Vogualura
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vogualura Role Playing Game'e Hosgeldiniz!

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ingiliz Ordusu Alımları

5 posters
YazarMesaj
Leofric E. Derrick
Yönetim | Bağımsız | İsyancı Lideri
Leofric E. Derrick

Ingiliz Ordusu Alımları Empty
MesajKonu: Ingiliz Ordusu Alımları   Ingiliz Ordusu Alımları I_icon_minitimePtsi Ocak 28, 2013 7:09 pm

Alıntı :
- Başvuru Formu -
Ad/Soyad:
Rp Seviyesi:
Karakter Geçmişi:
Kisisel Özellikler:
Hangi Rütbeyi İstiyorsunuz?:

General (Role Play Seviyesi: +Akıllara Zarar)
-Dominic Donovan

2. General (Role Play Seviyesi: +Kusursuza Yakın)
-Marcus Henry Benetham
-Cornelius Westmoreland

Piyade (Role Play Seviyesi: +Muhteşem)
-
-

Okçular (Role Play Seviyesi: +Muhteşem)
-Elizabeth Stonem
-

Yayanlar (Role Play Seviyesi: +Harikulade)
-
-

En son Leofric E. Derrick tarafından C.tesi Şub. 02, 2013 3:13 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Marcus Henry Benetham
İngiliz Ordusu | 2. General
İngiliz Ordusu | 2. General
Marcus Henry Benetham

MesajKonu: Geri: Ingiliz Ordusu Alımları   Ingiliz Ordusu Alımları I_icon_minitimeÇarş. Ocak 30, 2013 10:05 am

Ad/Soyad: Marcus Henry Benetham
Rp Seviyesi: Kusursuza Yakin
Karakter Geçmişi: Soylu Benetham ailesinin tek ogludur Marcus. Babasinin kucuk yastan beri onun icin hazirladigi gelecege dogru adim adim ilerlemektedir. Annesini kaybettiginden beri babasi uzerine dusmus ve mukemmeliyetci kisiligini ogluna yansitmaya calismistir. Oglunun ilerde bir gun gururlu Ingiliz filosunun kaptani olacagindan suphesi yoktur.
Kisisel Özellikler: Soylu, durust, soguk ve mesafeli bir adamdir Marcus. Yakisikli fizigi sayesinde bir cok kadinin kalbini calmis, kirip kacmistir. Simdiye kadar karsisina onu bu kadar etkileyebilecek hicbir kadin cikmadi.
Hangi Rütbeyi İstiyorsunuz?: 2. General. Bu rutbeyi layigiyla yerine getirebilecegime inaniyorum efendim.
Victoria Fitzwilliam
Genel Mod | İngiltere | Kraliçe
Genel Mod | İngiltere | Kraliçe
Victoria Fitzwilliam

Lakap : Vic. Ama sesli soyleme, isirir.

MesajKonu: Geri: Ingiliz Ordusu Alımları   Ingiliz Ordusu Alımları I_icon_minitimeÇarş. Ocak 30, 2013 10:11 am

Onaylandi, sanli Ingiliz ordusuna hosgeldiniz!
https://vogualura.yetkin-forum.com
Elizabeth Stonem
İngiliz Ordusu | Okçular
İngiliz Ordusu | Okçular
Elizabeth Stonem

MesajKonu: Geri: Ingiliz Ordusu Alımları   Ingiliz Ordusu Alımları I_icon_minitimeCuma Şub. 01, 2013 9:16 pm

Elizabeth Stonem
Muhteşem.
Henüz kurgum hazır değil.
Zeki ve uysal biridir. Çok sıcak biri olduğu söylenemez. Kendi kendine yeter ve yalnız kalmaktan şikayet etmez. İnsanlara güvenmekte zorlanır. İnançlar ona komik gelir, sadece mantıksal ve zekice açıklamaları olan şeyleri ciddiye alır. İçine kapanıktır ve çoğu zaman geri planda kalmayı seçer.
Okçu.
Leofric E. Derrick
Leofric E. Derrick

MesajKonu: Geri: Ingiliz Ordusu Alımları   Ingiliz Ordusu Alımları I_icon_minitimeCuma Şub. 01, 2013 9:18 pm

Onaylandı.
Cornelius Westmoreland
İngiltere | Westmoreland Ailesinin Oğlu | Ordu 2. Generalı
İngiltere | Westmoreland Ailesinin Oğlu | Ordu 2. Generalı
Cornelius Westmoreland

MesajKonu: Geri: Ingiliz Ordusu Alımları   Ingiliz Ordusu Alımları I_icon_minitimeC.tesi Şub. 02, 2013 2:29 pm

Ad/Soyad: Cornelius Westmoreland
Rp Seviyesi: Anlatılmaz Yaşanır
Karakter Geçmişi: Doğduğundan beri soylu ailelere yaraşır şekilde yaşadı Cornelius. Ailesinden kenisine çok para kalmayacağını bildiği için kendisini daha iyi göstereceği İngiliz Ordusuna katıldı 20li yaşlarında. Yaklaşık 20 yıldır ordudadır. Aktif olarak da iki yıldır savaşlardadır.
Kisisel Özellikleri: Vampir olan Cornelius, İngiliz Ordusunun ikinci generalidir. Savaşçı biri olan bu genç görünümlü vampir 30'lu yaşlarındadır. Ama hala 19 yaşında gibi görünen bu yaratık, Westmoreland ailesinin en küçük oğlu olarak kayıtlara geçmektedir. Akıllı ve cesur olan bu vampir, ani refleksleriyle çoğu rakibine taş çıkartabilir. Sportmen vücutlu olan Cornelius, yaşamını İngiltere'nin zafere tek elle ulaşmasına adamıştır.
Hangi Rütbeyi İstiyorsunuz?: 2. General (Seviyem bir altı, biliyorum. Ama bunu yapabilirim yani.)
Leofric E. Derrick
Leofric E. Derrick

MesajKonu: Geri: Ingiliz Ordusu Alımları   Ingiliz Ordusu Alımları I_icon_minitimeC.tesi Şub. 02, 2013 3:13 pm

Onaylandı.

Ingiliz Ordusu Alımları
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» İngiliz Kraliyet Ailesi Alımları
» İngiliz Saray Çalışanları Alımları
» İngiliz Soyluları Alımları
» İngiliz Ajan Alımları
» İngiliz Elçisi Alımları