| Ustteki Uye Hangi Film/Kitap/Cizgi Roman Karakteri | |
|
+19Amunet Aziza Lucian Castillian Jinx Indigo Claude Veroux Diomeda Anea Jeanne von Mattherhorn Massoud El-Adil bin Omar Venüs Di Pierre Harvey Talbot Elise Cleveland Clarissa Westmoreland Laetitia Blackbeard Célestin Rousseau Anthoula Beauford Captain Melisandre Vasilisa Rhodes Elaqua Blackbeard Yvonne Lindgren Victoria Fitzwilliam 23 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Victoria Fitzwilliam Genel Mod | İngiltere | Kraliçe
| Konu: Ustteki Uye Hangi Film/Kitap/Cizgi Roman Karakteri Çarş. Ocak 30, 2013 8:30 am | |
| Ustteki uyeyi filmlerden, kitaplardan, cizgi romanlardan bir karaktere benzetiyoruz. Buyrunuz efenim. | |
|
| |
Yvonne Lindgren Yönetim | İskandinavya Kraliçesi
| Konu: Geri: Ustteki Uye Hangi Film/Kitap/Cizgi Roman Karakteri Çarş. Ocak 30, 2013 10:16 am | |
| Vampirella ^^ Not: O karakter hakkında hiç bi' şey bilmiyorum çaktırmayın :A | |
|
| |
Elaqua Blackbeard İspanyol Korsanı | Kaptan Yardımcısı
| Konu: Geri: Ustteki Uye Hangi Film/Kitap/Cizgi Roman Karakteri Çarş. Ocak 30, 2013 12:58 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Ustteki Uye Hangi Film/Kitap/Cizgi Roman Karakteri Çarş. Ocak 30, 2013 1:38 pm | |
| Oha takima gel. Allahim geberticem sizi sevgiye bogucam. Pamuk prenses <3 | |
|
| |
Vasilisa Rhodes İspanya | Kraliyet Ajanı
| Konu: Geri: Ustteki Uye Hangi Film/Kitap/Cizgi Roman Karakteri Çarş. Ocak 30, 2013 3:09 pm | |
| Sponge Bob ! Nedenini üstteki bilir.<3 | |
|
| |
Captain Melisandre İspanyol Korsanı | Kaptan
| Konu: Geri: Ustteki Uye Hangi Film/Kitap/Cizgi Roman Karakteri Perş. Ocak 31, 2013 12:42 am | |
| | |
|
| |
Anthoula Beauford Fransa | Prenses
| Konu: Geri: Ustteki Uye Hangi Film/Kitap/Cizgi Roman Karakteri Perş. Ocak 31, 2013 12:52 am | |
| Kesinlikle, çılgın korsan jack. | |
|
| |
Célestin Rousseau Rusya | Ajan Lideri
| Konu: Geri: Ustteki Uye Hangi Film/Kitap/Cizgi Roman Karakteri Perş. Ocak 31, 2013 1:19 am | |
| Mermaid. Deniz kızı kesinlikle çok yakışırdı. | |
|
| |
Yvonne Lindgren Yönetim | İskandinavya Kraliçesi
| Konu: Geri: Ustteki Uye Hangi Film/Kitap/Cizgi Roman Karakteri Perş. Ocak 31, 2013 8:30 am | |
| Uyuyan güzel.
En son Yvonne Lindgren tarafından Cuma Şub. 01, 2013 7:12 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Laetitia Blackbeard İspanyol Korsanı | Korsan
| Konu: Geri: Ustteki Uye Hangi Film/Kitap/Cizgi Roman Karakteri Cuma Şub. 01, 2013 6:44 pm | |
| Ben diyorum, Pamuk Prenses. | |
|
| |
Clarissa Westmoreland İngiltere | Westmoreland Ailesinin En Büyük Kızı
| Konu: Geri: Ustteki Uye Hangi Film/Kitap/Cizgi Roman Karakteri C.tesi Şub. 02, 2013 11:24 pm | |
| Cinderella.
Ünlüsünün saçlarından dolayı aklıma o geldi:D | |
|
| |
Elise Cleveland Av-İm Modu | İngiltere | Normal Ajanı
| Konu: Geri: Ustteki Uye Hangi Film/Kitap/Cizgi Roman Karakteri Paz Şub. 03, 2013 10:59 am | |
| | |
|
| |
Harvey Talbot Av-İm Modu | Bağımsız | Yaratık Avcısı
| Konu: Geri: Ustteki Uye Hangi Film/Kitap/Cizgi Roman Karakteri Paz Şub. 03, 2013 11:11 am | |
| Her nedense bana Elizabeth Swann'ı çağrıştırdı. Evet sitedeki korsan bolluğu sağolsun. | |
|
| |
Venüs Di Pierre Av-İm Modu | İspanya | Tedarikçi | Kralın Gayrimeşru Kızı
| Konu: Geri: Ustteki Uye Hangi Film/Kitap/Cizgi Roman Karakteri Paz Şub. 03, 2013 7:44 pm | |
| Predatör mü desem, Abraham Lincoln: Vampir avcısı mı desem. o ayarda. | |
|
| |
Massoud El-Adil bin Omar Granada Emiri | General
Mesaj Sayısı : 11 Lakap : hüsâmü’d-devle gıyâsü’l-müslimîn Massoud El-Adil bin Omar muğîsü ibâdillâh
| Konu: Geri: Ustteki Uye Hangi Film/Kitap/Cizgi Roman Karakteri Paz Şub. 03, 2013 7:55 pm | |
| Zorro'nun karısının adı neydi, unuttum bak. Modelinizin çevirdiği bütün romantik-komedi filmlerine rağmen aklımda hep, Antonio Banderas'la olan tren kovalama sahnesindeki haliyle kaldı.
En son Massoud El-Adil bin Omar tarafından Paz Şub. 03, 2013 9:47 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Harvey Talbot Av-İm Modu | Bağımsız | Yaratık Avcısı
| Konu: Geri: Ustteki Uye Hangi Film/Kitap/Cizgi Roman Karakteri Paz Şub. 03, 2013 9:19 pm | |
| lksdfm Biliyorum bunu dediğim için kılıçtan geçirilsem hak ama... Aladdin'de bir adam vardı Abismal diye... Heh işte. | |
|
| |
Jeanne von Mattherhorn İspanya | Von Matterhorn Leydisi
| Konu: Geri: Ustteki Uye Hangi Film/Kitap/Cizgi Roman Karakteri Paz Şub. 03, 2013 9:22 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Ustteki Uye Hangi Film/Kitap/Cizgi Roman Karakteri Paz Şub. 03, 2013 9:52 pm | |
| Elizabeth tabii ki. Neden acaba? | |
|
| |
Diomeda Anea Forum Oyunları Modu | Rusya | Kraliyet Ajanı
| Konu: Geri: Ustteki Uye Hangi Film/Kitap/Cizgi Roman Karakteri Paz Şub. 03, 2013 10:31 pm | |
| Pamuk prensess gibi geldi sankii | |
|
| |
Claude Veroux İngiltere | Kiralık Katil
| Konu: Geri: Ustteki Uye Hangi Film/Kitap/Cizgi Roman Karakteri Ptsi Şub. 04, 2013 6:20 pm | |
| Anne Boleyn'i o da oynayabilirdi. | |
|
| |
Jeanne von Mattherhorn İspanya | Von Matterhorn Leydisi
| Konu: Geri: Ustteki Uye Hangi Film/Kitap/Cizgi Roman Karakteri Ptsi Şub. 04, 2013 6:39 pm | |
| Phantom of the Opera.. | |
|
| |
Jinx Indigo İngiltere | Tiyatrocu
| Konu: Geri: Ustteki Uye Hangi Film/Kitap/Cizgi Roman Karakteri Ptsi Şub. 04, 2013 8:42 pm | |
| Katniss.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ustteki Uye Hangi Film/Kitap/Cizgi Roman Karakteri Ptsi Şub. 04, 2013 8:44 pm | |
| Yaratik | |
|
| |
| Konu: Geri: Ustteki Uye Hangi Film/Kitap/Cizgi Roman Karakteri Ptsi Şub. 04, 2013 8:53 pm | |
| | |
|
| |
Claude Veroux İngiltere | Kiralık Katil
| Konu: Geri: Ustteki Uye Hangi Film/Kitap/Cizgi Roman Karakteri Salı Şub. 05, 2013 2:10 pm | |
| Narnia'daki Susan!
Bu arada bundan sonra bana Phantom of the Opera cevabı yok! Birinci iyiydi ama kolaya kaçmayın nihahahaha | |
|
| |
| Ustteki Uye Hangi Film/Kitap/Cizgi Roman Karakteri | |
|