| Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz | |
|
+44Harvey Talbot Febris Deshumhein Nancy M. Duchesne Océane Beauford Alphonse D'Endolin Felix L. Edgar Harley McMannon Yngwar Lindgren Aaron Delgado Joseph Ansfride Lucian Castillian Tamesis Kostantinov Jeanne von Mattherhorn Azura Koshmar Vivienne Claude Veroux Ygerna Vangraven Elena Lohanskaya Bran Gregor Hollard Bonita Castillian Lilith Heloise Beauford Helaine M. Kathyleen Amy Loreille Sapphique L. Quich Adrian Blomgren Briseis Irma Silimauré Kerstin Jónsson Lavonne Fitzwilliam Victor Marescot Black Fitzwilliam Synnove Freudenthal Islene Riveits Kamilla Vladislav Juan Elijah de Hervías Clementina Fitzwilliam Léa Dupin Jinx Indigo Konstantin M. Duchovny Diomeda Anea Victoria Fitzwilliam Yvonne Lindgren Amunet Aziza Nicholas Beauford Catalina Castillian 48 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Catalina Castillian Özel Yetenek Modu | İspanya | Kraliçe
| Konu: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz Cuma Şub. 15, 2013 4:32 pm | |
| Dedim, bu konuları yenilemem lazım. Unutuyordum ama sonunda yeniledim. Yorumlarınızı bekliyorum. | |
|
| |
Nicholas Beauford Fransa | Kral
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz Cuma Şub. 15, 2013 4:36 pm | |
| En son ben yazmıştım hem de. Düşünce alamadan konu gitti. Generalimizin yaptığı bir RP vardı ki hala yazmadım. Cevaplayacağım elbet o RP'yi. | |
|
| |
Amunet Aziza Mısır Vatandaşı | Tüccar Çırağı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz Cuma Şub. 15, 2013 4:41 pm | |
| İmzasında resmi sanki son anda fotoğrafa dalanlar gibi oldu, güldüm siteye ekledikten sonra. Kötü olmadı ama. Dimi. Olmadı kötü. Ne güzel kardeş kardeş duruyorlar avatarla birlikte. Mis. | |
|
| |
Yvonne Lindgren Yönetim | İskandinavya Kraliçesi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz Cuma Şub. 15, 2013 4:58 pm | |
| Bir amelenin zoraki nişanlısı, iyiymiş. ^^ | |
|
| |
Victoria Fitzwilliam Genel Mod | İngiltere | Kraliçe
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz Cuma Şub. 15, 2013 5:17 pm | |
| Candice'in bu kullaniciya daha cok yakistigini dusunuyorum. *-* | |
|
| |
Diomeda Anea Forum Oyunları Modu | Rusya | Kraliyet Ajanı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz Cuma Şub. 15, 2013 5:33 pm | |
| | |
|
| |
Konstantin M. Duchovny Rus Ordusu | General
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz Cuma Şub. 15, 2013 6:16 pm | |
| Ortak bir sorunumuz var şu anda. | |
|
| |
Jinx Indigo İngiltere | Tiyatrocu
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz Cuma Şub. 15, 2013 6:39 pm | |
| Karakter çok iyi ya; Dostoyevski elinden çıkmış gibi.. | |
|
| |
Léa Dupin İskandinavya | Elçi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz Cuma Şub. 15, 2013 6:41 pm | |
| Rplerini okumak istiyorum ama rp yapmıyor, üzüyor beni. | |
|
| |
Clementina Fitzwilliam Ünlü Listesi Modu | İngiltere | Prenses
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz Cuma Şub. 15, 2013 6:47 pm | |
| Diğer karakterine geçse keşke, canım benim geç gregor'a geç:') | |
|
| |
Juan Elijah de Hervías İspanya | de Hervías Lordu
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz Cuma Şub. 15, 2013 7:19 pm | |
| Nedense arada Victoria Fitzwilliam ile karıştırdığım oluyor. İkinci ismi olmaması yüzünden muhtemelen... | |
|
| |
Kamilla Vladislav Yönetim | Rus Çariçesi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz Cuma Şub. 15, 2013 7:29 pm | |
| Aşırı esprili bir insan bence. Sahip olamadığım bütün komikliği barındırıyor. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz Cuma Şub. 15, 2013 7:56 pm | |
| Çok değişik konuşmalarımız var. | |
|
| |
Islene Riveits İskandinavya | Suikastçı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz Cuma Şub. 15, 2013 8:06 pm | |
| En sevdiğim ikinci James Bond. | |
|
| |
Juan Elijah de Hervías İspanya | de Hervías Lordu
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz Cuma Şub. 15, 2013 8:40 pm | |
| Gerçek ismi bana powerpufflardan Buttercupla Bubbles'ın lovechildı gibi bir şeyi çağrıştırdı, çok da alakası yok dimi evet. Öyle olsa dahi ne zaman görsem anımsatmaması elde mi? impossibru. | |
|
| |
Léa Dupin İskandinavya | Elçi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz Cuma Şub. 15, 2013 8:51 pm | |
| Bayılıyoruz üsttekine bayılıyoruz, severek izliyoruz ailecek. | |
|
| |
Synnove Freudenthal İskandinavya | Kiralık Katil
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz Cuma Şub. 15, 2013 10:38 pm | |
| | |
|
| |
Black Fitzwilliam İngiltere | Kralın Kardeşi | Elçi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz Cuma Şub. 15, 2013 10:42 pm | |
| Bir ara Adreanna diye bir karakteri olmuş muydu başka bir sitede | |
|
| |
Diomeda Anea Forum Oyunları Modu | Rusya | Kraliyet Ajanı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz C.tesi Şub. 16, 2013 12:42 am | |
| Unlusunu bir yerden hatirliyorim ama nerden oldugunu hale cozemedim.. | |
|
| |
Catalina Castillian Özel Yetenek Modu | İspanya | Kraliçe
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz C.tesi Şub. 16, 2013 4:43 am | |
| Askimsin Nazo ve ayrica o Benedicth Cumberbatch, Sherlock dizinin Sherlock'u | |
|
| |
Black Fitzwilliam İngiltere | Kralın Kardeşi | Elçi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz C.tesi Şub. 16, 2013 10:42 am | |
| Üsttekini severim. Yerim. Ne şeker bir insandır o. | |
|
| |
Victor Marescot Bağımsız | Han Sahibi | Yedek Doktor
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz C.tesi Şub. 16, 2013 10:56 am | |
| Aynı zamanda kendileri part-time sherlockluğun yanında Atonement'ta sübyancılık, Hawking'de allaha şirk koştu diye çarpılan Stephencılık, Star Trekde de kötü adamcılık yapar.
Rp başlığına isim bulamadım şekerim, "ben aşkına susarım selvi boylum" yazmama ramak kaldı. Bana fikir verirse ne mesut olurum var ya... Bir de kendisini severim. Gerçi sitede sevmediğim yok, yavşamadığım adam kaldı mı ki ötelerde berilerde... Ama Watson'ımın Sherlocku oldu, o yüzden başka sevicem seni. Mesela ayakla.
edit: ha bir de War Horse'da bizzat taş savaş atı kendisi olmuştur. At gibi adamsın Black. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz C.tesi Şub. 16, 2013 11:39 am | |
| Gifi avatar ve imzadaki karizmayı gölgeliyor sanki. | |
|
| |
Lavonne Fitzwilliam Av-İm Modu | İngiltere | Kraliyet Ajanı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz C.tesi Şub. 16, 2013 12:03 pm | |
| | |
|
| |
Kerstin Jónsson İskandinavya | Ajan Lideri
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz C.tesi Şub. 16, 2013 1:17 pm | |
| Bana da takım yapsa ya. :3 | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz | |
|