Vogualura
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vogualura Role Playing Game'e Hosgeldiniz!

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

I'm the God of Scandinavia!

+5
Valerja Dratsheva
Harvey Talbot
Aurélien Fitzwilliam
Felix Lindgren
Balder Lindgren
9 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Balder Lindgren
Av-İm Modu | İskandinavya | Prens
Balder Lindgren

Lakap : Ben Prensim!

I'm the God of Scandinavia! - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: I'm the God of Scandinavia!   I'm the God of Scandinavia! - Sayfa 2 I_icon_minitimeC.tesi Şub. 02, 2013 4:04 pm

Konunun ilk mesajı :

I'm the God of Scandinavia! - Sayfa 2 Jp80b

What do you know about me?

İskandinavya Prensi olan Badler, tam bir gezgindir. Ruhu doğduğu andan itibaren gezmek ve öğrenmek için can atmaktadır. Küçüklüğünden beri kitapların tozuyla boğuşan Badler, adını Barış ve Adalet Tanrısından almaktadır. Adının özelliklerini taşıyan Badler, tüm dünyaya barış gelmesini temenni etmektedir. Yaşadığı yeşil çayırların bozulmaması hayatta en çok istediği şeylerden biridir. Savaştan çok barışı destekleyen bu insan, bu şeylerin kas gücüyle değil beyin gücüyle olacağına inanmaktadır. Bu nedenle hep okur, fırsat buldukça keşfeder ve gezer. Kendini buna adamıştır.

Durugörü yeteneği olan bu insan, çoğu zaman kraliyette danışma görevi görür. O kadar bilge konuştuğu olur ki yaşını sorgulayanlar olmadı değil. 19 yaşında olmasına rağmen daha şimdiden dünyayı iki defa dolaşmıştır. Üçüncüsü için de hazırlık yapmaktadır. Yardımcısı, hizmetkarı Alden ile birlikte...

I'm the God of Scandinavia! - Sayfa 2 Jp8xq I'm the God of Scandinavia! - Sayfa 2 Jp8y4

Fine, What am I looking for?
    Sevgili: Anthoula Beauford
    ★Çok ama çok yakın dost:
    Kadim bir dost: Harvey Talbot
    Kuralsızların kuralcısı bir dost: Elise Cleveland
    Tesadüfi bir yardım sonucu: Catalina Castillian
    -Ve diğer kurgular; (iki tane ikon atmayı unutmayın)

En son Balder Lindgren tarafından C.tesi Şub. 09, 2013 3:12 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi
http://cookieandmilkshake.tumblr.com/

YazarMesaj
Elise Cleveland
Av-İm Modu | İngiltere | Normal Ajanı
Elise Cleveland

MesajKonu: Geri: I'm the God of Scandinavia!   I'm the God of Scandinavia! - Sayfa 2 I_icon_minitimeSalı Şub. 05, 2013 2:21 pm

Öncelikle şu partner işini yapalım bencesi.
Sonra o karakterle bir rp.

Şu anki karakterinle arkadaş olsunlar bence Very Happy
Mola amaçlı İskandinavya'ya giden Elise'in İngiliz olması ve ajan olması nedeniyle çıkan problemler nedeniyle kraliyete gönderilmesi olabilir konu. Ananın babanın işi vardır Elise'i senin karaktere gönderirler? Very Happy

Oradan da farklı bir rp olabilir Very Happy
Balder Lindgren
Balder Lindgren

MesajKonu: Geri: I'm the God of Scandinavia!   I'm the God of Scandinavia! - Sayfa 2 I_icon_minitimeSalı Şub. 05, 2013 4:10 pm

Anlamadım ya ben. Algılayamadım birden. Beynim durdu bütün gün tarih çalışmaktan. Very Happy
Elise Cleveland
Elise Cleveland

MesajKonu: Geri: I'm the God of Scandinavia!   I'm the God of Scandinavia! - Sayfa 2 I_icon_minitimeSalı Şub. 05, 2013 6:52 pm

Elise işlerden yorulmuş yavrum. Diyor ki 'Benim başım kel mi ben de tatil istiyorum!' Tatil için de İskandinavya'ya gidiyor. Fakat orada İngiliz bir ajan olması nedeniyle hoş karşılanmıyor ve yanlış anlaşılıyor. Bu yüzden bunu kelepçeleyip ailene gönderiyorlar idam mı serbest mı falan da filan da. Ama karakterinin anasının babasının işi olduğundan senin karaktere götürüyorlar Elise'i. Prens ya hani karakterin. Sonracığıma Balder bu kızın suçsuz olduğu kınısına varıyor. Sonra arkadaş oluyorlar işte Very Happy
Balder Lindgren
Balder Lindgren

MesajKonu: Geri: I'm the God of Scandinavia!   I'm the God of Scandinavia! - Sayfa 2 I_icon_minitimeÇarş. Şub. 06, 2013 9:06 am

Tamamdır. Kabul ettim. Onaylandın, mühürlendi. Very Happy RP'sine başla hemen .Ben de devam ettireyim. Very Happy
Elise Cleveland
Elise Cleveland

MesajKonu: Geri: I'm the God of Scandinavia!   I'm the God of Scandinavia! - Sayfa 2 I_icon_minitimeÇarş. Şub. 06, 2013 2:30 pm

Sen başlasan olur mu ya? Eski yıllarda geçen rp yapmışlığım çok az, başlarsam batar *-*
Anthoula Beauford
Fransa | Prenses
Fransa | Prenses
Anthoula Beauford

Lakap : Anthi.

MesajKonu: Geri: I'm the God of Scandinavia!   I'm the God of Scandinavia! - Sayfa 2 I_icon_minitimeÇarş. Şub. 06, 2013 3:16 pm

Sevgili kısmı niye boş, canına mı susadın be adam. I'm the God of Scandinavia! - Sayfa 2 90915862
Balder Lindgren
Balder Lindgren

MesajKonu: Geri: I'm the God of Scandinavia!   I'm the God of Scandinavia! - Sayfa 2 I_icon_minitimePerş. Şub. 07, 2013 8:10 am

Anthoula Beauford demiş ki:
Sevgili kısmı niye boş, canına mı susadın be adam. I'm the God of Scandinavia! - Sayfa 2 90915862

Pardon aşkııım. Hemen dolduruyorum onu. Very Happy

Elise Cleveland demiş ki:
Sen başlasan olur mu ya? Eski yıllarda geçen rp yapmışlığım çok az, başlarsam batar *-*

Ama senin geldiğini, o maceraları yaşadığını anlatman gerek. Benim ilk yazmam mantıksız olurr. Sad
Catalina Castillian
Özel Yetenek Modu | İspanya | Kraliçe
Catalina Castillian

MesajKonu: Geri: I'm the God of Scandinavia!   I'm the God of Scandinavia! - Sayfa 2 I_icon_minitimePerş. Şub. 07, 2013 8:59 am

Bir bizim mi kurgumuz yok, üzüldüm bak şimdi.
Balder Lindgren
Balder Lindgren

MesajKonu: Geri: I'm the God of Scandinavia!   I'm the God of Scandinavia! - Sayfa 2 I_icon_minitimePerş. Şub. 07, 2013 9:17 am

Hemen yapalım. Nasıl bir şey yapsak ki?
Catalina Castillian
Catalina Castillian

MesajKonu: Geri: I'm the God of Scandinavia!   I'm the God of Scandinavia! - Sayfa 2 I_icon_minitimePerş. Şub. 07, 2013 10:25 am

Bir gün haydutlar sana saldırmıştır ve sayıları çok fazladır. Karşı koyarsın ama yakalanırsın bir süre sonra. Aradan zaman geçtikten sonra kaçarsın ve nerede olduğunu anlamaya çalışırken Catalina çıkar karşına. Sen de birden yere düşersin, bayılmışsındır. Kadın seni hemen seni saraya götürmelerini emreder ve iyileşene kadar seni saraydan çıkarmaz, böylelikle tanışmış olurlar. Ne dersin?
Balder Lindgren
Balder Lindgren

MesajKonu: Geri: I'm the God of Scandinavia!   I'm the God of Scandinavia! - Sayfa 2 I_icon_minitimePerş. Şub. 07, 2013 1:11 pm

Olur. Güzelmiş. Kurgu tamam o zaman. Very Happy
Balder Lindgren
Balder Lindgren

MesajKonu: Geri: I'm the God of Scandinavia!   I'm the God of Scandinavia! - Sayfa 2 I_icon_minitimeC.tesi Şub. 09, 2013 3:12 pm

Liste güncellenmiştir!

I'm the God of Scandinavia!
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2