Vogualura
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vogualura Role Playing Game'e Hosgeldiniz!

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Serbest Meslek Alımları

+9
Vasa Ea Borealis
Hrothgar Blárulv
Harald Saxare
Kamilla Vladislav
Frederik Hegiler
Aegir Saga
Biorn Blodöks
Orson Fablehaven
Leofric E. Derrick
13 posters
YazarMesaj
Leofric E. Derrick
Yönetim | Bağımsız | İsyancı Lideri
Leofric E. Derrick

Serbest Meslek Alımları Empty
MesajKonu: Serbest Meslek Alımları   Serbest Meslek Alımları I_icon_minitimePtsi Ocak 28, 2013 9:11 pm

Alıntı :
Başvuru Formu
Karakter Adı:
Rp Seviyesi:
Karakter Özellikleriniz:
Karakterinizin Geçmişi:
İstediğiniz Rütbe:
**Serbest meslek alabilmek için Role Play seviyenizin en az İlgi Çekici olmalıdır.
**Eğer rütbenizi Role Play seviyenizin üzerinde bulurlarsa başvuralarınız onaylanmayabilir; bunu düşünerek başvurunuz.
Orson Fablehaven
İskandinavya | Suikastçı
İskandinavya | Suikastçı
Orson Fablehaven

MesajKonu: Geri: Serbest Meslek Alımları   Serbest Meslek Alımları I_icon_minitimeÇarş. Şub. 06, 2013 10:09 am

Karakter Adı:Orson Fablehaven
Rp Seviyesi:Anlatılmaz Yaşanır
Karakter Özellikleriniz:Soğukkanlı ve acımasız. Onun için hayat kendi çıkarları demek. Bu yüzde ihanet kavramını fazlasıyla kullanır.
Karakterinizin Geçmişi:Daha ırk konusunda karar vermediğim için geçmiş kurgusu tam olarak yok.
İstediğiniz Rütbe:Suikastçı
Leofric E. Derrick
Leofric E. Derrick

MesajKonu: Geri: Serbest Meslek Alımları   Serbest Meslek Alımları I_icon_minitimeÇarş. Şub. 06, 2013 10:19 am

Onaylandı.
Biorn Blodöks
İskandinavya | Wodan Heerst Paralı Asker Grubu Lideri
Biorn Blodöks

Lakap : Tyr

MesajKonu: Geri: Serbest Meslek Alımları   Serbest Meslek Alımları I_icon_minitimeC.tesi Şub. 09, 2013 12:03 am

Karakter Adı: Biorn Blodöks

Rp Seviyesi: Kusursuza Yakın

Karakter Özellikleriniz: Kindar , boyun eğmez , vandal ve barbardır. Yaşayan şeylerden hoşlanmaz. Irkçı tutum sergiler.Değer verdiği yegane şeyler ulusu ve kralıdır.

Karakterinizin Geçmişi: Norveç fjordlerinden birinde dünyaya gelmiştir. Genç yaşlarında balıkçılıktan korsanlığa doğru tırmanmış ve sonunda kendi kendisini yeterince eğittiğine inanarak krala hizmet için karaya çıkmıştır.Rutin eğitimlerin sonunda kendisinin orduya uygun olmadığına kanaat getirilmiş ve ordudan uzaklaştırılmıştır. Dengesizliğinin para getirmeye başlaması uzun sürmez ve paralı askerlik yapmaya başlar.Akabinde çeşitli yaratıklar veya küçük çaptaki kontların , lordların ordularıyla savaşmaya başlar.Günümüzde kraliyetin tek emriyle harekete hazırdır. Yahut altın dolu bir kesenin şıngırtısı da denebilir.

İstediğiniz Rütbe: Paralı Asker Lideri

( Ekibin devamı yolda , lakin rütbe Paralı Asker olmak zorundaysa kafidir.)
Leofric E. Derrick
Leofric E. Derrick

MesajKonu: Geri: Serbest Meslek Alımları   Serbest Meslek Alımları I_icon_minitimeC.tesi Şub. 09, 2013 12:11 am

Liderlik bir gruba has olduğu için eğer bu bir grupsa adını yazmanız gerekmektedir ama sadece paralı asker olacaksınız lider diye bir şey olamaz.
Biorn Blodöks
Biorn Blodöks

Lakap : Tyr

MesajKonu: Geri: Serbest Meslek Alımları   Serbest Meslek Alımları I_icon_minitimeC.tesi Şub. 09, 2013 12:20 am

Grubun adını Wodan Heerst olarak atasak?
Leofric E. Derrick
Leofric E. Derrick

MesajKonu: Geri: Serbest Meslek Alımları   Serbest Meslek Alımları I_icon_minitimeC.tesi Şub. 09, 2013 12:23 am

Onaylandı.
Aegir Saga
İskandinavya | Wodan Heerst Paralı Asker Grubu Üyesi
Aegir Saga

MesajKonu: Geri: Serbest Meslek Alımları   Serbest Meslek Alımları I_icon_minitimeC.tesi Şub. 09, 2013 8:46 am

Karakter Adı: Aegir Saga
Rp Seviyesi: İlgi Çekici

Karakter Özellikleriniz: Genç, asi, sabırsız. Savaşlarda veya dövüşlerde kılıcına çok hızlı davranmaz, rakibi ölçüp tartmak ve onlara karşı bir plan hazırlamak onun görevidir. Wodan Heerst`e katılmadan önce genelde askerleri arka saflardan yönetirken şimdi o da diğer arkadaşları gibi ön saflarda kılıcıyla beklemekte ve bundan bir rahatsızlık duymamaktadır.

Karakterinizin Geçmişi: Norveç`in dondurucu soğuğunda fakir bir ailenin tek çocuğuydu Aegir. Küçük yaşından itibaren yalnız kalmak her zaman en çok korktuğu şey olmuş, yalnız kalmamak için çeşitli arayışlar içine girmiştir. Daha çocukken kılıç, balta ve yay kullanmaya ilgi duymuş, ilerki yıllarda eğitim görmüştür. Annesi ve babası öldükten sonra bir süre tek başına paralı asker olarak çalışmış, Biorn ile karşılaştıktan sonra Wodan Heerst`e katılıp onlarla birlikte omuz omuza dövüşmüştür.

İstediğiniz Rütbe: Wodan Heerst Paralı Asker Grubu`ndan

Frederik Hegiler
İskandinavya | Wodan Heerst Paralı Asker Grubu Rahibi
İskandinavya | Wodan Heerst Paralı Asker Grubu Rahibi

MesajKonu: Geri: Serbest Meslek Alımları   Serbest Meslek Alımları I_icon_minitimeC.tesi Şub. 09, 2013 8:47 pm

Karakter Adı: Frederik Hegiler
Rp Seviyesi:Harikulade
Karakter Özellikleriniz:
Huysuz
Bilgili
Düşünceli
Hazır Cevap
Ağır Kanlı
Karakterinizin Geçmişi:
İsveç'in soğuk kuzey topraklarında zengin bir ailenin son çocuğu olarak doğmuştur. Abileri ablalarında bulunmayan bir okuma aşkı vardır ve bu durum onu manastırdaki kütüphanelerine düşürmüştür. Fakat hemde kuzey kökeni hemde saçma geldiğinden Katolikliği benimsememiş pagan olmuştur. Şimdi yüce Zafer Tanrısı Tyr'e hizmet vermektedir.Zira hala içinde yanan bir savaş ateşi vardır. Gezgin rahip iken zamanla bir paralı asker grubu lideriyle tanışmış ve onun grubuna dahil olmuştur.
İstediğiniz Rütbe:
Wodan Heerst Paralı Asker Grubu Rahibi

En son Frederik Hegiler tarafından C.tesi Şub. 09, 2013 9:34 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kamilla Vladislav
Yönetim | Rus Çariçesi
Yönetim | Rus Çariçesi
Kamilla Vladislav

Lakap : Кам

MesajKonu: Geri: Serbest Meslek Alımları   Serbest Meslek Alımları I_icon_minitimeC.tesi Şub. 09, 2013 9:05 pm

Onaylandı.
Harald Saxare

MesajKonu: Geri: Serbest Meslek Alımları   Serbest Meslek Alımları I_icon_minitimeC.tesi Şub. 09, 2013 9:40 pm

Karakter Adı: Harald "Red" Saxare
Rp Seviyesi: Muhteşem
Karakter Özellikleriniz: Sabırlı, Diplomatik, Korumacı, İtaatkar, Dış Görünüşe Önem Veren
Karakterinizin Geçmişi: Geçmişini kendisi de pek iyi hatırlamaz Harald, bazen elinde balta ile doğduğunu düşünürdü. İyi bir şatosu olan bir soylunun gösterişli bir koruması olarak yetiştirilmişti. Lordunun uğradığı pusudan sonra komplocular suçu onun üstüne bırakınca yollara düştü, bu sefer kendisi için var olacaktı.
İstediğiniz Rütbe: Wodan Heerst Paralı Asker Grubu
Hrothgar Blárulv
Hrothgar Blárulv

MesajKonu: Geri: Serbest Meslek Alımları   Serbest Meslek Alımları I_icon_minitimeC.tesi Şub. 09, 2013 9:44 pm

Karakter Adı: Hrothgar Blárulv

Karakter Özellikleri: Hırslı. Güvenilir. Maddiyata değer verir. Onuru için yaşar.

Karakterinizin Geçmişi: İskandinavya'da bir çiftlikte doğdu. Ailesiyle birlikte büyüdü. Ordudan emekli Okçu babası gibi bir asker olmak üzere 15 yaşındayken koyun gütmek, tahıl ekmek dışında bir şeyler yapmak umuduyla ailesinin çiftliğinden ayrılıp orduya katıldı. 15 yıl boyunca sadık bir asker olarak Okçu bölüğünde orduya hizmet etti. 30 yaşına geldiğinde ordudan aldığı düşük maaşa ve ona yapılan ikinci sınıf asker muamelesi nedeniyle yıllardır terfi almamasına lanet edip orduyu terk etti ve paralı asker olarak hayatına devam etmek üzere yola çıktı.
Wodan Heerst Paralı Asker Grubuna katıldı.

İstediği Rütbe: Wodan Heerst Paralı Asker Grubu
Leofric E. Derrick
Leofric E. Derrick

MesajKonu: Geri: Serbest Meslek Alımları   Serbest Meslek Alımları I_icon_minitimeC.tesi Şub. 09, 2013 9:47 pm

İkisi de onaylandı.
Vasa Ea Borealis
İskandinavya | Wodan Heerst Paralı Asker Grubu Şifacısı
İskandinavya | Wodan Heerst Paralı Asker Grubu Şifacısı

MesajKonu: Geri: Serbest Meslek Alımları   Serbest Meslek Alımları I_icon_minitimePtsi Şub. 11, 2013 5:40 pm

Karakter Adı: Vasa Ea Borealis
Rp Seviyesi: Akıllara Zarar
Karakter Özellikleriniz: Soğukkanlı, zeki, kindar, hırslı, çoğunlukla acımasız, inançları açısından ziyadesiyle tutucu.
Karakterinizin Geçmişi: Lappland'in ziyadesiyle ufak kasabası Abisko'nun hemen dışındaki Torneträsk gölüne nazır küçük bir kulübede dünyaya geldiğinde babası çoktan bir vampirin kurbanı olmuştu. Tobjörn, karısının karnına bıraktığı tohumun erkek olacağına o denli inanıyordu ki kasaba bir grup vampir tarafından yağmalanmadan evvel ismini Ea koyacağını söylüyordu. Kadın kız çocuğunu kucağına aldığında hiç görmediği babasının isteğini yerine getirerek onu Ea ismiyle kutsarken ikinci bir ismi daha fısıldadı kulağına; Vasa. Bu isim tam 426 yıl sonra İsveç donanmasının talihsiz lâkin bir o kadar da büyülü gemisine verecekti ismini. Talihsizliklerle örülmüş kaderinin geleceğinden habersiz, tek başına büyüttüğü kızı annesinin yapamadığını yapıp babasının intikamını almaya yemin ederek büyüdü. Wodan Heerst hakkındaki söylemler kulağına çalındığında düşünmeksizin yaşadığı yeri terk ederek gruba katıldı.
İstediğiniz Rütbe: Wodan Heerst Paralı Asker Grubu Şifacısı
Kamilla Vladislav
Yönetim | Rus Çariçesi
Yönetim | Rus Çariçesi
Kamilla Vladislav

MesajKonu: Geri: Serbest Meslek Alımları   Serbest Meslek Alımları I_icon_minitimePtsi Şub. 11, 2013 5:51 pm

Onaylandı.
Sydney Shannon Carter
İskandinavya | Kiralık Katil
Sydney Shannon Carter

MesajKonu: Geri: Serbest Meslek Alımları   Serbest Meslek Alımları I_icon_minitimePerş. Şub. 14, 2013 4:45 pm

Karakter Adı: Sydney Shannon Carter
Rp Seviyesi: Harikulade
Karakter Özellikleriniz: Soğukkanlı ve acımasız. Herkes den nefret eder, insanlara işkence çektirmeyi zevk haline getirmiş biri, hırslı ve inatçı. Sanki kötülük için yaratılmış biri. İnsanlar canlı canlı öldürmeyi artık bir fantezi haline getirmiş. Kurnaz ve oldukça sinsi biridir. Ara bozmaya bayılır.
Karakterinizin Geçmişi: Geçmişini anlatmak pek istemez ama ailesini yok etti. Küçük kız kardeşini daha küçük bir çocukken öldürdü.
İstediğiniz Rütbe: Kiralık Katil
Kamilla Vladislav
Yönetim | Rus Çariçesi
Yönetim | Rus Çariçesi
Kamilla Vladislav

MesajKonu: Geri: Serbest Meslek Alımları   Serbest Meslek Alımları I_icon_minitimePerş. Şub. 14, 2013 4:55 pm

Onaylandı.
Islene Riveits
İskandinavya | Suikastçı
İskandinavya | Suikastçı
Islene Riveits

MesajKonu: Geri: Serbest Meslek Alımları   Serbest Meslek Alımları I_icon_minitimePerş. Şub. 14, 2013 8:55 pm

Karakter Adı: Islene Riveits.
Rp Seviyesi: Akıllara Zarar.
Karakter Özellikleriniz: Mesleği gereğince, bir ruhu olduğunu herkesten saklamaktadır Islene. Kişisel duygularını ve düşüncelerini su yüzüne çıkarmanın yaptığı işin hakkını verememesine sebep olduğunu düşünür. Fakat bir şeyler söylemek mümkünse, o da onun en can alıcı durumlarda bile bir şekilde soğukkanlı kalmayı başardığıdır.
Karakterinizin Geçmişi: Geçmiş henüz oluşturulmadı.
İstediğiniz Rütbe: Suikastçi.
Océane Beauford
Yönetim | Fransız Kraliçesi
Yönetim | Fransız Kraliçesi
Océane Beauford

Lakap : Océa. -sadece yakınları ona bu lakabı ile hitap eder.

MesajKonu: Geri: Serbest Meslek Alımları   Serbest Meslek Alımları I_icon_minitimePerş. Şub. 14, 2013 9:02 pm

Onaylandı.
Synnove Freudenthal

MesajKonu: Geri: Serbest Meslek Alımları   Serbest Meslek Alımları I_icon_minitimeCuma Şub. 15, 2013 7:44 pm

Karakter Adı: Synnove Freudenthal
Karakter Özellikleriniz: Soğuk ülkelerden gelmenin verdiği bir avantaj mı, dezavantaş mı olduğuna bu yaşa gelmesine rağmen karar veremediği bir soğukluk hakimdir karakterine. En üzücü olaylar karşısında bile göz yaşı dökmez, kalbi acımaz. Belki de zamanında kalbini acıttıkları içindi. 16 yaşına geldiğinde babası Nikolai'nin izinden giderek bir kiralık katil olmaya karar verdiğinde, hayatında hiç olmadığı kadar emindi. Mükemmelliyetçi biri, işini de büyük bir titizlikle yapar bu yüzden; iz bırakmadan. Belli bir maskesi vardır yüzünde, herkese karşı aynı halleri takınır. Alaycı, ruhsuz bir gülümsemesi vardı pek meşhur. Kendi dışında bir şeyi pek ciddiye aldığı da söylenemez.
Karakterinizin Geçmişi: Synnove 5 yaşındayken annesi iş üstünde öldürülünce, dünyası başına yıkıldı genç kızın. Annesi bir gizli ajandı ve Rusya'da bir görevdeyken yakalandı. Mesleğine sadık bir insandı ve tüm işkencelere rağmen ağzını açmadı. Acımasızca öldürüldüğünde ise son kelimelerinin kocasına ve biricik kızına ithafen olduğu söyleniyor.
16 yaşına kadar babası sadece iş üstünde yaptığı bir hatadan öldüğünü söylüyordu. Ancak 16. doğum gününün ertesi sabahı artık gerçekleri anlatmanın zamanı geldiğini düşünüyordu. Genç kız gerçekleri öğrendiği zaman içindeki nefret, kin, hüzün bütünleşti ve öldürme arzusu ruhunu esir aldı. Ve bunu bir meslek haline getirdiğinde kendine birkaç kural koydu. Çocuklar ve yaşlılar yok, öldürme işlemi sırasında ise Ruslar önceliklidir.
İstediğiniz Rütbe: Kiralık Katil
Kamilla Vladislav
Yönetim | Rus Çariçesi
Yönetim | Rus Çariçesi
Kamilla Vladislav

MesajKonu: Geri: Serbest Meslek Alımları   Serbest Meslek Alımları I_icon_minitimeCuma Şub. 15, 2013 9:16 pm

Onaylandı.

Serbest Meslek Alımları
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Serbest Meslek Alımları