| I'm the God of Scandinavia! | |
|
+5Valerja Dratsheva Harvey Talbot Aurélien Fitzwilliam Felix Lindgren Balder Lindgren 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Balder Lindgren Av-İm Modu | İskandinavya | Prens
| Konu: I'm the God of Scandinavia! C.tesi Şub. 02, 2013 4:04 pm | |
|
En son Balder Lindgren tarafından C.tesi Şub. 09, 2013 3:12 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: I'm the God of Scandinavia! C.tesi Şub. 02, 2013 4:04 pm | |
| Kurgular Aşk. O bir ajan! Ama başka türlü bir ajan... Gezmek amaçlı İskandinavya'ya yolu düşen Elise'in İngiliz olduğu yetmezmiş gibi bir de ajan olduğu ortaya çıkınca tüm krallık ayaklandı. Apar topar saraya getirilen Elise ile o an için saraydaki en yüksek rütbeli kişi yani Balder ilgilendi. Neyse ki önyargısız yargı yeteneğine sahip olan Balder, kızı özgür kıldı. İşte, o an bu dostluğun tohumları serpiştirilmiş oldu. İkilinin bir çok ortak noktası olmasının yanında ikisi de çok ama çok zekidir. Belki de dünyayı kurtarabilirler. Kim bilebilir? Balder'ın bir tane de düzgün bir arkadaşı olmayacak mı ki? Belki de evet, olmayacak. Harvey ile bir gezi sırasında tanışan Balder, bu gezginin avcı olduğundan bir haberdi ilk zamanlarda. Ama sonradan onu kimliğini öğrendiğinde insan olduğu için şükretti buna. Çünkü karşısındaki adamın gözünü kırpmadan avlarını öldüreceğini sezebiliyordu. Sonraları çok yakın arkadaşlık kuran ikili, birbirlerine her zaman değer veren ikiliye dönüştüler. Kim bilebilir? Belki Harvey, bir gün İskandinavya Kraliyeti'nde önemli bir rütbeye sahip olabilir. Bu tamamen Balder'a bağlı işte! Haydutlar tarafından kaçırılan Balder, para karşılığı satıldığında daha ne olup bittiğini anlayamamıştı. Neredeydi? Neler oluyordu? Hiçbir şey kestirememişti... Tutulduğu yerden kaçmayı başardığında karşısına güzeller güzeli bir hatun çıktı: Catalina Castillian! O güzellik, o endam! Ve sonrasını hatırlamıyor Balder. Bayıldı herhal!!! Gözlerini yeniden araladığında İspanya Sarayı'nda olduğunu öğrendi Balder. Güzeller güzeli ev sahibi ile işte böyle tanıştı zaar!
En son Balder Lindgren tarafından C.tesi Şub. 09, 2013 3:11 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
Felix Lindgren İskandinavya | Veliaht Prensi
| Konu: Geri: I'm the God of Scandinavia! C.tesi Şub. 02, 2013 4:09 pm | |
| Bir şeyler bulmamız gerek, kardeşiz sonuçta değil mi? ^^
Bir de, ikimizin de yaşı 19 olmuş. İkiz mi olacağız acaba? | |
|
| |
| Konu: Geri: I'm the God of Scandinavia! C.tesi Şub. 02, 2013 4:13 pm | |
| Sen bilirsin. İki ünlünün de gideri var. İkiz de oluruz ya da ben yaşımı küçültürüm bir yaş. Sorun olmaz bana. | |
|
| |
Felix Lindgren İskandinavya | Veliaht Prensi
| Konu: Geri: I'm the God of Scandinavia! C.tesi Şub. 02, 2013 4:28 pm | |
| Benim için de fark etmez, hallederiz o halde o işi bir ara. ^^ Kurgumuz için aklında bir şey var mı? | |
|
| |
Aurélien Fitzwilliam İngiltere | Prenses
| Konu: Geri: I'm the God of Scandinavia! C.tesi Şub. 02, 2013 4:34 pm | |
| Aslında değişik bir şeyler geçiyor aklımdan ama sana karakter kurgusundan bahsedersem bir şeyler bulabileceğimizi düşünüyorum. Aurélien farklı biridir, ailesinden farklıdır, olduğu şeyden farklıdır. Değişik bir güzelliği ve değişik yetenekleri vardır. Duru görüyü andıran ancak ölülerle ilgili bir gelecekten kesitler. Tehlikelidir, çok güçlüdür ve insani özelliğini kaybetmeyen biridir. Ateşin üzerinde yürüme olayı bizzat Aurélien için uygundur. Belalıdır, belayı çeker ancak kırılgandır da. | |
|
| |
Harvey Talbot Av-İm Modu | Bağımsız | Yaratık Avcısı
| Konu: Geri: I'm the God of Scandinavia! C.tesi Şub. 02, 2013 5:08 pm | |
| Hmm... Bir tanışmışlığımız olabilir mi ki? Harvey insan ırkının avrupada yenilmemesi için savaşan bir yaratık avcısı. Haliyle manevi evi gibi bir yer İskandinavya -her ne kadar gezgin gibi oradan oraya gitse de. Dünyayı gezişlerin sırasında karşılaşmış olabilirsiniz. Ya da sen daha gençken/çocukken İskandinavyaya gelince Harvey senin prens olduğumu bilmeden -neblim belki halk arasına inmişsindir hiç belli olmaz- amele amele avcılığıyla övünmüştür yok şöyle bağımsızım yakıyorum da yok ismimi duyan yaratıklar ağlıyorlar da falan da fişman. Ama bir şekilde tanışsınlar hatta sen ona "barışça çözelim savaşları bak o zaman kalıyor mu ortadoğuda sorun" diye fikirlerini anlatırken dinler abi gibi neblim. Kraliyetten olduğunu öğrenince de topuklar tabi eheh.
| |
|
| |
| Konu: Geri: I'm the God of Scandinavia! Paz Şub. 03, 2013 5:50 am | |
| - Aurélien Fitzwilliam demiş ki:
- Aslında değişik bir şeyler geçiyor aklımdan ama sana karakter kurgusundan bahsedersem bir şeyler bulabileceğimizi düşünüyorum. Aurélien farklı biridir, ailesinden farklıdır, olduğu şeyden farklıdır. Değişik bir güzelliği ve değişik yetenekleri vardır. Duru görüyü andıran ancak ölülerle ilgili bir gelecekten kesitler. Tehlikelidir, çok güçlüdür ve insani özelliğini kaybetmeyen biridir. Ateşin üzerinde yürüme olayı bizzat Aurélien için uygundur. Belalıdır, belayı çeker ancak kırılgandır da.
Nasıl bir kurgu yapalım peki? Ne dersin? Benim kurgum da yukarıda. Nasıl bir şey çıkartırız? - Harvey Talbot demiş ki:
- Hmm... Bir tanışmışlığımız olabilir mi ki? Harvey insan ırkının avrupada yenilmemesi için savaşan bir yaratık avcısı. Haliyle manevi evi gibi bir yer İskandinavya -her ne kadar gezgin gibi oradan oraya gitse de. Dünyayı gezişlerin sırasında karşılaşmış olabilirsiniz. Ya da sen daha gençken/çocukken İskandinavyaya gelince Harvey senin prens olduğumu bilmeden -neblim belki halk arasına inmişsindir hiç belli olmaz- amele amele avcılığıyla övünmüştür yok şöyle bağımsızım yakıyorum da yok ismimi duyan yaratıklar ağlıyorlar da falan da fişman. Ama bir şekilde tanışsınlar hatta sen ona "barışça çözelim savaşları bak o zaman kalıyor mu ortadoğuda sorun" diye fikirlerini anlatırken dinler abi gibi neblim. Kraliyetten olduğunu öğrenince de topuklar tabi eheh.
Güzel kurguymuş. Bence bunu oyuna dökelim. Geçmişte başlar, öğrendiğin ana kadar bitiririz. Ama ben senin avcı olduğunu asla kimseye söylemeyeceğim. Belki zaman gelir de avcıya ihtiyacım olur diye. Hatta belki de kaçmana bile gerek kalmaz. Bizim saraya kalıcı konuk olursun. | |
|
| |
| Konu: Geri: I'm the God of Scandinavia! Paz Şub. 03, 2013 8:09 am | |
| Ahah şey olur o zaman. -Avladıklarım diyomuş ki İskandinav prenslerine bile taş çıkartırmışım -Meraba ben İskandinav Prensi -*runforyourlife* sahnesinden sonra bir -aaa dur vallaha kırılıcam -Beni her şeyimle kabul eder misin? -elbette *sitcomlardaki mutlu aile gülüşmeleri*
Sonra sevişirler. Hem biz seviniriz hem fandom sevinir. Harvey bir-iki şey öğretir hatta sana. Artık ne öğretebilirse... "Bak Bald burnumu yalayabiliyorum-" Tamamdır o zaman. Bir isteğin olursa geçmişten torpilli avcı olarak seve seve isteklerini yerine getirir. Mis. Sonuç olarak; olmasa da olur mümkünse olmasın manevi abisi gibi olur? Bu arada bana da uyar rp yapmamız. Hiçbir karakterimi beklemem, bi Harvey'le yapacağım rpleri merakla bekliyorum zaten jdnsf
| |
|
| |
| Konu: Geri: I'm the God of Scandinavia! Paz Şub. 03, 2013 9:57 am | |
| O zaman şimdi başla rp'ye ya da tanışalım şimdi. Ben bugün sıkıktıdan iskandinavya bölgesinde iki rp yaptım. devamlı şekilde. Sen şimdi girebilirsin mesela kurguya. ister şimdi tanışalım. ister önceden tanışmış, yeniden karşılaşıyor olalım. bakarsın çok değişik kurgular da yaparız brlikte. manevi abim bile olabilirsin. her türlü eğlenceye açığım. sen şu yazdığım rplere bak. en son gemicilerin takıldığı mekana geldim. orada senle karşılaşabilirim. ne dersin? | |
|
| |
Valerja Dratsheva Rusya | Normal Ajan
| Konu: Geri: I'm the God of Scandinavia! Paz Şub. 03, 2013 10:21 am | |
| Bizimde bir kurgumuz olsun, düşman mı olsalar? | |
|
| |
| Konu: Geri: I'm the God of Scandinavia! Paz Şub. 03, 2013 10:22 am | |
| Genelde düşmanım yoktur ama kurgu oluşturursak düşman da olabilirler. | |
|
| |
Valerja Dratsheva Rusya | Normal Ajan
| Konu: Geri: I'm the God of Scandinavia! Paz Şub. 03, 2013 10:26 am | |
| Aslında karakterlerimiz benzer. Yani kişilik olarak. Tekrar düşündüm de, modelin de çok hoş filan bence düşman olmamıza gerek yok. Valerja, İskandinavya'ya uğradığı zaman çok geceli bir birliktelik yaşamış olabilrler. Birbirleri hakkında hiçbir şey bilmeden. Olabilir mi ki? *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: I'm the God of Scandinavia! Paz Şub. 03, 2013 11:06 am | |
| - Balder Lindgren demiş ki:
- O zaman şimdi başla rp'ye ya da tanışalım şimdi. Ben bugün sıkıktıdan iskandinavya bölgesinde iki rp yaptım. devamlı şekilde. Sen şimdi girebilirsin mesela kurguya. ister şimdi tanışalım. ister önceden tanışmış, yeniden karşılaşıyor olalım. bakarsın çok değişik kurgular da yaparız brlikte. manevi abim bile olabilirsin. her türlü eğlenceye açığım. sen şu yazdığım rplere bak. en son gemicilerin takıldığı mekana geldim. orada senle karşılaşabilirim. ne dersin?
İkisini de okudum da geldim. Ahahajkn tam kurgu girişi yapılabilecek bir rp olmuş var ya. Şu anda yazabilme imkanım yok pek misafir olduğu için. Ama en yakın zamanda damlayacağım rpye. Balder daha gençken tanışırlarsa kurgu daha iyi, daha oturaklı olur. Bir yıldır görüşmeyelim ama tanışıyor olalım? Ki yine imdadına yetişirsin jsaf... Misafiri umursamadan hemen rpye başlayasım geldi. | |
|
| |
| Konu: Geri: I'm the God of Scandinavia! Paz Şub. 03, 2013 12:52 pm | |
| Şöyle tanışmış olurlar. Aurélien saraydan kaçıp halkın içinde ve halkının içinde dolaşan biri. Ama sen onu gördüğünde sadece kaçmak için ya da uzaklaşmak için dolaşıyordur. Güzelliği ve masumluğuyla beraber onun bir yaratık olduğunu düşünmedin ve Aurélien da sana o şekilde karşılık vermedin. Barbarların içinde kurtardın o gizemli kadını. Ve senden kaçtı. Sonra onu kraliyet arasında olan büyük bir baloda görüyorsun falan. Bu şekilde bir şey geldi aklıma. İstediğimiz yere çekeriz istersek. | |
|
| |
Elina Mortern İngiltere | Normal Ajan
| Konu: Geri: I'm the God of Scandinavia! Paz Şub. 03, 2013 7:26 pm | |
| Sevgili prens aklımda sizinle ilgili sağlam kurgularım olsa da Öm ile konuşmak danışmak isterim | |
|
| |
| Konu: Geri: I'm the God of Scandinavia! Paz Şub. 03, 2013 10:48 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: I'm the God of Scandinavia! Paz Şub. 03, 2013 10:50 pm | |
| Ah, tabii ki de. Aklında olanı dinlemek isterim. | |
|
| |
| Konu: Geri: I'm the God of Scandinavia! Paz Şub. 03, 2013 10:52 pm | |
| Yok ki. Bugün benim doğum günüm. Lütfen biraz destek olalım. Hep benden beklemeyelim ammaağ. Duğ bir düşüneyim. Buluruz belki bir şeyler... | |
|
| |
| Konu: Geri: I'm the God of Scandinavia! Ptsi Şub. 04, 2013 10:43 am | |
| Yazdım. Ama iyi oldu mu bilemiyorum hiç. Aklına uymayan veya hoşuna gitmeyen bir yer olursa söyle, değiştirmeye hazırım. | |
|
| |
| Konu: Geri: I'm the God of Scandinavia! Ptsi Şub. 04, 2013 11:29 am | |
| Sorun değil. Şimdi bakıyorum. Bu arada kurguyu geliştirdik. Ben Fransız Prensesine aşık olacağım o da bana. Ama o bir yaratık. Olay şöyle gelişecek: Senle birlikte şimdi Orykes'e geziye gideceğiz. Orada ormanda bir saldırı olacak (yağmacılar mesela) ve ikimiz ayrı yönlere ayrılacağız, kısa süreliğine. O sırada ben yaralanacağım. Çığlığımı duyacaksın. Sonra yanıma geldiğinde hiçbir şeyin olmayacak ve şüpheli hareketlerim olacak. Çünkü sen gelesiye kadar büyücü prensesle karşılaşmış olacağım ve sen onu öldürmeyesin diye ona kaçmasını söylemiş olacağım. Ama senin aklında bir şüphe oluşmuş olacak. Bu bize sonraki zamanlarda güzel bir kurgu oluşturabilir. | |
|
| |
| Konu: Geri: I'm the God of Scandinavia! Ptsi Şub. 04, 2013 1:31 pm | |
| Oy, çok iyi olmuş. Tamamdır o halde. | |
|
| |
| Konu: Geri: I'm the God of Scandinavia! Ptsi Şub. 04, 2013 1:32 pm | |
| Okudum, süper. Biraz Kaptan Jack havası aldım ama süperdi. Karakteristik özelliklerini de tanımış oldum böylece. Yazacağım ben de buraya. Sonra doğrudan Orykes'de başlıcaz rp'ye. | |
|
| |
Elise Cleveland Av-İm Modu | İngiltere | Normal Ajanı
| Konu: Geri: I'm the God of Scandinavia! Ptsi Şub. 04, 2013 6:37 pm | |
| Kurgu için geldimmm. Çok güzel kurgular çıkar bencesi. Ama önce senden biraz öneri alalım, ehehe. | |
|
| |
| Konu: Geri: I'm the God of Scandinavia! Salı Şub. 05, 2013 7:59 am | |
| Yine miii? Hmm ne yapsak ki? | |
|
| |
| I'm the God of Scandinavia! | |
|