Vogualura
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vogualura Role Playing Game'e Hosgeldiniz!

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Seyir Defteri

+36
Jeanne von Mattherhorn
Elina Mortern
Nancy M. Duchesne
Bran Gregor Hollard
L. Hellenna Blackbeard
Harvey Talbot
Felix L. Edgar
Harley McMannon
Lucian Castillian
Ygerna Vangraven
Tamesis Kostantinov
Joseph Ansfride
Kamilla Vladislav
Helaine M. Kathyleen
Claude Veroux
Bonita Castillian
Sapphique L. Quich
Ravenna Utkin
Vivienne
Lilith Heloise Beauford
Clementina Fitzwilliam
Adrian Blomgren
Victor Marescot
Kerstin Jónsson
Black Fitzwilliam
Diomeda Anea
Léa Dupin
Juan Elijah de Hervías
Briseis Irma Silimauré
Lavonne Fitzwilliam
Calanthe H. Fitzwilliam
Konstantin M. Duchovny
Victoria Fitzwilliam
Elena Lohanskaya
Amunet Aziza
Catalina Castillian
40 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
YazarMesaj
Catalina Castillian
Özel Yetenek Modu | İspanya | Kraliçe
Catalina Castillian

Seyir Defteri - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 2 I_icon_minitimeCuma Şub. 15, 2013 4:33 pm

Konunun ilk mesajı :

Eve yeni geldim, yorgunum ama hafta sonu geldi. Bu yüzden çok mutluyum! 18|33

YazarMesaj
Kerstin Jónsson
İskandinavya | Ajan Lideri
Kerstin Jónsson

Lakap : Kia.

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 2 I_icon_minitimeC.tesi Şub. 16, 2013 12:32 pm

Rütbesini alan Cemre sevinci. :3
Ve kurgusuz Cemre mutsuzluğu.
Take me out! 1432
Léa Dupin
İskandinavya | Elçi
İskandinavya | Elçi
Léa Dupin

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 2 I_icon_minitimeC.tesi Şub. 16, 2013 12:51 pm

Dershanedeyim ve allah belami verdi sanirim, yetmezmis gibi cikista Taksim'e gidecegim bu sogukta arkadasimla bulusmaya. Niye ya niye yani.

14:50
Victor Marescot
Bağımsız | Han Sahibi | Yedek Doktor
Victor Marescot

Lakap : Vicky

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 2 I_icon_minitimeC.tesi Şub. 16, 2013 1:15 pm

Adrian Blomgren demiş ki:
Victor Marescot demiş ki:
Özene bözene yazdığım ve çok da içime sinen paragrafın gitmesiyle içimi saran bunalım hissi...
Sen tam bir hayat kadını evladısın Firefox. Mutlu olama Firefox. Allahından bul Firefox.
14:05

Bu yüzden bütün takımlarımı Word'e yazıyorum, evet.
Word'e üşendiğim için not defterlerine ayzıyordum ben, artık nasıl kendimi rpye kaptırdıysam aklıma gelmedi bile başka yere yazmak. Onu da geçtim... Sitede yazmanın atmosferi ne wordde ne de not defterinde var.
1515
Juan Elijah de Hervías
İspanya | de Hervías Lordu
Juan Elijah de Hervías

Lakap : Adını Eliha Koyduk

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 2 I_icon_minitimeC.tesi Şub. 16, 2013 3:12 pm

1710
itiraf edin hanginiz İskandinavyaya gidin boş bırakmayın orayı dedi twitterda? Yemin ediyorum tavşan gibi ürediler sağa baksam iskandinav sola baksam iskandinav.
ps. nope. üstteki ben değilim. Güneş çok yaygın bir isim. Hep ondan. Bir bakmışız sitede başka bi güneş daha varmış.

bir de böyle bir olay var tabi:
Kerstin Jónsson
Kerstin Jónsson

Lakap : Kia.

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 2 I_icon_minitimeC.tesi Şub. 16, 2013 7:47 pm

Seyir Defteri - Sayfa 2 Tumblr_mfxfprFLWI1qbxroxo3_250

Çok güzelsin kadın! 2147
Lavonne Fitzwilliam
Av-İm Modu | İngiltere | Kraliyet Ajanı
Av-İm Modu | İngiltere | Kraliyet Ajanı
Lavonne Fitzwilliam

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 2 I_icon_minitimeC.tesi Şub. 16, 2013 8:44 pm

O DEĞİLDE KENDİMİ 2 DAKİKA DA BUNALIMA SOKTUM ANNEMİN DEDİĞİ KADAR VARIM *-*
22.44
Lilith Heloise Beauford
Fransa | Prenses
Fransa | Prenses
Lilith Heloise Beauford

Lakap : Hell, Lil.

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 2 I_icon_minitimeC.tesi Şub. 16, 2013 10:52 pm

Keçiler işe yaramıyor demişim ashdjkfl. KEÇİ NE YA? KOYUN ABİ O KOYUN. Aslı ben aslında koyun demek istemiştim sdhjfk. UYKU MU AÇLIK MI? BAŞIMA BİR ŞEYLER VURDU AMA.

0052
Diomeda Anea
Forum Oyunları Modu | Rusya | Kraliyet Ajanı
Forum Oyunları Modu | Rusya | Kraliyet Ajanı
Diomeda Anea

Lakap : Dio. Yakınm değilsen söyleme.

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 2 I_icon_minitimePaz Şub. 17, 2013 10:29 am

Babami sabah sabah happy birtday to you sarkisiyla odama girip o guzel sesiyle beni uyandirdigi icin cok seviyorum..
|| 1229
Vivienne
Fransa | Kraliçenin Gizli Kardeşi | Gezgin
Vivienne

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 2 I_icon_minitimePaz Şub. 17, 2013 10:41 am

Bu karakteri cok sevdim. Takimini da yaptim sanki ya oldu yani bu takimi yaptim bence. Ilerliyorum iste, baby steps. Nasil sizce? 12|41
Ravenna Utkin
Rusya | Utkin Leydisi
Rusya | Utkin Leydisi
Ravenna Utkin

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 2 I_icon_minitimePaz Şub. 17, 2013 12:48 pm

Sıkıntıdan patlamak üzereyim. 1446
Sapphique L. Quich
Bağımsız | Kelle Avcısı
Bağımsız | Kelle Avcısı
Sapphique L. Quich

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 2 I_icon_minitimePaz Şub. 17, 2013 1:24 pm

Kurgu bulmak için kafam patlıyor. En sonunda 85 aldığım dandik bir puanlatma şeysini atacağım o olacak. Hadi be ilham perisi! 15:24
Bonita Castillian
İspanya | Prenses
İspanya | Prenses
Bonita Castillian

Lakap : Bonny.

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 2 I_icon_minitimePaz Şub. 17, 2013 1:33 pm

Takım yapmaya üşendim, noodle yapmaya üşendim, tütün sarmaya üşendim. Hay beni eşekler. 1533
Victor Marescot
Victor Marescot

Lakap : Vicky

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 2 I_icon_minitimePaz Şub. 17, 2013 1:34 pm

1527
Site üyeleri pasif görünmek için inadına mı bütün gün online olsalar dahi mesaj atmıyorlar acaba? Kaçıncı yenileyişim belli değil, en sonunda post kasmaktan uyarı alacağım diye korkuyorum.

Diomeda Anea demiş ki:
Babami sabah sabah happy birtday to you sarkisiyla odama girip o guzel sesiyle beni uyandirdigi icin cok seviyorum..
|| 1229

Spoiler:
Sapphique L. Quich
Bağımsız | Kelle Avcısı
Bağımsız | Kelle Avcısı
Sapphique L. Quich

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 2 I_icon_minitimePaz Şub. 17, 2013 2:54 pm

Yav gittim PJO rpsine cila atıp puanlatmaya sundum. Ulan ilham perisi... 1654
Claude Veroux
İngiltere | Kiralık Katil
Claude Veroux

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 2 I_icon_minitimePaz Şub. 17, 2013 3:47 pm

GUNES DUY BENI SITEYE DONDUM ARTIK GOLGELERDEN CIKTIM ARTIK GIREBILCEM BIRAZDAN YENI BIR TAKIM VE YENI BIR BOLUMLE KARSINIZDAYIM.

17:47
Juan Elijah de Hervías
Juan Elijah de Hervías

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 2 I_icon_minitimePaz Şub. 17, 2013 3:54 pm

Claude Veroux demiş ki:
GUNES DUY BENI SITEYE DONDUM ARTIK GOLGELERDEN CIKTIM ARTIK GIREBILCEM BIRAZDAN YENI BIR TAKIM VE YENI BIR BOLUMLE KARSINIZDAYIM.

17:47
SONUNDA. OLM GİRMEDİĞİM BUNALIM, YAKMADIĞIM KEZBAN AFORİZMASI KALMADI. AZ DAHA GİRMEYEYDİN FACEBOOKTA SÖZLER PAYLAŞMAYA BAŞLIYORDUM.
TEHLİKENİN FARKINDA MISIN?
Catalina Castillian
Catalina Castillian

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 2 I_icon_minitimePaz Şub. 17, 2013 4:22 pm

Şiir projesine daha başlamadım bile, this is a disaster. 18|22
Helaine M. Kathyleen
Rusya | Garson & Uyuşturucu Satıcısı
Rusya | Garson & Uyuşturucu Satıcısı

Lakap : kafası iyiyken istediğin gibi seslen.

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 2 I_icon_minitimePaz Şub. 17, 2013 5:58 pm

BİZİM EVDE HİÇBİ' ZAMAN AKŞAMDAN KALMA YEMEK OLMADI… BİZİM EVDE ANNEM YEMEK HAZIR DEDİĞİ ZAMAN RESMEN Bİ' AÇLIK OYUNLARI, ABİM BACAKLARIMDAN TUTAR YERE YUVARLANIRIM, KARDEŞİM KAFAMA UÇAK FIRLATIR, İKİZİM YANDAN EZEREK GEÇER, ARKADA BEN KALMIŞIM... MASAYA ULAŞTIĞIMDA DA Bİ' ŞEY KALMAZ. ULAN BEN BÖYLE ADALETİN...
Seyir Defteri - Sayfa 2 Tumblr_me5eyerIYw1raxcoi
ps; evet, yine yemeğe geç kaldığım için açlıktan geberiyorum ama takan yok :')))
ps2; ev değil kreş mübarek -.-
19.57
Konstantin M. Duchovny
Rus Ordusu | General
Rus Ordusu | General
Konstantin M. Duchovny

Lakap : General kâfi, başkası lüzumsuz.

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 2 I_icon_minitimePaz Şub. 17, 2013 6:03 pm

Saçımı değişik stillerde yatırma çabası. vol243

20:03
Sapphique L. Quich
Bağımsız | Kelle Avcısı
Bağımsız | Kelle Avcısı
Sapphique L. Quich

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 2 I_icon_minitimePaz Şub. 17, 2013 7:40 pm

Sitenin ilk "Kelle Avcısı"nın kurgusu şekilleniyor. 2140
Claude Veroux
Claude Veroux

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 2 I_icon_minitimePaz Şub. 17, 2013 7:42 pm

Ben de kelle avcısı sayılırım, lütfen.

21:42
Juan Elijah de Hervías
Juan Elijah de Hervías

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 2 I_icon_minitimePaz Şub. 17, 2013 8:06 pm

Claude bringing sexy back.

O kadar tembel hissediyorum ki oturdum pek de merak etmediğim delikleri karıştırıyorum. Röportaj veya haber yazısı bile okudum lan sdjkn Andrew'inkiler yakıyor.
‘I was on the Tube in London and this teenage girl eyed me up and said: “Alright, Mr Sex?”. It threw me. The daft thing was that she was quoting a line in the show but I’d forgotten it because it had been a while since filming,’ he laughs. ‘I just thought I was looking particularly hot that day. Well, it’s better than being called Mr F***wit.’

Bir de Kuroshitsuji'nin 3. müzikali yoldaymış. Ciel'i suratsız bir velet oynuyor. Ciel lan. En pasif gay suratlı, en babyface kavramının vücut bulmuş hali. Oldu mu koydun oraya da 11lik standart japon veledi... Neyse önümüzdeki maçlara bakacağız artık.
Ha bir de Kuroshitsujinin film olma olayı kesinleşmiş. fuck this shit der giderim. O film paso japon oyuncularla fiyasko olur lan. Onu geçtim seti nerede kuracak bunlar? Cosplay stüdyolarında?

22:06
Vivienne
Vivienne

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 2 I_icon_minitimePaz Şub. 17, 2013 8:14 pm

Juan Elijah de Hervías demiş ki:
Claude bringing sexy back.

O kadar tembel hissediyorum ki oturdum pek de merak etmediğim delikleri karıştırıyorum. Röportaj veya haber yazısı bile okudum lan sdjkn Andrew'inkiler yakıyor.
‘I was on the Tube in London and this teenage girl eyed me up and said: “Alright, Mr Sex?”. It threw me. The daft thing was that she was quoting a line in the show but I’d forgotten it because it had been a while since filming,’ he laughs. ‘I just thought I was looking particularly hot that day. Well, it’s better than being called Mr F***wit.’

Bir de Kuroshitsuji'nin 3. müzikali yoldaymış. Ciel'i suratsız bir velet oynuyor. Ciel lan. En pasif gay suratlı, en babyface kavramının vücut bulmuş hali. Oldu mu koydun oraya da 11lik standart japon veledi... Neyse önümüzdeki maçlara bakacağız artık.
Ha bir de Kuroshitsujinin film olma olayı kesinleşmiş. fuck this shit der giderim. O film paso japon oyuncularla fiyasko olur lan. Onu geçtim seti nerede kuracak bunlar? Cosplay stüdyolarında?

22:06

Sonra diyorsunuz ki Güneş'e niye en bomba diyorsun. Niye böyle yapıyorsun, niye kalbimi kırıyorsun. Duygu sömürüsüne ne gerek var şimdi, hangimiz Güneş'in yarısı kadarız ha hangimiz?

Yok, bu şiir projesi cehenneme gidecek. Grup projeleri çok boktan, bana kalsa sıfırımı alıp otururum tek başıma yapıyor olsam ama öbürlerini yakmak olmuyor işte... 22|13
Juan Elijah de Hervías
Juan Elijah de Hervías

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 2 I_icon_minitimePaz Şub. 17, 2013 8:27 pm

Vivienne demiş ki:
Sonra diyorsunuz ki Güneş'e niye en bomba diyorsun. Niye böyle yapıyorsun, niye kalbimi kırıyorsun. Duygu sömürüsüne ne gerek var şimdi, hangimiz Güneş'in yarısı kadarız ha hangimiz?
Yaptığını beğendin mi?
Aşklaşmalı vıcık vıcık tumblr hipster gifi:
Sapphique L. Quich
Bağımsız | Kelle Avcısı
Bağımsız | Kelle Avcısı
Sapphique L. Quich

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 2 I_icon_minitimePaz Şub. 17, 2013 8:30 pm

Claude Veroux demiş ki:
Ben de kelle avcısı sayılırım, lütfen.

21:42

Ben sadece öldürmem, adam kaçırır, hırsızlık yaparım. Parası yeterliyse tabii.

22:30

Seyir Defteri
2 sayfadaki 7 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
 Similar topics
-
» Seyir Defteri