| Serbest Meslek Alımları | |
|
+7Archer Luke Griffiths Océane Beauford Abeel Bones Amunet Aziza Harvey Talbot Perrin Gassou Leofric E. Derrick 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Leofric E. Derrick Yönetim | Bağımsız | İsyancı Lideri
| Konu: Serbest Meslek Alımları Ptsi Ocak 28, 2013 9:12 pm | |
| - Alıntı :
- Başvuru Formu
Karakter Adı: Rp Seviyesi: Karakter Özellikleriniz: Karakterinizin Geçmişi: İstediğiniz Rütbe: Bağımsızlar kimdir?Ülke rejimlerini kabullenmeyip onlardan kaçıp hiçbir yerin vatandaşı olarak yaşamaya başlayan insanlardır bağımsızlar. Küçük ada ülkelerinde yaşıyor olabilir veya rejimi kabul etmiyor olsa bile bir ülkenin altında yaşıyor olabilir. Bağımsız olmak tehlikeli sayılabilir çünkü bir ülkenin vatandaşı olmaktan çıkıp yakalandığınız zaman vatana ihanet yaptığınız düşüncesiyle cezalandırılırsınız.**Serbest meslek alabilmek için Role Play seviyenizin en az İlgi Çekici olmalıdır. **Eğer rütbenizi Role Play seviyenizin üzerinde bulurlarsa başvuralarınız onaylanmayabilir; bunu düşünerek başvurunuz. | |
|
| |
Perrin Gassou Özel Yetenek Modu | Bağımsız | Gezgin Şövalye
| Konu: Geri: Serbest Meslek Alımları Cuma Şub. 01, 2013 10:35 pm | |
| Perrin Gassou Anlatılmaz Yaşanır İç güdülerine güvenen, her şeyin bir karşılığı olduğunu düşünen, monarşik rejime ve skolastik düşünceye karşı çıkan birisi kısacası. Pays de la Loire bölgesinden, Vendée kasabasından. Ailesinin bir üzüm bağı olmasına karşın o kitaplara ve kılıçlarına olan tutkusu yüzünden ailesini reddedip maceralara atılmak için yollara düşmüştür. Gezgin Şövalye | |
|
| |
| Konu: Geri: Serbest Meslek Alımları Cuma Şub. 01, 2013 10:48 pm | |
| | |
|
| |
Harvey Talbot Av-İm Modu | Bağımsız | Yaratık Avcısı
| Konu: Geri: Serbest Meslek Alımları C.tesi Şub. 02, 2013 3:36 pm | |
| Karakter Adı;; Harvey Talbot Rp Seviyesi;; Kusursuza Yakın Karakter Özellikleriniz;; Parayı seven, ciddiyetsiz, çoğu kişiye göre kişiliksiz, hayırsız, allahsız buna rağmen gayet vicdanlı bir delikanlı. Üçkağıtçıdır. Menfaatleri için hareket etmenin hayatını kurtaracağını acı yollarla öğrenmiş olduğu için kendi harici kimseyi düşünmez. (İstisnalar kurgu olacaktır tabii) Ciddi olmasını da iyi bilir elbet, hayatın attığı tokatlar sağolsun. Ama genel olarak cıvıtmaktan çekinmeyen, olup olmadık kişilere olup olmadık zamanlarda salak salak espriler yapan, kimsenin ne düşündüğünü önemsemeden yaşayan özgür bir abimiz. Kimsenin itaati altında yaşayamaz ve avrupayı kafes altına almış yaratıklardan hiç hoşlanmaz. Özellikle güçlerini kötüye kullanan bu çoğunluğa bir saniye bile merhamet etmeyi düşünmez. İntikam hurmhurmhurm triplerinde değildir ayrıca. Yaratıklara özel kini olsa da takıntılı olmamaya özen gösterir. Özünde pamuk gibi biridir hany. Hobileri yere bakıp yürek yakmaktır. Karakterinizin Geçmişi;; Fakir bir köylü İngiliz ailesinde doğdu. Daima yaratık avcısı masallarıyla büyütüldüğü için daima masallardaki kahramanlar gibi olabilmeyi hayal etti. Annesiyle birlikte bir soyluya hizmetkar olarak çalışırken annesinin yaptığı hata sonucu vampir kadın tarafından hunharca katledilince kaçıp kentte yetim yetim dolandı. Ergenliğini atlatana kadar kendisinden küçük yetim çocuklarla takıldı. Daha sonra tıpkı o eski masallardaki ejderha kovalayan, fakirlere yardım eden kahramanlar gibi olmak için aldı eline sopasını, avlanmaya çıktı. İstediğiniz Rütbe;; Yaratık Avcısı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Serbest Meslek Alımları C.tesi Şub. 02, 2013 3:41 pm | |
| | |
|
| |
Amunet Aziza Mısır Vatandaşı | Tüccar Çırağı
| Konu: Geri: Serbest Meslek Alımları Ptsi Şub. 04, 2013 10:40 pm | |
| Karakter Adı;; Amunet Aziza Rp Seviyesi;; Kusursuza yakın Karakter Özellikleriniz;; Hayat dolu, dansetmeyi ve olup olmadık deliklere girmeyi sever. Baharattan ve kumaştan anlar, çok şahane esnaflık yapar. Karakterinizin Geçmişi;; Akdenizli bir anneden ve Mısırlı bir babadan doğdu. Yüzü annesine, kişiliği hem annesine hem babasına çekti. Mısırda büyüdü, ergenlik dönemine girince Baharat yolunca bizzat yolculuklar yapan babasına katılıp tüccar çırağı oldu. İstediğiniz Rütbe;; Mısır Vatandaşı | Tüccar Çırağı | |
|
| |
| Konu: Geri: Serbest Meslek Alımları Salı Şub. 05, 2013 11:44 am | |
| | |
|
| |
Abeel Bones Bağımsız | Gezgin Rahip
| Konu: Geri: Serbest Meslek Alımları Salı Şub. 05, 2013 7:29 pm | |
| Karakter Adı: Abeel Bones Rp Seviyesi: Anlatılmaz Yaşanır *seviye aktarıma başvuruldu. Karakter Özellikleriniz: Sevecen bir adam ve bilge bir insan. İyi yetiştirildiği için tavırları düzgün ama insanlara ders vermeyi, onlara doğru yola sokmayı her şeyden çok sever. Karakterinizin Geçmişi: 4 yaşındayken İngiliz bir ailenin yanına köle olarak verildi. Rahip olan baba onu evladı gibi yetiştirdi ve dini öğretti. Ama 20'li yaşlarında Fransiz büyücüler tarafından ailesini öldürülmüş olarak buldu. O zamandan beri Avrupa'yı geziyor. İstediğiniz Rütbe: Gezgin Rahip | |
|
| |
Océane Beauford Yönetim | Fransız Kraliçesi
Mesaj Sayısı : 95 Lakap : Océa. -sadece yakınları ona bu lakabı ile hitap eder.
| Konu: Geri: Serbest Meslek Alımları Salı Şub. 05, 2013 7:36 pm | |
| | |
|
| |
Archer Luke Griffiths Bağımsız | Kahin
| Konu: Geri: Serbest Meslek Alımları Salı Şub. 05, 2013 8:24 pm | |
| Karakter Adı: Archer Luke Griffihs Rp Seviyesi: İlgi Çekici Karakter Özellikleriniz: İnsanlarla pek iletişim kuramayan, gıt bir insan. Asık suratlı kendini beğenmiş bir insan. Hayattan bezmiş, ailesini hiç sevmemiş. Karakterinizin Geçmişi: Henüz Belirlemedim. İstediğiniz Rütbe: Kahin | |
|
| |
| Konu: Geri: Serbest Meslek Alımları Salı Şub. 05, 2013 8:47 pm | |
| | |
|
| |
Valerie Vojewoda Koleksiyoncu | Ateş Rahibesi
| Konu: Geri: Serbest Meslek Alımları Çarş. Şub. 06, 2013 11:20 am | |
| Karakter Adı: Valerie Vojewoda. Rp Seviyesi: Harikulade. Karakter Özellikleriniz: Kafasına koyduğu her şeyi yapar. İnanılmaz kararlı ve insanları etkilemek konusunda oldukça başarılıdır. İnandığı bir şeyi başka insanlara kabul ettirebilme konusunda son derece etkilidir. Kendi çıkarları için başkalarının kötü durumunu kullanmaktan çekinmez. Kendi davasına yandaşçı bulmak için tamamen alakasız bir felsefi düşünceyi/dini kullanabilecek kadar manevi değerleri düşük biridir. Bu yüzden boşlukta gibidir. Ama bu da onu tamamen bağımsız kıldığı için zayıf bir yanı olmadığını düşünür. Sonuçta hiçbir şeye değer vermezsen, hiçbir şey seni incitemez. Karakterinizin Geçmişi: Henüz hazırlama aşamasındayım ancak özetle şöyle bahsedebilirim; 19 yaşında istemeden vampire dönüştürülüyor ve kesinlikle olduğu şeyden memnun değil. İstediğiniz Rütbe: Koleksiyoncu | Ateş Rahibesi diye yazılabilirse sevinirim. Bu kızımızın bir hayali var, mükemmel ırkı yaratabilmek. Bunun için tüm ırklardan, en mükemmel özelliklere sahip kişilerin kanını topluyor. En son iş birliği yaptığı bir büyücü sayesinde kendini bu varlığa dönüştürecek. Bu kişilerin kanlarını vermeye gönüllü olması, ayrıca amacını gizlemek için dini aracı olarak görüyor ve vampir cazibesini de kullanarak ateş tanrısı inancını maske olarak kullanıyor.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Serbest Meslek Alımları Çarş. Şub. 06, 2013 11:26 am | |
| Pekala, bu değişik kurguyu daha da detaylı görmek isterim. | |
|
| |
Victor Marescot Bağımsız | Han Sahibi | Yedek Doktor
| Konu: Geri: Serbest Meslek Alımları Paz Şub. 10, 2013 10:48 am | |
| Karakter Adı: Victor Marescot Rp Seviyesi: Kusursuza Yakın Karakter Özellikleriniz: Kedi gibi, bahtsızlığın kitabını yazmış, kurtulursa da daima kılpayı kurtulan bir amcamız. İyi niyetlidir, adalet yanlısıdır ve her ne kadar İngiltereden göç etse bile İngiltereye karşı hala derin bir bağlılık ve saygı duyar içinde. Sadıktır. Huzurlu bir hayat istediğini söylese de daima içinde heyecana ve tehlikeye karşı bir sevgi de besler. Tabii bu derin aşkının farkında değildir kendileri. Yaratıklara önyargılı davranmaz. Kültürlüdür. Çok zeki olduğu söylenemese de kültürlülüğüyle o açığı yeterince kapatır. Dindardır. Duygusaldır. Kılırgandır. Fazla genç işlerini kaldıramaz. Kibarlığı çok iyi bilir, çok çabuk bağlanır. Avcılıkla uğraştığı zamanlardan kalma bir tıp bilgisi vardır. Karakterinizin Geçmişi: İngilterede yaşıyordu fakat kendini tehlikede hissedip İskandinavyaya göç etti. İskandinavya vatandaşı olmadan önce dört yıl yaratık avcılığı yapmıştı. Bırakıp İskandinavyada huzurlu sakin bir hayat sürme kararının sebebi de av dostunu kaybetmesiydi. Şu anda İskandinavyanın en güneye yakın sınırlarından birinde bir Han işletiyor. Hayır, bir kızı yok. Aynı zamanda yaşadığı ufak köyde yedek doktorluk yapar, doktor bulunmadığı zamanlarda veya yetersiz kaldığında doktorun yerini alır yahut asıl doktora yardım eder. İstediğiniz Rütbe: Han Sahibi | Yedek Doktor
edit. evet son kararım skjdfn
En son Victor Marescot tarafından Paz Şub. 10, 2013 10:54 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Serbest Meslek Alımları Paz Şub. 10, 2013 10:53 am | |
| Pekala, bu ilginç rütbeyi de onaylıyorum. | |
|
| |
Sapphique L. Quich Bağımsız | Kelle Avcısı
| Konu: Geri: Serbest Meslek Alımları Paz Şub. 17, 2013 8:29 pm | |
| #Sapphique L. Quich #Harikulade #Paraya çok düşkündür. Paranın miktarına göre aldığı risk artar. İşinden keyif alır. Başarısızlık onun için bir seçenek değildir. Şiddetten hoşlanır. Bu karanlık kişiliğe rağmen sosyal olarak çevresine iyi davranır. Irk, din ayrımı gözetmez. Prensiplerine bağlıdır. Düzenbaz, alkolik ve kumarbazdır. Ailesinin olmaması onun zayıf noktalarından biridir. #Rusya'da doğmuştur. Kendini bildi bileli yetimhanededir. Ailesini tanıma fırsatı hiç olmamıştır. Onlar hakkında hiç bir şey bilmez.Yetimhanede yetişmiştir. On sekiz yaşında yetimhaneden çıkmıştır. Hayata kendi başına tutunması gerekmiştir. Yıllar boyunca Rusya'da gezip hırsızlık, çöpçülük benzeri pis işler yapmıştır. Kendine bir silah alabilecek paraya sahip olunca tam anlamıyla gezgin bir kelle avcısı olmuştur. #Kelle Avcısı (Sadece insan öldürmek alanı değildir ama. Parası verilince hırsızlık, adam kaçırma benzeri işler de yapabilir.) | |
|
| |
Kamilla Vladislav Yönetim | Rus Çariçesi
| Konu: Geri: Serbest Meslek Alımları Ptsi Şub. 18, 2013 4:50 pm | |
| | |
|
| |
| Serbest Meslek Alımları | |
|