Clementina Fitzwilliam Ünlü Listesi Modu | İngiltere | Prenses
| Konu: Make A Way to Princess! Paz Şub. 10, 2013 6:00 pm | |
| - Elina Mortern, en genç İspanya Prensi olan Julian'la sıkı bir iddiaya tutuşan Clementina, onu yenmeyi her şeyden çok istemekte, bunun için de onu izleyen birilerinin olması şart. Bu sebeple Elina'ya güvenebileceğini biliyor, onu İspanya Sarayına gizlice göndererek amacına ulaşma amacında. Kraliyet ajanı bu görev için fazla tehlikeli olurdu, Elina'ysa bu iş için biçilmiş kaftan adeta.
- Bran Gregor Hollard, oldukça yakışıklı bir ajan ve sarayda tüm kadınların gözdesi, Clementina hariç. Çünkü o herkesin sevdiklerine ilgi duymaz, duymamalı, o böyle düşünüyor. Gregor'dan hoşlanmamaya oldukça kararlıydı. Ta ki sürpriz bir baloya ve yaptıkları o şahane dansa kadar. Her şey Clementina açısından harika gidebilirdi, eğer Gregor'ın çapkınlık damarı tutmasaydı tabi. Clementina da buna dayanacak değil elbette, hemen kendine başka birilerini bulur. Ne de olsa oldukça güzel bir prenses. Ama bu sefer ilki kadar şanslı değil, çünkü bu sefer yakınlaştığı ajan bir suikastçiden başkası değil ve elbette onu burumdan kurtaracak olan da yine elbette Gregor olacak.
En son Clementina Fitzwilliam tarafından Paz Şub. 17, 2013 8:24 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi | |
|
Elina Mortern İngiltere | Normal Ajan
| Konu: Geri: Make A Way to Princess! Ptsi Şub. 11, 2013 6:44 am | |
| Benim yerimi ayarla Leydim | |
|
| Konu: Geri: Make A Way to Princess! Ptsi Şub. 11, 2013 2:24 pm | |
| | |
|
Bran Gregor Hollard İngiltere | Ajan Lideri
| Konu: Geri: Make A Way to Princess! Perş. Şub. 14, 2013 12:03 pm | |
| Aralarında önceden bir şeyler yaşanmıştır, fakat Gregor daha sonra prensesin yüzüne bakmamıştır ve prenses buna itinaden kendisinden -haklı olarak- nefret etmiştir. Gregor sarayda arada bir görünür, malum ajan lideri. Clementina'yı her görüşünde de ya göz kırpar, ya gülümser bir şeyler yapar yani. Bu tavrı prensesi iyice çileden çıkarır.
Gregor elbette ki Clementina'yla daha fazla bir şeyler yaşamak ister ama prenses oluşu gözünü korkutur. Kendisi malum çapkın ve kadınlara pek değer vermediği için Clementina'yı ortada bırakıp gitme seçeneği olmadığından kendisine fazla yaklaşmaz. Uzaktan sever diyelim sdfg
Böyle hafif flörtleşme olsun bir şeyler buluruz bebeğim ya. Tatlı tatlı tartışırlar falan jskdfl ÖM atıyorum şimdi, sen ekle beni. | |
|
| Konu: Geri: Make A Way to Princess! Paz Şub. 17, 2013 8:26 pm | |
| | |
|