Yazar | Mesaj |
---|
Jinx Indigo İngiltere | Tiyatrocu
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Şub. 11, 2013 5:50 pm | |
| Ciddi ciddi saçlarıma açıklama arıyorum şu an.. Açıklayamayan Jinx imana geldi.. "Peruktan" başka bir açıklama bulamadım galiba.. Olmadı değiştiririm, saçları beyaz yapar Albino derim.. - Playlistini takip ediyorum ara sıra.. | |
|
| |
Léa Dupin İskandinavya | Elçi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Şub. 11, 2013 6:42 pm | |
| Belki küçükken hep saçlarının mavi olmasını dilemiştir de bir büyücü büyüyle saçını mavi yapmıştır sdgkjmj Tamam yani saçmaladım ama yardımcı olmaya çalışmıştım. Ama batırdım. Ya off :'( | |
|
| |
Clementina Fitzwilliam Ünlü Listesi Modu | İngiltere | Prenses
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Şub. 11, 2013 6:44 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Şub. 11, 2013 7:37 pm | |
| - Léa Dupin demiş ki:
- Belki küçükken hep saçlarının mavi olmasını dilemiştir de bir büyücü büyüyle saçını mavi yapmıştır sdgkjmj
Tamam yani saçmaladım ama yardımcı olmaya çalışmıştım. Ama batırdım. Ya off :'( Oaaa işte buu canımsın. Var mı saçımı boyamak isteyen büyücü? ---- Üstteki Solstice'i izlesin. | |
|
| |
Lavonne Fitzwilliam Av-İm Modu | İngiltere | Kraliyet Ajanı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Şub. 11, 2013 7:40 pm | |
| Saçlarına çözüm bulmuş olan marjinal ünlülü insan. :ç | |
|
| |
Catalina Castillian Özel Yetenek Modu | İspanya | Kraliçe
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Şub. 11, 2013 7:57 pm | |
| Öykö böyle takım yapmayı nereden öğrendi? | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Şub. 11, 2013 7:59 pm | |
| Gökçe bu kadar şirin olmayı nerden öğrendi? Dedirten insan. Yerim kızım. | |
|
| |
Lavonne Fitzwilliam Av-İm Modu | İngiltere | Kraliyet Ajanı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Şub. 11, 2013 8:23 pm | |
| Kıskanırım la önümde şey yapmayın :ç İKİNİZİ DE İLK BEN GÖRDÜM BENİMSİNİZ BANANİ ehehe | |
|
| |
Diomeda Anea Forum Oyunları Modu | Rusya | Kraliyet Ajanı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Şub. 11, 2013 8:53 pm | |
| Oh, oh. Ben bisey demiyorum taam. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Şub. 11, 2013 9:05 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Şub. 11, 2013 9:24 pm | |
| Yeni takimini begendim, ozellikle yazi tipi falan cok hos. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Şub. 11, 2013 11:17 pm | |
| Çıtıpıtı bir hatun bence. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Şub. 12, 2013 4:42 pm | |
| Mavi mavi masmavi sarkisi yine aklimda.. | |
|
| |
Kamilla Vladislav Yönetim | Rus Çariçesi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Şub. 12, 2013 4:47 pm | |
| Lakap kısmına yazdığı çok korkutucu. Hem kişinin karakterine dair fikirlerim açısından hem de başka şeyler. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Şub. 12, 2013 4:48 pm | |
| Önerin yüzünden acı çekiyorum... | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Şub. 12, 2013 5:12 pm | |
| Rplerini heyecanla bekliyorum onun. AYRICA AŞKIMSIN. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Şub. 12, 2013 5:42 pm | |
| Benim saç olayıma çözüm buldu, elini ayağını öpeyim onun.. ay lav yu.. | |
|
| |
Andrzej Niémczyk Rusya | Normal Ajan
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Şub. 12, 2013 6:14 pm | |
| O nasıl ünlüdür, nasıl saçtır.............. | |
|
| |
Black Fitzwilliam İngiltere | Kralın Kardeşi | Elçi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Şub. 12, 2013 6:17 pm | |
| - Andrzej Niémczyk demiş ki:
- O nasıl ünlüdür, nasıl saçtır..............
Aynısını kendisine yolluyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Şub. 12, 2013 6:21 pm | |
| Ünlüsünü ailecek severek izliyoruz Sherlock reyiz | |
|
| |
Juan Elijah de Hervías İspanya | de Hervías Lordu
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Şub. 12, 2013 7:56 pm | |
| Üsttekine kendimi duvarlara vura vura katılıyorum. Bir kere öpeyim mi Black? En azından Victor öpeydi? Elijah? Karşılıklı konuşmamız olmasa da -adını bile bilmiyorum?- seyir defterinde gayet normal laf attığım, o bişi demese bile bir şeyler yazdığım kişi. Mis, tanışmış kadar olduk işte, ötesi mi var. Lea:Bugün hede oldu hödö olaydı iyiydi. - Güneş de durur mu, sokuşturdu burnunu:
edit. sktiri çekeceği zamanı merakla bekliyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Şub. 12, 2013 8:27 pm | |
| Dünyadaki en alem insan ya. Onun Rp yazmak büyük bir zevk olacak. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Şub. 12, 2013 8:30 pm | |
| | |
|
| |
Konstantin M. Duchovny Rus Ordusu | General
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Şub. 12, 2013 8:34 pm | |
| Forumdaki kalabalık Fitzwilliam popülasyonundan biri. Aynı doluluğu Beauford ailesinden de bekliyoruz efendim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Şub. 12, 2013 9:35 pm | |
| | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|