Kerstin Jónsson İskandinavya | Ajan Lideri
| Konu: behind blue eyes. C.tesi Şub. 16, 2013 7:29 pm | |
| no one knows what it’s like to be the bad man to be the sad man behind blue eyes and no one knows what it’s like to be hated to be faded to telling only lies
but my dreams they aren’t as empty as my conscious seems to be i have hours, only lonely my love is vengeance that’s never free barış umut duman, on altı şubat iki bin on bir özledim | |
|
| Konu: Geri: behind blue eyes. C.tesi Şub. 16, 2013 7:45 pm | |
| i slowly lose myself over and over take comfort in my skin endlessly surrender to my will forever and ever i dissolve in trust i will sing with joy i will end up dust i’m in heaven… on yedi mayıs, az kaldı eminim barış da sizleri görmeyi isterdi | |
|
Bonita Castillian İspanya | Prenses
| Konu: Geri: behind blue eyes. Paz Şub. 17, 2013 12:43 pm | |
| sıkılmıştım ben de biraz, hep aynı yerde durmaktan yanında olmak varken hep arkanda koşmaktan beni bu kentte tutan boğazı değil, geçmişimdir sen nasıl gidiyorsun, hep merak etmişimdir
yarın sabah geri gelmeyecek misin? ben mi kalkayım yoksa çayı sen demleyecek misin? madem öyle lafı uzatmaya gerek yok ben mi öleyim yoksa ateş edecek misin? şu herifi bir elime geçireydim ve de burayı şarkı sözleriyle dolduracağım | |
|
| Konu: Geri: behind blue eyes. Paz Şub. 17, 2013 2:42 pm | |
| aşar bizi ömrün boyu aşar bizi ömrün boyu dalgalar gibi, boğuşmak zor cebimizde taşlarla fırlatıp atmaktansa, ağırlığıyla batsak ya, ikimiz de cebimizde taşlarla
görmesin bizi görmesin mümkünse görmesin hiç kimse galvaniz gelbiraz, kurban olurum iki ingilizce iki türkçe | |
|
Bonita Castillian İspanya | Prenses
| Konu: Geri: behind blue eyes. Paz Şub. 17, 2013 5:34 pm | |
| i’m waking up to ash and dust i wipe my brow and i sweat my rust i’m breathing in the chemicals
i’m breaking in, shaping up, then checking out on the prison bus this is it, the apocalypse imagine dragons çok güzel yau hele ki bunun klibi | |
|