Vogualura
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vogualura Role Playing Game'e Hosgeldiniz!

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Gregor brings the action

5 posters
YazarMesaj
Bran Gregor Hollard
İngiltere | Ajan Lideri
İngiltere | Ajan Lideri
Bran Gregor Hollard

Lakap : Greg

Gregor brings the action Empty
MesajKonu: Gregor brings the action   Gregor brings the action I_icon_minitimePaz Şub. 17, 2013 12:31 pm

Gregor brings the action Tumblr_lz0iv86RLc1rnnd42o7_r1_250Gregor brings the action Tumblr_lz0iv86RLc1rnnd42o6_r1_250

Yakışıklı bir kardeşimiz gördüğünüz üzere. Yakışıklılığını dibine kadar kullanır, hatta suyunu çıkartır. Kadınlar bu hayatta en çok sevdiği şey olabilir, işinden sonra elbette. Hırslı, tuttuğunu koparan cinsten biridir. Canayakındır, fakat ikiyüzlüdür, çıkarları için herkesi ve her şeyi satabilir. Ne yaparsa yapsın gözünüze sevimli görünüp kendini affettirmeyi başarır. Pek söz dinlemez, çocukken de çok farklı değildi. Amcası Victor Marescot dışında diğer insanların düşünceleri umrunda olmaz. İstediğini yapmakta özgür hisseder kendini, yeri gelir kimseye de hesap falan vermez. İşini gördükten sonra bırakıp gitse ve bir daha hiç aramasa da kadınlar onun için çok değerlidir. Karşısındaki tüm kadınlara da bunu hissettirir. 57 yaşındaki dul komşusu Leydi Arrington'a bile iltifatlar yağdırmadan bir gününü geçirmez, öyle de tatlıdır.

-Birlikte hovardalık yapacağı -yaşı önemli değil, hangi milletten olduğu önemli değil- birkaç arkadaş arıyorum. Çıksınlar publardaki leydilere sarksınlar falan.

-Onun dışında her türlü ama her türlü kurguya açığım.

Bekliyoruz efendim.
Bonita Castillian
İspanya | Prenses
İspanya | Prenses
Bonita Castillian

Lakap : Bonny.

MesajKonu: Geri: Gregor brings the action   Gregor brings the action I_icon_minitimePaz Şub. 17, 2013 1:30 pm

Kia karakterim için geldim ki ben, ikisi de ajan liderleri!
https://vogualura.yetkin-forum.com/t334-take-these-memories-that-are-haunting-me

Şey, Gregor Kia'yı ismen bilse fakat Hilde ile bir yaşanmışlıkları olsa. Hatta başta Kia'nın bilgi koparmak için yattığı bir adamken, sonradan hiç kurcalamasın. Etkilendiği için çekip gitmiştir ertesi sabah falan, malumunuz Kia romantik komedi filmlerindeki pezevenklerden, korkup kaçar hemen. :3
Bran Gregor Hollard
İngiltere | Ajan Lideri
İngiltere | Ajan Lideri
Bran Gregor Hollard

Lakap : Greg

MesajKonu: Geri: Gregor brings the action   Gregor brings the action I_icon_minitimePaz Şub. 17, 2013 1:59 pm

İnanamıyorum harika bir kurgu bu, gel sarılıcam. Aynen böyle yapalım, Gregor hatta birkaç kez daha Hilde ile bir şeyler yaşamak istesin ama Hilde kaçsın ondan sürekli. Gregor neler dönüyor anlamaya uğraşsın falan. Ayyy çok güzil.
Lavonne Fitzwilliam
Av-İm Modu | İngiltere | Kraliyet Ajanı
Av-İm Modu | İngiltere | Kraliyet Ajanı
Lavonne Fitzwilliam

MesajKonu: Geri: Gregor brings the action   Gregor brings the action I_icon_minitimePaz Şub. 17, 2013 2:44 pm

SIRF BAŞLIĞA YAZMIŞ OLMAK İÇİN YAZIYORUM HEHEHE
Merve annem sen napıyon yemin ederim iki saattir giflere bakıp duruyorum gebericem. :') Alfie'liğin dibine vurmuş oy canım ya. :')
Léa Dupin
İskandinavya | Elçi
İskandinavya | Elçi
Léa Dupin

MesajKonu: Geri: Gregor brings the action   Gregor brings the action I_icon_minitimePaz Şub. 17, 2013 3:05 pm

Gregor'lar yer seni yavrum. :U İşte Lavonne'u etkilemek için böyle giflere miflere başvuruyoruz. Malum Candice Swanepoel olunca...
Clementina Fitzwilliam
Ünlü Listesi Modu | İngiltere | Prenses
Ünlü Listesi Modu | İngiltere | Prenses
Clementina Fitzwilliam

Lakap : Cleys.

MesajKonu: Geri: Gregor brings the action   Gregor brings the action I_icon_minitimePaz Şub. 17, 2013 8:14 pm

BENİ YAZ BENİ YAZ BENİ HEMEN YAZ.
-Bu arada Jude'a ölüyorum şu an neyse sakinim.

Gregor brings the action
1 sayfadaki 1 sayfası