Bran Gregor Hollard İngiltere | Ajan Lideri
| Konu: Gregor brings the action Paz Şub. 17, 2013 12:31 pm | |
| Yakışıklı bir kardeşimiz gördüğünüz üzere. Yakışıklılığını dibine kadar kullanır, hatta suyunu çıkartır. Kadınlar bu hayatta en çok sevdiği şey olabilir, işinden sonra elbette. Hırslı, tuttuğunu koparan cinsten biridir. Canayakındır, fakat ikiyüzlüdür, çıkarları için herkesi ve her şeyi satabilir. Ne yaparsa yapsın gözünüze sevimli görünüp kendini affettirmeyi başarır. Pek söz dinlemez, çocukken de çok farklı değildi. Amcası Victor Marescot dışında diğer insanların düşünceleri umrunda olmaz. İstediğini yapmakta özgür hisseder kendini, yeri gelir kimseye de hesap falan vermez. İşini gördükten sonra bırakıp gitse ve bir daha hiç aramasa da kadınlar onun için çok değerlidir. Karşısındaki tüm kadınlara da bunu hissettirir. 57 yaşındaki dul komşusu Leydi Arrington'a bile iltifatlar yağdırmadan bir gününü geçirmez, öyle de tatlıdır. -Birlikte hovardalık yapacağı -yaşı önemli değil, hangi milletten olduğu önemli değil- birkaç arkadaş arıyorum. Çıksınlar publardaki leydilere sarksınlar falan. -Onun dışında her türlü ama her türlü kurguya açığım. Bekliyoruz efendim. | |
|
Bonita Castillian İspanya | Prenses
| Konu: Geri: Gregor brings the action Paz Şub. 17, 2013 1:30 pm | |
| Kia karakterim için geldim ki ben, ikisi de ajan liderleri! https://vogualura.yetkin-forum.com/t334-take-these-memories-that-are-haunting-meŞey, Gregor Kia'yı ismen bilse fakat Hilde ile bir yaşanmışlıkları olsa. Hatta başta Kia'nın bilgi koparmak için yattığı bir adamken, sonradan hiç kurcalamasın. Etkilendiği için çekip gitmiştir ertesi sabah falan, malumunuz Kia romantik komedi filmlerindeki pezevenklerden, korkup kaçar hemen. :3 | |
|
Bran Gregor Hollard İngiltere | Ajan Lideri
| Konu: Geri: Gregor brings the action Paz Şub. 17, 2013 1:59 pm | |
| İnanamıyorum harika bir kurgu bu, gel sarılıcam. Aynen böyle yapalım, Gregor hatta birkaç kez daha Hilde ile bir şeyler yaşamak istesin ama Hilde kaçsın ondan sürekli. Gregor neler dönüyor anlamaya uğraşsın falan. Ayyy çok güzil. | |
|
Lavonne Fitzwilliam Av-İm Modu | İngiltere | Kraliyet Ajanı
| Konu: Geri: Gregor brings the action Paz Şub. 17, 2013 2:44 pm | |
| SIRF BAŞLIĞA YAZMIŞ OLMAK İÇİN YAZIYORUM HEHEHE Merve annem sen napıyon yemin ederim iki saattir giflere bakıp duruyorum gebericem. :') Alfie'liğin dibine vurmuş oy canım ya. :') | |
|
Léa Dupin İskandinavya | Elçi
| Konu: Geri: Gregor brings the action Paz Şub. 17, 2013 3:05 pm | |
| Gregor'lar yer seni yavrum. :U İşte Lavonne'u etkilemek için böyle giflere miflere başvuruyoruz. Malum Candice Swanepoel olunca... | |
|
Clementina Fitzwilliam Ünlü Listesi Modu | İngiltere | Prenses
| Konu: Geri: Gregor brings the action Paz Şub. 17, 2013 8:14 pm | |
| BENİ YAZ BENİ YAZ BENİ HEMEN YAZ. -Bu arada Jude'a ölüyorum şu an neyse sakinim. | |
|