Vogualura
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vogualura Role Playing Game'e Hosgeldiniz!

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

İsyancı Alımları

+2
Percival Passavant
Leofric E. Derrick
6 posters
YazarMesaj
Leofric E. Derrick
Yönetim | Bağımsız | İsyancı Lideri
Leofric E. Derrick

İsyancı Alımları Empty
MesajKonu: İsyancı Alımları   İsyancı Alımları I_icon_minitimePtsi Ocak 28, 2013 9:43 pm

Alıntı :
Başvuru Formu
Karakter Adı:
Rp Seviyesi:
Karakter Özellikleriniz:
Karakterinizin Geçmişi:
Daha Önce Hangi Ülkeye Mensuptunuz?:
Hangi Rütbeyi İstiyorsunuz?:

Bağımsızlar kimdir?
Ülke rejimlerini kabullenmeyip onlardan kaçıp hiçbir yerin vatandaşı olarak yaşamaya başlayan insanlardır bağımsızlar. Küçük ada ülkelerinde yaşıyor olabilir veya rejimi kabul etmiyor olsa bile bir ülkenin altında yaşıyor olabilir. Bağımsız olmak tehlikeli sayılabilir çünkü bir ülkenin vatandaşı olmaktan çıkıp yakalandığınız zaman vatana ihanet yaptığınız düşüncesiyle cezalandırılırsınız.

İsyancı Nedir?
-İsyancılar ülke yönetimlerine karşı olan kişilerdir. Bu yönetimleri devirmek için uğraşırlar. İsyancılar bir aile gibidir ve kapıları tüm ırklara ve bağımsızlara açıktır. Yine de eğer sizden şüphelenirlerse başınıza tatsız şeyler gelebilir. İsyancılar eğer krallıklar tarafından yakalanırlarsa öldürülürler.

**Şimdilik sadece 10 tane isyancı alınacaktır.

________________________________________________________________________________________________
İ S Y A N C I L A R

İsyancı Lideri:
-Leofric E. Derrick

İsyancı Yardımcıları (Role Play Seviyesi: +Kusursuza Yakın) [2 kişi alınacaktır.]
-Astrea Lenore
-

İsyancı (Role Play Seviyesi: +Harikulade)
-Percival Passavant
-

En son Leofric E. Derrick tarafından Salı Şub. 05, 2013 2:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Percival Passavant
Bağımsız | İsyancı
Bağımsız | İsyancı
Percival Passavant

İsyancı Alımları Empty
MesajKonu: Geri: İsyancı Alımları   İsyancı Alımları I_icon_minitimeCuma Şub. 01, 2013 6:25 pm

Karakter Adı:Percival Passavant
Rp Seviyesi:Anlatılmaz Yaşanır
Karakter Özellikleriniz:Soğukkanlı, sakin ve ifadesizliği seven birisi. Sükut onun diğer adı gibi hareket eder. Onun için her şey kendine yararlı ise onu yapar.
Karakterinizin Geçmişi:Eski bir Şövalye. Katolik kilisesi ile olan çekişmesi yüzünden ilk haçlı seferlerine katılan askerlerden. Kafileden Bulgaristan yakınlarında ayrılmak zorunda kaldığı için hain ve isyancı ilan edilmiştir.
Daha Önce Hangi Ülkeye Mensuptunuz?:Fransa

En son Percival Passavant tarafından Cuma Şub. 01, 2013 6:29 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Océane Beauford
Yönetim | Fransız Kraliçesi
Yönetim | Fransız Kraliçesi
Océane Beauford

Lakap : Océa. -sadece yakınları ona bu lakabı ile hitap eder.

İsyancı Alımları Empty
MesajKonu: Geri: İsyancı Alımları   İsyancı Alımları I_icon_minitimeCuma Şub. 01, 2013 6:27 pm

Onaylandı.
Astrea Lenore
Bağımsız | İsyancı Yardımcısı
Bağımsız | İsyancı Yardımcısı
Astrea Lenore

Lakap : Rhea.

İsyancı Alımları Empty
MesajKonu: Geri: İsyancı Alımları   İsyancı Alımları I_icon_minitimeSalı Şub. 05, 2013 1:38 pm

~Karakter Adı: Astrea Lenore
    ~Rp Seviyesi: Kusursuza Yakın
    ~Karakter Özellikleriniz: Soğuktur ve fazlasıyla içine kapanıktır Rhea. Asla yalan söylememesi ile ün salmasına rağmen insanlar sadece sözleriyle aldatmazlar birbirlerini. Yani her halükarda düşmanları için fazlasıyla tehlikelidir. Ayrıca kelime oyunlarında ustadır. Az dostu ve bir o kadar az düşmanı vardır. Görevine sıkı sıkıya bağlıdır. Sevdiklerini asla yarı yolda bırakmaz ve mütevazi oluşuyla şaşırtır insanları. Kusursuzluğun var olmadığına inanır, öyle olduğunu düşünenlerden uzak durur. Göründüğünden çok çok daha kurnazdır.
    ~Karakterinizin Geçmişi: Yaklaşık iki yüz yıl önce İspanya Kraliçesi kucağındaki Astrea'yı babasının yanına bırkatı ve iki asırdır bir kez dahi görmedi onu. Bu terk edişin ardından on yedi yıl sonra köylü adam hayatını kaybetti. Genç kız gayrimeşru oluşunu herkesten gizledi ve tüm akrabalarının öldüğünü iddia etti. Belki de söylediği tek yalan buydu hayatında. Aslında zamanla kendisini bile inandırdı buna. Babasının ölümüyle isyancıların yanına katıldı ve özgürlüğünün her şeyin üstünde olduğuna körü körüne inandı. Kendisinden başka kimseden, asla kaçmadı hayatında ve canını bile verebileceği görevine adadı kendini. Hedefi barizdi: devrim.
    ~Daha Önce Hangi Ülkeye Mensuptunuz?: İspanya.
    ~Hangi Rütbeyi İstiyorsunuz?: Yardımcı.
Leofric E. Derrick
Leofric E. Derrick

İsyancı Alımları Empty
MesajKonu: Geri: İsyancı Alımları   İsyancı Alımları I_icon_minitimeSalı Şub. 05, 2013 2:14 pm

Onaylandı.
Esther Morgan
Bağımsız | İsyancı
Bağımsız | İsyancı

İsyancı Alımları Empty
MesajKonu: Geri: İsyancı Alımları   İsyancı Alımları I_icon_minitimePtsi Şub. 18, 2013 6:38 pm

Karakter Adı: Esther Morgan
Rp Seviyesi: Harikulade
Karakter Özellikleriniz: Cesur, korkusuz. Kendini tehlikeye atmaktan korkmaz. Fedakardır ama belli etmez. Çok yakın olmadıklarına karşı mesafelidir. Hırslıdır.
Karakterinizin Geçmişi: İsyancı anne babası yakalanmış, babası aında öldürülmüş, annesi işkenceyle sorgulanmıştır. Ailesine yapılan zulümleri gören Esther, bir ülkye mensup olmadan isyancı olmaya karar vermiştir.
Daha Önce Hangi Ülkeye Mensuptunuz?: -
Hangi Rütbeyi İstiyorsunuz?: İsyancı.
Kamilla Vladislav
Yönetim | Rus Çariçesi
Yönetim | Rus Çariçesi
Kamilla Vladislav

Lakap : Кам

İsyancı Alımları Empty
MesajKonu: Geri: İsyancı Alımları   İsyancı Alımları I_icon_minitimePtsi Şub. 18, 2013 6:40 pm

Onaylandı.

İsyancı Alımları
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Vampir Alımları
» Korsan Alımları
» Kurtadam Alımları
» Köle Alımları
» Büyücü Alımları