bayıldım, bayan. Çok iyi fikir! Her zaman dediğim gibi, bütün sevgililerimin bende yeri ayrıdır | |
|
| |
Aurélien Fitzwilliam İngiltere | Prenses
| Konu: Geri: Prince Charming! Çarş. Şub. 06, 2013 4:26 pm | |
| Aurélien değişik bir karakterdir. Acımasız olarak bilinir ancak bu sadece onun dış görünüşüdür. Hakkında bir sürü şeyler söylenir ancak olduğu şeyden bile kaçan bir karakterdir. Kendini kendinden korumak ister çoğu zaman. Aurélien insani özelliğini kaybetmemiştir ve çoğu zaman da bunu belli etmekten kaçınır. Siyasi olaylarla fazla içli dışlıdır, yapamayacağı hiçbir şey yoktur. Kraliyetler arasındaki bağı oldukça güçlüdür ve herkes tarafından tanınır Aurélien. Tehlikeli olmasının yanında çılgın bir karakterdir. Çok iyi bir müzisyen ve dansçıdır, kusursuz denilebilecek bir şey varsa o da kendisidir. Değişik bir aksanı ve güzelliği vardır. Gelecekten kesitler görür ve ölümleri hisseder. Hissetmek ister, her zaman bir şeyi yaşayarak öğrenmek istiyordur ancak sadece duygusuz ve acımasız bir karaktere dönüşmüştür. Kısacası karakterim böyle. Bir şeyler buluruz değil mi? | |
|
| |
Victoria Fitzwilliam Genel Mod | İngiltere | Kraliçe
| Konu: Geri: Prince Charming! Çarş. Şub. 06, 2013 5:14 pm | |
| Ahahahahha burdaki diyologa oldum diye girdim konusmaya. Catalina kralicem, sonuna kadar arkanizdayim ne o oyle rus ajanla kiristirmak filan cocugum. Ingiltere kralicesi teyzen kulagini cekiyo olsun ananla beraber. Kehkeh | |
|
| |
Abeel Bones Bağımsız | Gezgin Rahip
| Konu: Geri: Prince Charming! Çarş. Şub. 06, 2013 6:50 pm | |
| Venüs ile bir kurgu kesin olmalı. Sonuçta oda kralın kızı. | |
|
| |
Amunet Aziza Mısır Vatandaşı | Tüccar Çırağı
| Konu: Geri: Prince Charming! Çarş. Şub. 06, 2013 7:42 pm | |
| Amunet Aziza kurgu gereği ileride bir İspanyol asile kapaklanacak. Belki o zaman kontağımız olabilir. Gelip eziklersin bunu "Mısırın köyünden geldin bitli heheheh ezik" gibi de gibi. Gerçi neden bir soyluyla görüşürsün ben de bilemedim... Ama çok sevdim bu karakteri ben. Bir şekilde yamışmayı planlıyorum. Aziza olmadı Harvey'le, Harvey olmadı Mariayla ama... Son saydığım ikiliden hiç kurgu çıkmaz gibi. sfja | |
|
| |
| Konu: Geri: Prince Charming! Çarş. Şub. 06, 2013 8:15 pm | |
| BEN ASLINDA CLAUDE'YİM, EVLAT Direk Julian'a kapaklanabilirsin mesela? Ya da diğer karakterlerinle buluruz bir şeyler, merak etme sen. Harvey ile bulabiliriz, öldürtmek istediğim doğaüstüler var. - Deniz, msnden hallederiz seninle onları, çok güzel olur! - Teyzeciğim ne olur dinle beni Diomeda temiz aile çocuğudur sorun çıkmaz ondan, iyidir iyi eder. Hem Rusya o kadar soğuk ki vücutlarında mikrop barınamıyormuş teyzeciğim! - Aurélien, senin kadar kusuruz bir kadını kaçırmam! Buluruz bir şeyler, neyim olmak istersin? Nasıl bir kurgumuz olsun? | |
|
| |
Aurélien Fitzwilliam İngiltere | Prenses
| Konu: Geri: Prince Charming! Çarş. Şub. 06, 2013 8:19 pm | |
| Tek gecelik değildir Aurélien, tutkulu bir karakterdir aslında. Sen nasıl bir şey istersin? Ona göre bir kurgu ayarlayalım. | |
|
| |
Amunet Aziza Mısır Vatandaşı | Tüccar Çırağı
| Konu: Geri: Prince Charming! Çarş. Şub. 06, 2013 9:02 pm | |
| Ahahahjkdsajkksdajfn seni yerim. jkdsfndjksn Olur. Çok iyi olur hem. Yabancıya gitmemiş oluruz. Yalnız acıdım Azizaya. Julian kan kusturur gibime geliyor kldsanfm
edit: I'M YOUR FATHER gibi oldu o ben claude'um girişi ksdafnd | |
|
| |
Carmen Castillian İspanya | Prenses
| Konu: Geri: Prince Charming! Cuma Şub. 08, 2013 9:37 am | |
| Kardeşi adına üzülse de onunla taciz edilmesi konusunda (16 yaşında binicilik eğitmeni tarafından yaklaşık 1 yıl boyunca taciz ediliyor bu hatun) dalga geçip onu iyice depresyona sokan bir kardeş olabilirsin. | |
|
| |
| Konu: Geri: Prince Charming! Cuma Şub. 08, 2013 8:56 pm | |
| Olur mu öyle şey kardeşim? O kadar da insafsız değilim ben, senin bahsettiğin şey canavarlık olurdu. Sadece biraz çapkınım... o kadar. Kardeşime yapmam öyle şey! | |
|
| |
Elina Mortern İngiltere | Normal Ajan
| Konu: Geri: Prince Charming! Cuma Şub. 08, 2013 8:58 pm | |
| Soytarına yer bul | |
|
| |
Elizabeth Stonem İngiliz Ordusu | Okçular
| Konu: Geri: Prince Charming! C.tesi Şub. 09, 2013 11:59 am | |
| Bizimde kurgumuz olmalı ki. Bir şeyler bulalım beraber. *-* | |
|
| |
Calanthe H. Fitzwilliam İngiltere | Kralın Yeğeni
| Konu: Geri: Prince Charming! C.tesi Şub. 09, 2013 12:43 pm | |
| Jul'un tokat değil de yumruk yediği bir kız olabilirim dfgfvac. *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Prince Charming! C.tesi Şub. 09, 2013 1:46 pm | |
| Wowowow, bayanlar!..
Elina, seninle kurguyu hallettik, sorunsuz bir şekilde. Gayet güzel!
Elizabeth, bulalım. İngiliz ordusunda okçuydun, ben de bir zamanlar ordudaydım. Beni okuyla vurmuş Eros olabilirsin? Hahah, bayat esprilere bayılıyorum. Savaşta zorlu bir mücadele etmiş olabiliriz.
Lilith, tamam o halde ben de diğer yanağımı uzatırım!.. | |
|
| |
| Prince Charming! | |
|