Konu: ikimizi anlatan bir şey. Paz Şub. 10, 2013 10:45 am
Aslında sakin biriyim, bu başlığı nereden buldum bilmiyorum. Seyir Defteri'ne geçenlerde yazdığımı Aslı'nın "atarlı ergenlik" olarak nitelendirmesinden sanırım. Zamanla buraya bir şeyler karalarız. Anlık duygu değişimleriyle gaza gelip yazdıklarımı beş dakika sonra kendime geldiğimde sileceğimi de biliyorum ya neyse.
En son Konstantin M. Duchovny tarafından Paz Şub. 17, 2013 1:40 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Konstantin M. Duchovny Rus Ordusu | General
Saçma sapan bir durumdayım. İçinden çıkacakmışım gibi görünmüyor, şu durumda yapabildiklerim çırpınmak, sevmek, dua etmek, dibe batmak vesaire...
Konu: Geri: ikimizi anlatan bir şey. Ptsi Şub. 11, 2013 3:41 pm
Bazı şeylerin mutlu bir anında pat diye aklına gelip yüzündeki tebessümü dağıtması ne kadar da kötü. Okul da başladı, ilk günden hadi rapor alalım mevzuu dönüyor. Babama ders çalışacağım rapor almalıyız dememde inanma olasılığı %4'ken hiç içimden gelmiyor.
Konu: Geri: ikimizi anlatan bir şey. Ptsi Şub. 11, 2013 4:21 pm
Bu elemanlardan bu şekil bir şarkı çıkacağını beklemiyordum ne yalan söyleyeyim. Ne yalan söyleyeyim?
Konu: Geri: ikimizi anlatan bir şey. Ptsi Şub. 11, 2013 4:34 pm
..and fuck Facebook, in the real world if you and me met? Bu bayağı doğruymuş lan. En azından benim anladığım şekilde. Yalnız aksine bu durumdan dolayı Facebook'u seviyordum lan ben. O zaman bayağı doğru olmuyor işte. Kendimle bile çelişiyorum. Son söz olarak; Thanks God! Hip hop is alive!
Konu: Geri: ikimizi anlatan bir şey. Çarş. Şub. 13, 2013 3:05 pm
I'm completely irrational, and unrealistic. Everlast kadar gerçek dışı ve mantıksız da olsam, aksine realist de olsam değişen bir şey yok işte. Akıl bu tip durumlarda işe yaramıyor. Burayı playlist'e çevirmişim çaktırmadan, liste de hep aynı gruptan oluşuyor. Neyse bir gün değişir elbet. Sınava da 40'tan az kaldı, geçen her günden nefret ediyorum dolayısıyla.
Konu: Geri: ikimizi anlatan bir şey. C.tesi Şub. 16, 2013 11:51 am
Sabah sabah iyi yamulttun. Şimdi Gangsta moduna dönmem lazım. Biri üstüme King of the Hill atsın.
Konu: Geri: ikimizi anlatan bir şey. C.tesi Şub. 16, 2013 1:33 pm
Konu: Geri: ikimizi anlatan bir şey. Paz Şub. 17, 2013 3:27 pm
"
anlatayım...
az önce biraz cemal süreya okudum, sonra bir sigara yakıp sezen aksu falan dinledim, sanırım ben hiç iyi değilim.
farkındayım açtığın yaraların iyileşmesi için hiçbir şey yapmıyorum. bunu bilerek yapıyorum, böyle yapmaya devam edersem de değişen hiçbir şey olmayacak; özlemeye devam edeceğim seni, kasvetli bir hayatın içinde buhranlı gel-gitler yaşayıp toparlanmayacağım. farkındayım! aslında bunların hepsi birer inat; içim çayır çayır yanarken, yemyeşil bir orman gibi, o ormanın içinde yükselen heybetli bir ağaç gibi dimdik duramam. anlıyor musun? neysem o olmaya devam edeceğim sensizken bile, tıpkı seninle olduğum zamanlarki gibi; sahtesiz ve yalansız.
anlatayım...
seni enterese etmez bu konular, sana göre değil bu lafları işitmek, sen bu havaların kızı değilsin biliyorum. çıkıp gelsen, yine sana inanırım ve sen yine .mına koyarsın her şeyin, daha da beter edersin hayatımı, hepsini biliyorum. bu yazıyı da neden yazıyorum bilmiyorum. tek bir harf etmeyen varlığına karşı duyduğum bu sonsuz aşkın da ne boka var olduğunu da çözmüş değilim henüz. ağzımdan kötü cümleler çıkıyor farkındayım, şimdiye kadar iyi cümleler kurdum bir boka yaramadı çünkü! çünkü, bıktım. çünkü başka yapacak hiçbir şey bırakmadın geriye. anlıyor musun?
anlamıyorsan da olsun, ben yine de anlatayım...
bak canımın içi, bütün ağrılı yanlarımın tek rehabilitasyon merkezi, gülüşü ecza deposu yarim, ilacım... diğerleri seni seninleyken sevebilir ancak, ben sana hep aşık kalacağım. son olarak şunu iyi bil; "senin adına çok üzülürüm, bir başkasının soyadıyla tamamlanırsa şayet..."