| Moderator Alimlari | |
|
+8Isaac Utkin Victor Swendorf Elise Cleveland Harvey Talbot Balder Lindgren Clementina Fitzwilliam Perrin Gassou Dominic Donovan 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Dominic Donovan İngiliz Ordusu | General
| Konu: Moderator Alimlari C.tesi Şub. 02, 2013 10:12 am | |
| *Bu baslik altindan belirli basliklara moderator olmak icin basvurabilirsiniz. *Moderatorler basvurma sirasina gore degil, kriterlere uyma seviyesine gore degerlendirileceklerdir. *Irk ve ozel yetenek alimlari profile islenmektedir. *Moderator Alimlari bir hafta icinde kapanacaktir. Moderator Aranan Alanlar;1. Unlu Basvurulari (1 adet) - kriterler; duzenli,+3 saat online suresi 2.Avatar Imza Yapimi (1 adet) - kriterler; ornek calisma + kullanilan program -Balder Lindgren -Harvey Talbot 3. Irk Basvurulari (2 adet) - +3/4 saat online suresi, role play seviyesi +muhtesem 4. Ozel Yetenek Alimlari (2 adet) - +3/4 saat online suresi, role play seviyesi +anlatilmaz yasanir 5. Forum Oyunlari - duzenli, +4 saat online suresi ve kurallari bilip, uygulama proseduru - Alıntı :
- Basvuru Formu;
-Role Play Seviyeniz; -Online Sureniz; -Hangi Moderatorluk?; (en fazla 2) -Neden bu Moderatorluk?; | |
|
| |
Perrin Gassou Özel Yetenek Modu | Bağımsız | Gezgin Şövalye
| Konu: Geri: Moderator Alimlari C.tesi Şub. 02, 2013 10:16 am | |
| -Role Play Seviyeniz;Anlatılmaz Yaşanır -Online Sureniz;4 Saat -Hangi Moderatorluk?; (en fazla 2)Özel Yetenek Alımları -Neden bu Moderatorluk?;Bilmem ilgimi çekti. | |
|
| |
Clementina Fitzwilliam Ünlü Listesi Modu | İngiltere | Prenses
| Konu: Geri: Moderator Alimlari C.tesi Şub. 02, 2013 10:20 am | |
| -Role Play Seviyeniz; Anlatılmaz Yaşanır. -Online Sureniz; Genelde 3-4 ancak daha fazla olduğu zamanlar oluyor. -Hangi Moderatorluk?; (en fazla 2) Ünlü Başvuruları -ya da Forum Oyunları ama Ünlü Başvuruları önceliğimdir. -Neden bu Moderatorluk?; Ünlüler ilgimi çeken bir konu ihihi, bir de forum oyunları konusunda önceden deneyimli olduğum için yazdım.
| |
|
| |
Balder Lindgren Av-İm Modu | İskandinavya | Prens
| Konu: Geri: Moderator Alimlari C.tesi Şub. 02, 2013 3:04 pm | |
| # Anlatılmaz Yaşanır #ÖSS öğrencisiyim fakat günde bir iki saat online olabiliyorum. # Avatar - İmza Yapımı # Boş zamanlarımda hep photoshopla uğraşıyorum. İyi de yaptığımı söylerler. #CS4 ve CS6 kullanıyorum. Topaz Lab da var. Photoscape de kullandığım oluyor bazı işler için. Galerim: amaninspace.deviantart.com - Örnekler:
| |
|
| |
Harvey Talbot Av-İm Modu | Bağımsız | Yaratık Avcısı
| Konu: Geri: Moderator Alimlari C.tesi Şub. 02, 2013 4:20 pm | |
| Role Play Seviyeniz; Kusursuza TeğetOnline Sureniz; Tatil dönemleri önemli bir işim olmadığı sürece önünü alamıyoruz. En az 2-3 saat. Okul başlayınca pineklemek zorunda olduğum için bu süre en fazla 1-2 saate düşüyor.Hangi Moderatorluk?; Avatar - İmza YapımıNeden bu Moderatorluk?; Maksat adam gibi bi rütbemiz olsunİşe yarayabileceğim adam gibi çalışacağım tek moderatörlük. Zaten Grafik üzerine okuduğum için hem grafik tasarım üzerine merakım var, hem üzerinde çalışmam gerek bol bol. ben de nalaka bilmiyorum Ha bir de Gökçenin verdiği gaz var tabi. Düzgün yapamazsam görevimi ona çemkirin, tüm suç onun bak.
Photoshop cs3 kullanıyorum. Topaz zımbırtısı da var. - Örnekler;:
| |
|
| |
Elise Cleveland Av-İm Modu | İngiltere | Normal Ajanı
| Konu: Geri: Moderator Alimlari C.tesi Şub. 02, 2013 8:10 pm | |
| -Role Play Seviyeniz; Anlatılmaz yaşanır -Online Sureniz; 4+ -Hangi Moderatorluk?; Ünlü başvuruları -Neden bu Moderatorluk?; Hoşuma gidiyor ve ertelemeden yerine getirebileceğimi düşünüyorum. | |
|
| |
Victor Swendorf Irk Başv. Modu | Rusya | Kraliyet Kölesi
| Konu: Geri: Moderator Alimlari C.tesi Şub. 02, 2013 10:50 pm | |
| -Role Play Seviyeniz; Harikulade (en az muhteşem istiyor ancak azıcık kalmış şurda muhteşeme, kabul edilirse çok mutlu olurum ) -Online Sureniz; bilgisayarda +3 saat, mobille birlikte 8-9 saati buluyor, gerekli işlemleri yapabilirim mobil olsam bile. -Hangi Moderatorluk?; Irk başvuruları önceliğim, olmazsa forum oyunları. -Neden bu Moderatorluk?; İlgimi çekti, ayrıca fazlaca online'ım. Forumda yardım etmek istiyorum Aksatmadan yapabileceğime inanıyorum vs vs...
En son Victor Swendorf tarafından Paz Şub. 03, 2013 3:09 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Isaac Utkin Rusya | Utkin Soylu Ailesinin En Büyük Oğlu
| Konu: Geri: Moderator Alimlari Paz Şub. 03, 2013 12:04 pm | |
| -Role Play Seviyeniz; Muhteşem -Online Sureniz; Günün yarısından fazlasında aktifim ama salı çarşamba ve perşembe günleri sadece akşamlar -Hangi Moderatorluk?; (en fazla 2) Irk başvuruları ve ünlü başvuruları -Neden bu Moderatorluk?; Yapabileceğimi düşünüyorum ve site yeni olduğundan yardım etmek istiyorum | |
|
| |
Aurora S. O'Dowd Irk Başv. Mod | Fransa | Normal Ajan
| Konu: Geri: Moderator Alimlari Ptsi Şub. 04, 2013 8:57 am | |
| -Role Play Seviyeniz; Muhteşem -Online Sureniz; Şuan hiç yok,farkındayım. Ama sürekli olacağıma gönülden inanıyorum. Bugün içerisinde bir 6 saat falan olur herhalde -Hangi Moderatorluk?; (en fazla 2) Irk başvuruları yada ünlü başvuruları olabilir. Ama tercihim ırk başvuruları. -Neden bu Moderatorluk?; Hep ilgimi çekmiştir bu bölümler. | |
|
| |
Aurora M. Fransa | Kraliyet Ajanı
| Konu: Geri: Moderator Alimlari Ptsi Şub. 04, 2013 10:06 am | |
| -Role Play Seviyeniz; Akıllara Zarar -Online Sureniz; Ela bilir, günde 4-5 saat. -Hangi Moderatorluk?; (en fazla 2) Ünlü listesi. -Neden bu Moderatorluk?; Düzenli olması gereken bir şey bu, ayrıca ünlüler ilgimi çeker. | |
|
| |
Leofric E. Derrick Yönetim | Bağımsız | İsyancı Lideri
| Konu: Geri: Moderator Alimlari Ptsi Şub. 04, 2013 3:25 pm | |
| Avatar-İmza moderatörlükleri kabul edilmiştir, işinize başlayabilirsiniz. Onun dışında 1 tane daha avatar-imza moderatörü alınacaktır!
Onun dışındaki moderatörlükler birkaç gün içinde belirlenip açıklanacak. | |
|
| |
Venüs Di Pierre Av-İm Modu | İspanya | Tedarikçi | Kralın Gayrimeşru Kızı
| Konu: Geri: Moderator Alimlari Ptsi Şub. 04, 2013 5:06 pm | |
| -Role Play Seviyeniz; Anlatılmaz Yaşanır -Online Sureniz; Tatil içinde 5-6 saat, tatilin ardından 1-2 saat + mobile -Hangi Moderatorluk?; Av-İm Moderatörlüğü. -Kullanılan program: CS5 kullanıyorum. Birde Topaz zımbırtısını. -Neden bu Moderatorluk? En iyi olduğum şey. Neden modu olmayayım dedim. Bir iki örnek: - Spoiler:
| |
|
| |
Leofric E. Derrick Yönetim | Bağımsız | İsyancı Lideri
| Konu: Geri: Moderator Alimlari Cuma Şub. 08, 2013 10:29 pm | |
| Kararımızı birazdan açıklayacağız, başvuran herkese teşekkürler. | |
|
| |
| Moderator Alimlari | |
|