Yazar | Mesaj |
---|
Anthoula Beauford Fransa | Prenses
| Konu: Geri: Ustteki Uye Hangi Film/Kitap/Cizgi Roman Karakteri Salı Şub. 05, 2013 4:44 pm | |
| İyi ben de Mask diyorum. Şu yeşil maskeli. | |
|
| |
Lucian Castillian İspanya | Veliaht Prens
Mesaj Sayısı : 41 Lakap : Lucy. Diyeni ejderha ısırır benden söylemesi .D
| Konu: Geri: Ustteki Uye Hangi Film/Kitap/Cizgi Roman Karakteri Salı Şub. 05, 2013 4:55 pm | |
| Valla azcık zorlasam halkadaki kız derdim Ama yok başka bir korku filmi geldi aklıma da karakterin adını hatırlamıyorum | |
|
| |
Clarissa Westmoreland İngiltere | Westmoreland Ailesinin En Büyük Kızı
| Konu: Geri: Ustteki Uye Hangi Film/Kitap/Cizgi Roman Karakteri Salı Şub. 05, 2013 5:12 pm | |
| Eragon :D | |
|
| |
Claude Veroux İngiltere | Kiralık Katil
| Konu: Geri: Ustteki Uye Hangi Film/Kitap/Cizgi Roman Karakteri Salı Şub. 05, 2013 6:36 pm | |
| ELENA | |
|
| |
Amunet Aziza Mısır Vatandaşı | Tüccar Çırağı
| Konu: Geri: Ustteki Uye Hangi Film/Kitap/Cizgi Roman Karakteri Salı Şub. 05, 2013 6:55 pm | |
| Her nedense Antonio Salieri'yi anımsatıyor bana. Neredeyse hiç alakaları olmasa da. Bir mahzun, bir gel de seveyim falan... Salieri karakter değil la diyen olursa diye ekleyeyim, Mozart L'opera Rock ve Wolfgang filmindeki "karakter" hallerinden bahsediyorum. | |
|
| |
Galina Sarah Gauthier Fransa | Kraliyet Kölesi
| Konu: Geri: Ustteki Uye Hangi Film/Kitap/Cizgi Roman Karakteri Salı Şub. 05, 2013 11:57 pm | |
| güzel ve çirkindeki bella | |
|
| |
Lucian Castillian İspanya | Veliaht Prens
Mesaj Sayısı : 41 Lakap : Lucy. Diyeni ejderha ısırır benden söylemesi .D
| Konu: Geri: Ustteki Uye Hangi Film/Kitap/Cizgi Roman Karakteri Perş. Şub. 07, 2013 7:07 pm | |
| hansel ve grateldeki gratel | |
|
| |
Diomeda Anea Forum Oyunları Modu | Rusya | Kraliyet Ajanı
| Konu: Geri: Ustteki Uye Hangi Film/Kitap/Cizgi Roman Karakteri Perş. Şub. 07, 2013 7:46 pm | |
| ııııııııııh herkül. | |
|
| |
Adelaide Ansfride İskandinav Sarayı | Kraliçenin Hizmetçisi
| Konu: Geri: Ustteki Uye Hangi Film/Kitap/Cizgi Roman Karakteri Perş. Şub. 07, 2013 8:08 pm | |
| Öldüren Cazibe'de oyanabilecek biri. | |
|
| |
Carmen Castillian İspanya | Prenses
| Konu: Geri: Ustteki Uye Hangi Film/Kitap/Cizgi Roman Karakteri Perş. Şub. 07, 2013 8:16 pm | |
| Miss Marple Agatha Christie diyecektim de olmadı o. | |
|
| |
Sigfrid Diёtrich İskandinavya | Wodan Heerst Paralı Asker Grubu Lideri
| Konu: Geri: Ustteki Uye Hangi Film/Kitap/Cizgi Roman Karakteri Cuma Şub. 08, 2013 8:56 am | |
| 402 nolu sınıftaki kızıl saçlı kız. | |
|
| |
Jinx Indigo İngiltere | Tiyatrocu
| Konu: Geri: Ustteki Uye Hangi Film/Kitap/Cizgi Roman Karakteri C.tesi Şub. 09, 2013 11:47 pm | |
| | |
|
| |
| Ustteki Uye Hangi Film/Kitap/Cizgi Roman Karakteri | |
|