Vogualura
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vogualura Role Playing Game'e Hosgeldiniz!

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

İnsan Alımları

+17
Aurora S. O'Dowd
Frederik Hegiler
Aegir Saga
Biorn Blodöks
Adelaide Ansfride
Amunet Aziza
Abeel Bones
Claude Veroux
Kamilla Vladislav
Elise Cleveland
Harvey Talbot
Balder Lindgren
Dominic Donovan
Valerja Dratsheva
Leofric E. Derrick
Adrian Blomgren
Océane Beauford
21 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Océane Beauford
Yönetim | Fransız Kraliçesi
Yönetim | Fransız Kraliçesi
Océane Beauford

Lakap : Océa. -sadece yakınları ona bu lakabı ile hitap eder.

İnsan Alımları - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: İnsan Alımları   İnsan Alımları - Sayfa 2 I_icon_minitimePtsi Ocak 28, 2013 12:11 pm

Konunun ilk mesajı :

Alıntı :
- Başvuru Formu -

Ad/Soyad :
Rp Seviyesi:
Karakter Geçmişi:
Kisisel Özellikleri:
Başvurunuzu bu başlık altından yapabilirsiniz. Karakter geçmişiniz en az 6 cümle olmalı.
___________________________________________________________________________________

İnsanlar:

&İnsanlar (Role Play Seviyesi: +Harikulade)
-Adrian Blomgren
-Balder Lindgren
-Valerja Dratsheva
-Synnove Freudenthal
-Claude Veroux
-Abeel Bones
-Amunet Aziza
-Adelaide Ansfride
-Biorn Blodöks

En son Océane Beauford tarafından Salı Şub. 05, 2013 7:54 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi

YazarMesaj
Aurora S. O'Dowd
Irk Başv. Mod | Fransa | Normal Ajan
Aurora S. O'Dowd

Lakap : Aron Lady.

MesajKonu: Geri: İnsan Alımları   İnsan Alımları - Sayfa 2 I_icon_minitimeC.tesi Şub. 09, 2013 9:35 pm

Onaylandı.
Boris Dimitrov
Rus Sarayı | Hizmetli
Rus Sarayı | Hizmetli

MesajKonu: Geri: İnsan Alımları   İnsan Alımları - Sayfa 2 I_icon_minitimeC.tesi Şub. 09, 2013 10:43 pm

Ad/Soyad : Boris Dimitrov
Rp Seviyesi: Harikulade
Karakter Geçmişi: Orta halli bir ailede büyümüştür. Anne ve babasının 3 çocuğundan ortancasıdır. Daima haylazlığından ve tembelliğinden dolayı anne ve babası diğer kardeşlerinden daha az sevmiştir. İki kardeşi okuyup iyi yerlere gelip çok para kazanmışlardır. Ancak o okumamıştır ve anne babası tarafından fazlalık olarak görülmüştür. Bundan dolayı 20 yaşında evden kaçmıştır. O zamandan beri annesini, babasını ve kardeşlerini görmemektedir.
Kisisel Özellikleri: Sinsi ve kurnaz bir insandır. Kulakları daima açıktır, duyduğu şeyleri herkese yetiştirir ve bazen de duyduklarını komplo olarak kullanır.
Aurora S. O'Dowd
Aurora S. O'Dowd

Lakap : Aron Lady.

MesajKonu: Geri: İnsan Alımları   İnsan Alımları - Sayfa 2 I_icon_minitimeC.tesi Şub. 09, 2013 10:49 pm

Onaylandı.
Joseph Ansfride
İskandinav Ordusu | General
İskandinav Ordusu | General
Joseph Ansfride

Lakap : Jo

MesajKonu: Geri: İnsan Alımları   İnsan Alımları - Sayfa 2 I_icon_minitimePtsi Şub. 11, 2013 5:07 pm

Ad/Soyad : Joseph Ansfride
Rp Seviyesi: Akıllara zarar
Karakter Geçmişi. Bir erkek kardeşim vardı bir zamanlar. Mutlu ve sevgi dolu bir aileydik. Sonra savaş zamanı geldi ve ben de gitmek içi,n hazırlandım. Tabi küçük kardeşimde peşimden gelmek istedi. İşin kötü tarafı annem buna izin verdi. Ve kardeşimle beraber savaşa gittik. Yaşadığım en kanlı savaşlardan biriydi. Belki de beni bu kadar rahatsız etmesi o savaşta kardeşimi kaybetmiş olmamdan kaynaklanıyor olabilir. Ama sonra bir gün onu dışarda bir yerlerde gördüm. Beni tanımadı ama ben onu tanıdım. Beni tanımadığı için benden kaçtı. Ama ne olursa olsun onu bulup gerçekleri açığa çıkartacağım.
Kisisel Özellikler: İdealist, düzenli, soğukkanlı, hayattan bıkmış gibi görünen biri.
Leofric E. Derrick
Yönetim | Bağımsız | İsyancı Lideri
Yönetim | Bağımsız | İsyancı Lideri
Leofric E. Derrick

MesajKonu: Geri: İnsan Alımları   İnsan Alımları - Sayfa 2 I_icon_minitimePtsi Şub. 11, 2013 5:35 pm

Onaylandı.
Synnove Freudenthal
İskandinavya | Kiralık Katil
İskandinavya | Kiralık Katil

MesajKonu: Geri: İnsan Alımları   İnsan Alımları - Sayfa 2 I_icon_minitimeCuma Şub. 15, 2013 7:52 pm

&Synnove Freudenthal

&Muhteşem

&Synnove 5 yaşındayken annesi iş üstünde öldürülünce, dünyası başına yıkıldı genç kızın. Annesi bir gizli ajandı ve Rusya'da bir görevdeyken yakalandı. Mesleğine sadık bir insandı ve tüm işkencelere rağmen ağzını açmadı. Acımasızca öldürüldüğünde ise son kelimelerinin kocasına ve biricik kızına ithafen olduğu söyleniyor.
16 yaşına kadar babası sadece iş üstünde yaptığı bir hatadan öldüğünü söylüyordu. Ancak 16. doğum gününün ertesi sabahı artık gerçekleri anlatmanın zamanı geldiğini düşünüyordu. Genç kız gerçekleri öğrendiği zaman içindeki nefret, kin, hüzün bütünleşti ve öldürme arzusu ruhunu esir aldı. Ve bunu bir meslek haline getirdiğinde kendine birkaç kural koydu. Çocuklar ve yaşlılar yok, öldürme işlemi sırasında ise Ruslar önceliklidir.

&Soğuk ülkelerden gelmenin verdiği bir avantaj mı, dezavantaş mı olduğuna bu yaşa gelmesine rağmen karar veremediği bir soğukluk hakimdir karakterine. En üzücü olaylar karşısında bile göz yaşı dökmez, kalbi acımaz. Belki de zamanında kalbini acıttıkları içindi. 16 yaşına geldiğinde babası Nikolai'nin izinden giderek bir kiralık katil olmaya karar verdiğinde, hayatında hiç olmadığı kadar emindi. Mükemmelliyetçi biri, işini de büyük bir titizlikle yapar bu yüzden; iz bırakmadan. Belli bir maskesi vardır yüzünde, herkese karşı aynı halleri takınır. Alaycı, ruhsuz bir gülümsemesi vardı pek meşhur. Kendi dışında bir şeyi pek ciddiye aldığı da söylenemez.
Kamilla Vladislav
Yönetim | Rus Çariçesi
Yönetim | Rus Çariçesi
Kamilla Vladislav

Lakap : Кам

MesajKonu: Geri: İnsan Alımları   İnsan Alımları - Sayfa 2 I_icon_minitimeCuma Şub. 15, 2013 9:18 pm

Onaylandı.

İnsan Alımları
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» İnsan Listesi
» İnsan Yetenekleri Başvuruları
» Korsan Alımları
» Vampir Alımları
» Korsan Alımları