Özene bözene yazdığım ve çok da içime sinen paragrafın gitmesiyle içimi saran bunalım hissi... Sen tam bir hayat kadını evladısın Firefox. Mutlu olama Firefox. Allahından bul Firefox. 14:05
Bu yüzden bütün takımlarımı Word'e yazıyorum, evet.
Word'e üşendiğim için not defterlerine ayzıyordum ben, artık nasıl kendimi rpye kaptırdıysam aklıma gelmedi bile başka yere yazmak. Onu da geçtim... Sitede yazmanın atmosferi ne wordde ne de not defterinde var. 1515
1710 itiraf edin hanginiz İskandinavyaya gidin boş bırakmayın orayı dedi twitterda? Yemin ediyorum tavşan gibi ürediler sağa baksam iskandinav sola baksam iskandinav. ps. nope. üstteki ben değilim. Güneş çok yaygın bir isim. Hep ondan. Bir bakmışız sitede başka bi güneş daha varmış.
bir de böyle bir olay var tabi:
Senin surat ifalerini o tatlı sesini o dağınık saçlarını yiyeyim Andrew. dsmafkjdsanfds İZLEYEMİYORUM VİDEOYU SIRITMAKTAN SÜREKLİ BAŞA SARASIM GELİYOR DSKJAFN ARADA DURDURUYORUM KAÇIRACAĞIM BAŞKA BİR İFADESİNİ DİYE OHGODWHY DSKJAFN
Keçiler işe yaramıyor demişim ashdjkfl. KEÇİ NE YA? KOYUN ABİ O KOYUN. Aslı ben aslında koyun demek istemiştim sdhjfk. UYKU MU AÇLIK MI? BAŞIMA BİR ŞEYLER VURDU AMA.
0052
Diomeda Anea Forum Oyunları Modu | Rusya | Kraliyet Ajanı
Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Şub. 17, 2013 10:29 am
Babami sabah sabah happy birtday to you sarkisiyla odama girip o guzel sesiyle beni uyandirdigi icin cok seviyorum.. || 1229
Vivienne Fransa | Kraliçenin Gizli Kardeşi | Gezgin
Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Şub. 17, 2013 10:41 am
Bu karakteri cok sevdim. Takimini da yaptim sanki ya oldu yani bu takimi yaptim bence. Ilerliyorum iste, baby steps. Nasil sizce? 12|41
1527 Site üyeleri pasif görünmek için inadına mı bütün gün online olsalar dahi mesaj atmıyorlar acaba? Kaçıncı yenileyişim belli değil, en sonunda post kasmaktan uyarı alacağım diye korkuyorum.
Diomeda Anea demiş ki:
Babami sabah sabah happy birtday to you sarkisiyla odama girip o guzel sesiyle beni uyandirdigi icin cok seviyorum.. || 1229
BİZİM EVDE HİÇBİ' ZAMAN AKŞAMDAN KALMA YEMEK OLMADI… BİZİM EVDE ANNEM YEMEK HAZIR DEDİĞİ ZAMAN RESMEN Bİ' AÇLIK OYUNLARI, ABİM BACAKLARIMDAN TUTAR YERE YUVARLANIRIM, KARDEŞİM KAFAMA UÇAK FIRLATIR, İKİZİM YANDAN EZEREK GEÇER, ARKADA BEN KALMIŞIM... MASAYA ULAŞTIĞIMDA DA Bİ' ŞEY KALMAZ. ULAN BEN BÖYLE ADALETİN...
ps; evet, yine yemeğe geç kaldığım için açlıktan geberiyorum ama takan yok :'))) ps2; ev değil kreş mübarek -.- 19.57
Konstantin M. Duchovny Rus Ordusu | General
O kadar tembel hissediyorum ki oturdum pek de merak etmediğim delikleri karıştırıyorum. Röportaj veya haber yazısı bile okudum lan sdjkn Andrew'inkiler yakıyor. ‘I was on the Tube in London and this teenage girl eyed me up and said: “Alright, Mr Sex?”. It threw me. The daft thing was that she was quoting a line in the show but I’d forgotten it because it had been a while since filming,’ he laughs. ‘I just thought I was looking particularly hot that day. Well, it’s better than being called Mr F***wit.’
Bir de Kuroshitsuji'nin 3. müzikali yoldaymış. Ciel'i suratsız bir velet oynuyor. Ciel lan. En pasif gay suratlı, en babyface kavramının vücut bulmuş hali. Oldu mu koydun oraya da 11lik standart japon veledi... Neyse önümüzdeki maçlara bakacağız artık. Ha bir de Kuroshitsujinin film olma olayı kesinleşmiş. fuck this shit der giderim. O film paso japon oyuncularla fiyasko olur lan. Onu geçtim seti nerede kuracak bunlar? Cosplay stüdyolarında?
22:06
Vivienne Fransa | Kraliçenin Gizli Kardeşi | Gezgin
O kadar tembel hissediyorum ki oturdum pek de merak etmediğim delikleri karıştırıyorum. Röportaj veya haber yazısı bile okudum lan sdjkn Andrew'inkiler yakıyor. ‘I was on the Tube in London and this teenage girl eyed me up and said: “Alright, Mr Sex?”. It threw me. The daft thing was that she was quoting a line in the show but I’d forgotten it because it had been a while since filming,’ he laughs. ‘I just thought I was looking particularly hot that day. Well, it’s better than being called Mr F***wit.’
Bir de Kuroshitsuji'nin 3. müzikali yoldaymış. Ciel'i suratsız bir velet oynuyor. Ciel lan. En pasif gay suratlı, en babyface kavramının vücut bulmuş hali. Oldu mu koydun oraya da 11lik standart japon veledi... Neyse önümüzdeki maçlara bakacağız artık. Ha bir de Kuroshitsujinin film olma olayı kesinleşmiş. fuck this shit der giderim. O film paso japon oyuncularla fiyasko olur lan. Onu geçtim seti nerede kuracak bunlar? Cosplay stüdyolarında?
22:06
Sonra diyorsunuz ki Güneş'e niye en bomba diyorsun. Niye böyle yapıyorsun, niye kalbimi kırıyorsun. Duygu sömürüsüne ne gerek var şimdi, hangimiz Güneş'in yarısı kadarız ha hangimiz?
Yok, bu şiir projesi cehenneme gidecek. Grup projeleri çok boktan, bana kalsa sıfırımı alıp otururum tek başıma yapıyor olsam ama öbürlerini yakmak olmuyor işte... 22|13
Sonra diyorsunuz ki Güneş'e niye en bomba diyorsun. Niye böyle yapıyorsun, niye kalbimi kırıyorsun. Duygu sömürüsüne ne gerek var şimdi, hangimiz Güneş'in yarısı kadarız ha hangimiz?
Yaptığını beğendin mi?
Aşklaşmalı vıcık vıcık tumblr hipster gifi:
İlk çıkan şey Justin Bieber gifiydi aslında. Ama ben azim ettim ve 1 hafta gibi kısa bir sürede öldüm az ileri daha gidip başka bir hipster gifi buldum. Asıl kastettiğim bu değildi ama olsun. Beyin kıvrımlarıma daha fazla eziyet edemezdim.