| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|
+84Ygerna Vangraven Amy Loreille Joseph Ansfride Black Fitzwilliam Andrzej Niémczyk Jonathan Seagull Lilith Heloise Beauford Elena Lohanskaya Harley McMannon Victor Marescot Miron Walters Fernando Walters Sigfrid Diёtrich Vasilisa Rhodes Carmen Castillian Adelaide Ansfride Lucian Castillian Konstantin M. Duchovny Julian Castillian Astrea Lenore Susanna Dulcinea Arcenau Valerie Vojewoda Alyosha Kostantinov Orson Fablehaven Marianna Stoyanova Crystal Daaé Marcus Henry Benetham Lycinia Lannister Abeel Bones L. Hellenna Blackbeard Laetitia Blackbeard Adelynn Baudelaire Amunet Aziza Jinx Indigo Camilla Coronna Vásquez Cortes Léa Dupin Alethea Fitzwilliam Raven C. L. Lawrence Claude Veroux Percival Passavant Balder Lindgren Edgar A. Febris Deshumhein Galina Sarah Gauthier Elina Mortern Archer Luke Griffiths Perrin Gassou Lavonne Fitzwilliam Victor Swendorf Isaac Utkin Clarissa Westmoreland Valerja Dratsheva Venüs Di Pierre Harvey Talbot Clementina Fitzwilliam Kamilla Vladislav Rouven Henry Hurst Angelina von Matterhorn Lorenzo Von Matterhorn Elizabeth Stonem Aurélien Fitzwilliam Felix Lindgren Leofric E. Derrick Henry Fitzwilliam Yvonne Lindgren Jeanne von Mattherhorn Elise Cleveland Juan Elijah de Hervías Massoud El-Adil bin Omar Diomeda Anea Catalina Castillian El-Cid L. Castillian Elaqua Blackbeard Captain Melisandre Anthoula Beauford Alphonse D'Endolin Victoria Fitzwilliam Captain Holger Dominic Donovan Célestin Rousseau Aurora M. Océane Beauford 88 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Océane Beauford Yönetim | Fransız Kraliçesi
Mesaj Sayısı : 95 Lakap : Océa. -sadece yakınları ona bu lakabı ile hitap eder.
| Konu: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Ara. 12, 2012 9:14 am | |
| | |
|
| |
Aurora M. Fransa | Kraliyet Ajanı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Ocak 30, 2013 2:52 pm | |
| Ela kızım sen nerelerdesin. | |
|
| |
Célestin Rousseau Rusya | Ajan Lideri
| |
| |
Dominic Donovan İngiliz Ordusu | General
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Ocak 31, 2013 12:21 am | |
| Fistik, mukemmel bir takim. | |
|
| |
Captain Holger İngiliz Korsanı | Kaptan
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Ocak 31, 2013 12:23 am | |
| Beni yakalamayı hayallerinde görürsün sen dostum. | |
|
| |
Victoria Fitzwilliam Genel Mod | İngiltere | Kraliçe
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Ocak 31, 2013 12:24 am | |
| Ah, sevgili capkin Holger. Az kalp kirmadin zamaninda hayatim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Ocak 31, 2013 12:45 am | |
| Aman pekte narin citi piti bu. | |
|
| |
Alphonse D'Endolin Fransız Korsanı | Kaptan
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Ocak 31, 2013 12:47 am | |
| Ela'nın ölümsüzü. Generallerin onuru, gururu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Ocak 31, 2013 12:48 am | |
| Sen önce git korsan yakalamayı öğren gel de konuş.
Iskalamak da varmış şu koca denizlerde.
Ah Alphonse dostum gelmiş, hoşgelmiş. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Ocak 31, 2013 12:49 am | |
| Hiyar gelmis, engin denizlerin en fail korsani. Duydumki bir kadin tacini calmis Sumuklu Holger? | |
|
| |
Anthoula Beauford Fransa | Prenses
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Ocak 31, 2013 12:49 am | |
| Seyir defterinde bana ahlaksız teklifte bulunduğu. Kahramanlık falan. Ah Holger, seninle bir kurgu yapmamız şart. Iska.. Holger ile arasında çekişmeden hangi taraf galip olacak merakla bekliyoruz. | |
|
| |
Captain Melisandre İspanyol Korsanı | Kaptan
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Ocak 31, 2013 12:50 am | |
| Tabiki ben! Engin denizlerin tek hakimi, ben ve murettebatimdir. Holger de kimmis? | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Ocak 31, 2013 12:51 am | |
| Tatlım, kalbimi kırıyorsun derdim ama benim bir kalbim var mı ondan emin değilim. | |
|
| |
Alphonse D'Endolin Fransız Korsanı | Kaptan
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Ocak 31, 2013 12:54 am | |
| Kardeşim ya. Zamanın da biz de kalpsizdik. | |
|
| |
Elaqua Blackbeard İspanyol Korsanı | Kaptan Yardımcısı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Şub. 01, 2013 7:21 pm | |
| Evinize dönün beyler. | |
|
| |
El-Cid L. Castillian İspanya | Kral
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Şub. 01, 2013 7:26 pm | |
| Korsanlar sarmış yer yanı. Korsan olmak gerçekten kötüdür ama. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Şub. 01, 2013 7:26 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Şub. 01, 2013 7:31 pm | |
| | |
|
| |
Catalina Castillian Özel Yetenek Modu | İspanya | Kraliçe
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Şub. 01, 2013 7:35 pm | |
| Lordumla oluşturduğumuz kurgu çok mu iyi ne. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Şub. 01, 2013 7:35 pm | |
| Takimin biraz daha seksi olursa toplu katliam cikaricam. | |
|
| |
Diomeda Anea Forum Oyunları Modu | Rusya | Kraliyet Ajanı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Şub. 01, 2013 7:46 pm | |
| Dünyanın en seksili kraliçesi kendileri. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Şub. 01, 2013 7:49 pm | |
| O tahmin ettiğim kişi mi ki? | |
|
| |
Massoud El-Adil bin Omar Granada Emiri | General
Mesaj Sayısı : 11 Lakap : hüsâmü’d-devle gıyâsü’l-müslimîn Massoud El-Adil bin Omar muğîsü ibâdillâh
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Şub. 01, 2013 7:51 pm | |
| İber Yarımadası'nın tek ve tartışılmaz hükümdarı: El-Seyid (El-Cid) !
En son Massoud El-Adil bin Omar tarafından Paz Şub. 03, 2013 9:43 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Juan Elijah de Hervías İspanya | de Hervías Lordu
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Şub. 01, 2013 7:53 pm | |
| Rplerini merak ediyorum. El-cid görünce Age of Empires'da geçen gençliğim(?) geliyor aklıma.
Hani benim gençliğim anne ıska. Müh. İspanyol karakter gördükçe hevesleniyorum kendime engel olamayıp daha kurgu bulamadan karakter açacağım... Yapmayın etmeyin. | |
|
| |
Elise Cleveland Av-İm Modu | İngiltere | Normal Ajanı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Şub. 01, 2013 7:54 pm | |
| | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|