Yazar | Mesaj |
---|
Kamilla Vladislav Yönetim | Rus Çariçesi
| Konu: Geri: Kurtadam Alımları Perş. Şub. 14, 2013 7:38 pm | |
| Onaylandı ve ek bilgilendirme eklendi. | |
|
| |
Islene Riveits İskandinavya | Suikastçı
| Konu: Geri: Kurtadam Alımları Perş. Şub. 14, 2013 8:58 pm | |
| Karakter Adı: Islene Riveits. Rp Seviyesi: Akıllara Zarar. Karakterinizin Geçmişi: Geçmiş henüz oluşturulmadı. Karakter Özellikleriniz: Mesleği gereğince, bir ruhu olduğunu herkesten saklamaktadır Islene. Kişisel duygularını ve düşüncelerini su yüzüne çıkarmanın yaptığı işin hakkını verememesine sebep olduğunu düşünür. Fakat bir şeyler söylemek mümkünse, o da onun en can alıcı durumlarda bile bir şekilde soğukkanlı kalmayı başardığıdır. İstediğiniz Rütbe: Güçlü Kurtadam. | |
|
| |
Océane Beauford Yönetim | Fransız Kraliçesi
Mesaj Sayısı : 95 Lakap : Océa. -sadece yakınları ona bu lakabı ile hitap eder.
| Konu: Geri: Kurtadam Alımları Perş. Şub. 14, 2013 9:00 pm | |
| | |
|
| |
Kerstin Jónsson İskandinavya | Ajan Lideri
| Konu: Geri: Kurtadam Alımları C.tesi Şub. 16, 2013 12:31 pm | |
| Karakter Adı: Kerstin Jónsson. Rp Seviyesi: Kusursuza yakın. Karakter Özellikleriniz & Karakterinizin Geçmişi: Bu kısmı şu anlık paslamak durumundayım zira daha kurgu oluşturmaya vaktim olmadı. Ama ana hatlarıyla ketum, içten pazarlıklı, dengesiz bir hatun bu Kia. Çok hırslı ve sıkı çalışır. Güvenini kazanmak neredeyse imkansızdır. İstediğiniz Rütbe: Güçlü kurtadam. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kurtadam Alımları C.tesi Şub. 16, 2013 12:33 pm | |
| | |
|
| |
Felix L. Edgar Rusya | Kraliyet Ajanı
| Konu: Geri: Kurtadam Alımları Salı Şub. 19, 2013 8:40 pm | |
| Ad/Soyad : Felix Leopold Edgar Rp Seviyesi: Kusursuza Yakın Karakter Geçmişi: Nesilden nesle damarlarda taşınan kurt kanına sahiptir. Genç yaştan itibaren aldığı eğitim ile sonunda Kraliyet Ajanı olmuştur. Bir görev adamıdır ve kraliyete sadıktır. Aldığı görevlerdeki üstün başarıları ile tanınır. Ailesinden kimseyi tanımamakta. Ölüm korkusunu ne bedeninde ne de zihninde hiçbir zaman barındırmadı. Kisisel Özellikleri : Oldukça zeki ve zekası ile yarışacak kadar yüksek fiziksel yeteneklere sahip. İnsanlara bağlanmamaya özen gösterir ve herkes ile arasında belli bir seviye tutmaya özen gösterir. Sadıktır ve işinin mizacına göre yeri geldiğinde son derece etkin bir şekilde rol yapabilir. İstediğiniz Rütbe: Güçlü Kurtadam | |
|
| |
| Konu: Geri: Kurtadam Alımları Salı Şub. 19, 2013 8:48 pm | |
| | |
|
| |
Elena Lohanskaya Rusya | Çariçenin Yeğeni
| Konu: Geri: Kurtadam Alımları C.tesi Şub. 23, 2013 6:25 pm | |
| Ad/Soyad: Elena Lohanskaya Rp Seviyesi: Kusursuza Yakın Karakter Özellikleri: Çariçesine fazlasıyla bağlı, tanımadığı insanlara mesafeli ve sevimsiz davranır. Yakınında tuttuğu birkaç kişiye verir tüm sevgisini, geri kalan herkesi gereksiz canlılardan öte görmez. İstediğiniz Rütbe: Güçlü Kurtadam | |
|
| |
| Konu: Geri: Kurtadam Alımları C.tesi Şub. 23, 2013 6:35 pm | |
| | |
|
| |
Hareth Verjentska Fransa | Kiralık Katil
| Konu: Geri: Kurtadam Alımları Ptsi Şub. 25, 2013 3:09 pm | |
| Ad/Soyad : Hareth Verjentska. Rp Seviyesi: Kusursuza Yakın. Karakter Geçmişi: Henüz kararlaştıramadım. Kisisel Özellikleri: Onu tanımlarken kullanılan kelime genellikle inatçılıktır. Dobralığı ve açık sözlülüğü, diğer insanların ona soru sormaktan çekinmesine sebep olmuştur. Eğer cevabı duymaya dayanamayacaksan ona asla soru sorma. Aptallık derecesine yükselebilen cesareti, başından hiç eksilmeyen belalara bir tanesini daha da eklemiştir. Duygusallığını göstermemek için kullandığı alaycılık, zaman içinde onun için bir kalkan haline gelmiştir. Vazifeşinas bir yapısı vardır. Eğer çıkarlarına hizmet ediyorsa her şeyi yapabilir. İstediğiniz Rütbe: Güçlü Kurtadam. | |
|
| |
Aurora S. O'Dowd Irk Başv. Mod | Fransa | Normal Ajan
| Konu: Geri: Kurtadam Alımları Ptsi Şub. 25, 2013 4:10 pm | |
| | |
|
| |
| Kurtadam Alımları | |
|