Vogualura
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vogualura Role Playing Game'e Hosgeldiniz!

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Koniçiva!

YazarMesaj
Clodovea N. Cuerden

Koniçiva! Empty
MesajKonu: Koniçiva!   Koniçiva! I_icon_minitimePaz Haz. 09, 2013 11:31 am

Merhaba arkadaşlar ben Eda. 17 yaşındayım. Her ne kadar okuduğum okul bir "Sosyal Bilimler Lisesi olsa da pek sosyal bir insan sayılmam. Yabancı dil öğrenmeye fazlasıyla meraklıyım, keşke dil bölümüne gitseymişim.
Anime izlemeyi ve manga okumayı çok severim; kendileri Japonya'ya ve Japonca'ya ilgi duymaya başlamama vesile olmuşlardı. Yerim onları.
Dinlediğim müzik türü dönem dönem değişiklik gösterdiği için şu grubu severim vesaire gibisinden bir şeyler pek diyemem ama şu sıralar power metalin favorim olduğunu söyleyebilirim.
Yukarıda da dediğim gibi çok sosyal, yanlış anlaşılmasın şunu" konuşkan değilimdir" olarak değiştirelim, değilim. Kendi başıma yapabileceğim işleri yapmayı tercih ederim. Sıkı bir ps-pc oyuncusu olmama rağmen multiplayer'ı tercih etmeme nedenim de işte budur.

İlk kez bir Rpg sitesinde bulunuyorum bu yüzden ne yapacağımı şaşırdım açıkçası, elim ayağıma dolaştı. Sürç-i lisan ettiysek affola Surprised

Koniçiva!
1 sayfadaki 1 sayfası