| Seyir Defteri | |
|
+36Jeanne von Mattherhorn Elina Mortern Nancy M. Duchesne Bran Gregor Hollard L. Hellenna Blackbeard Harvey Talbot Felix L. Edgar Harley McMannon Lucian Castillian Ygerna Vangraven Tamesis Kostantinov Joseph Ansfride Kamilla Vladislav Helaine M. Kathyleen Claude Veroux Bonita Castillian Sapphique L. Quich Ravenna Utkin Vivienne Lilith Heloise Beauford Clementina Fitzwilliam Adrian Blomgren Victor Marescot Kerstin Jónsson Black Fitzwilliam Diomeda Anea Léa Dupin Juan Elijah de Hervías Briseis Irma Silimauré Lavonne Fitzwilliam Calanthe H. Fitzwilliam Konstantin M. Duchovny Victoria Fitzwilliam Elena Lohanskaya Amunet Aziza Catalina Castillian 40 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Catalina Castillian Özel Yetenek Modu | İspanya | Kraliçe
| Konu: Seyir Defteri Cuma Şub. 15, 2013 4:33 pm | |
| Eve yeni geldim, yorgunum ama hafta sonu geldi. Bu yüzden çok mutluyum! 18|33 | |
|
| |
Amunet Aziza Mısır Vatandaşı | Tüccar Çırağı
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Şub. 15, 2013 4:39 pm | |
| Hayaletimin yollarını gözlüyorum. Şaka bir yana... Sahiden. Nerdesin Claude? ._. 1839 | |
|
| |
Elena Lohanskaya Rusya | Çariçenin Yeğeni
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Şub. 15, 2013 4:53 pm | |
| Aduket'e katılıyorum Claude nerelerdesin burda rpnizin takipçileri olarak bileklerimizi kesiyoruz.
Tamam bilek kesme biraz şey oldu, neyse.
Eeee, evet asdfkgm
18:55 | |
|
| |
Victoria Fitzwilliam Genel Mod | İngiltere | Kraliçe
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Şub. 15, 2013 5:18 pm | |
| Salaklar corbasi 1718 | |
|
| |
Konstantin M. Duchovny Rus Ordusu | General
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Şub. 15, 2013 5:19 pm | |
| Üsttekinin kardeşi nerede yahu? Neyse zaten ders çalışıyor rolü yapmam gerekiyor.
19:19 | |
|
| |
Calanthe H. Fitzwilliam İngiltere | Kralın Yeğeni
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Şub. 15, 2013 5:25 pm | |
| Hayatımda böyle şey için gözlerimin dolacağını düşünmezdim. Kim bilir neler çekiyorlar ve toplumun verdiği tepki hep aynı. Yok ya az önce okuduklarımdan sonra nasıl bir dünyada yaşadığımın farkına vardım. Var mıdır böyle bir şey ya? Tamam sakinim. CEYDA GEL DE KONUŞAK. Simpsons izleyip kafamı dağıtayım bari. |o kadar ağlayıp zırladıktan sonra smiley kullanıp random geçebilen insan; ben hksgdgfdjklcsdf.| 1925Edit. Şimdi okudum da ne manyak şeyler yazmışım sdhjfkl. TAKMAYIN YA SİZ BENİ. LÖLÖLÖ. *-* 1927 | |
|
| |
Lavonne Fitzwilliam Av-İm Modu | İngiltere | Kraliyet Ajanı
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Şub. 15, 2013 8:55 pm | |
| PS'Yİ PIÇAKLIYCAM AZ KALDI. Hatları net olmayan açık tonlardaki resimlerden imza yapmaktan nefret ediyorum, texture falan hiç bi' şey ekleyemiyorum, görünmüyor yani. Ağlamıycam. AMA RESİM ÇOK GÜZELDİ BANANEAAAAAĞ. 22.53
Edit: Allah'ım beni oraya buraya çarpan serçe parmağıyla sına, efendime söyleyeyim bitmeyen matematik dersleriyle sına ama HAYIR YA İMZALAR OLMAZ. 23.01
En son Lavonne Fitzwilliam tarafından Cuma Şub. 15, 2013 9:02 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Briseis Irma Silimauré İngiltere | Şifacı
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Şub. 15, 2013 9:00 pm | |
| Yeni site yeni heyecan, 22.00 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Şub. 15, 2013 9:07 pm | |
| Moralimi bozan şeyleri birine anlatsam benle dalga geçer lan. Ayrıca Naz nerelerde?
23:06 | |
|
| |
Juan Elijah de Hervías İspanya | de Hervías Lordu
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Şub. 15, 2013 9:21 pm | |
| 2321 Önceden rp yaptığım veya bir aralar iyi anlaştığım insanlar beni iplemeyince kötü hissediyorum la. Geride bırakılmış gibi, çok koyuyor o his. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Şub. 15, 2013 9:23 pm | |
| 2-3 yıl önce, o zamanlar grafik sitelerinde photofiltreden hallice şeyler var tabii. Millet gifli imza yapmayı falan bilmiyor, sırf piçlik olsun diye zart zurt gifli grafikler yapıyorum... :') Şimdi bi' şey bulamadım ya, gif ekliyorum aklıma o günler geldi bak şlakdlşakdş 23.23 | |
|
| |
Léa Dupin İskandinavya | Elçi
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Şub. 15, 2013 9:46 pm | |
| Kendimi çok aktif gördüm sitede yahu, abbbaaaov kendime inanamadım bak şimdi.
23:49 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Şub. 15, 2013 9:53 pm | |
| Ben napıyom, biri açıklasın kırmızı kurdele takıcam lütfen. 23.53 | |
|
| |
Diomeda Anea Forum Oyunları Modu | Rusya | Kraliyet Ajanı
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Şub. 16, 2013 12:46 am | |
| Arkadasinin dogum gunu icin gittigin partiden donusun; ickili, bas donmesi, topuklu ayakkabiinin yaratmis oldugu aci, sigara icmemene ragmen les gibi sigara kokan sac, yorgunluktan bayilma hissi ve ACLIK su anda yasadigim seyler.. Bir de bogazim agriyo ve bas parmagim topuklunun yaratmis oldigu agridan mi bilmiyorum ama feci derecede aciyo. Tirnagimi kokunden sokesim geldi. || 0245 | |
|
| |
Catalina Castillian Özel Yetenek Modu | İspanya | Kraliçe
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Şub. 16, 2013 4:46 am | |
| Tamam, aksam 8 gibi uyuykalmis olabilirim ama bu 6.30da uyunmam gerektigi anlamina gelmez. Hicbir sekilde, hicbir zaman. 06|45 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Şub. 16, 2013 9:25 am | |
| Güneşli bir haftasonu gününe boktan bir başlangıç. Şehrin "Mahrumiyet Bölgesi" sayılabilecek yerinde oturmaktan nefret ediyorum.
11:25 | |
|
| |
Black Fitzwilliam İngiltere | Kralın Kardeşi | Elçi
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Şub. 16, 2013 9:45 am | |
| Geriye bir rp kaldı karakterimin tamam olması için. Sonra kurgu rplerimi yazmaya başlayabilirim.
1146
| |
|
| |
Kerstin Jónsson İskandinavya | Ajan Lideri
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Şub. 16, 2013 10:07 am | |
| Tütün sarma işinde altın çağımı yaşıyorum bence. Hikayeyi defterden çekmeye üşenmeyeydim iyiydi. 1207 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Şub. 16, 2013 12:01 pm | |
| TAKIM AŞIRI DANDİK OLMUŞ OLABİLİR AMA BANA NE RESİMLER ÇOK GÜZELDİ. :ç 14.01 | |
|
| |
Victor Marescot Bağımsız | Han Sahibi | Yedek Doktor
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Şub. 16, 2013 12:05 pm | |
| Özene bözene yazdığım ve çok da içime sinen paragrafın gitmesiyle içimi saran bunalım hissi... Sen tam bir hayat kadını evladısın Firefox. Mutlu olama Firefox. Allahından bul Firefox. 14:05 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Şub. 16, 2013 12:07 pm | |
| Lavonne'un face claimi Candice Swanepoel ve arkadaşları takımı için ”AHAHAHAAS:A:SD:DD:SSAD:ASD:DAD DAHA KÖTÜ Bİ TAKIM YAPAMADIN MI AŞLJDSLŞFKLAŞFA:AS:DD:SD:ADS:AS” diyor. :')
14.07 | |
|
| |
Adrian Blomgren İskandinavya | Elçi
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Şub. 16, 2013 12:08 pm | |
| - Victor Marescot demiş ki:
- Özene bözene yazdığım ve çok da içime sinen paragrafın gitmesiyle içimi saran bunalım hissi...
Sen tam bir hayat kadını evladısın Firefox. Mutlu olama Firefox. Allahından bul Firefox. 14:05 Bu yüzden bütün takımlarımı Word'e yazıyorum, evet. Ayrıca Öykö aşkım, takımlarına laf etmekten vazgeç. Çok güzeller. 14|08 | |
|
| |
Kerstin Jónsson İskandinavya | Ajan Lideri
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Şub. 16, 2013 12:10 pm | |
| Kia'nın face claimi yok ve arkadaşı olmayan Lavonne'un takımı için oha diyor. 1410 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Şub. 16, 2013 12:13 pm | |
| Kia'nın face claimi olmasa bile çok sevimli geldi Lavonne'a şu anda, Lavonne çok teşekkür ediyor ehehehe :') 14.13 | |
|
| |
Clementina Fitzwilliam Ünlü Listesi Modu | İngiltere | Prenses
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Şub. 16, 2013 12:31 pm | |
| -1431 Üniversite puanlarına bakarak motive oluyorum evet, oluyorum. | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|